Sportique jasmínové pleťové tonikum

Znáte kosmetiku Sportique? Jednu dobu se jejich produkty hodně objevovaly u blogerek a už tehdy mě tato značka velmi zaujala. Líbí se mi, že se jedná o kosmetiku, která se vyvaruje všem škodlivým chemickým látkám, ale naopak se do svých produktů snaží vkládat co nejvíce přírodních složek. Značka obsahuje spoustu produktů, které jistě ocení nejen aktivní sportovní nadšenci, ale i ti, kterým sport zase tak moc neříká.

Jako svůj první produkt jsem si vybrala jasmínové pleťové tonikum. Lákají mě třeba ale také jejich balzámy na rty, přírodní deodoranty nebo krémy na ruce. Výběr mají poměrně zajímavý a věřím, že každý by si jistě našel něco pro svou potřebu.


Tonikum se nachází v 200 ml lahvičce, která se zdá být z tmavého skla. Pravdou však je, že se jedná jen o tmavý plast, takže se nemusíte bát rozbití, ale zároveň lahvička vypadá jak z nějaké starodávné apotéky, což na mě působí velmi příjemně a sympaticky. Víčko je z hliníku a dávkovač je klasický na dírku, což mi u tohoto typu naprosto vyhovuje. Samotný obsah je klasicky tekuté vodové konzistence, nemá žádnou barvu a má velmi příjemnou a nevtíravou nasládlou vůni.



Tonikum používám zhruba dvakrát denně. Ráno ho nanáším na pleť, kterou si předtím jen oplachuji vodou. Díky tomu ji mívám občas nepříjemně napnutou a suchou. Tonikum pleť ale příjemně uvolní, dočistí a lehce hydratuje. Nečekejte žádný hydratační zázrak, ale pleť po jeho použití už není tak nepříjemně stažená a vysušená, naopak vypadá svěže a zdravě, takže je to skvělý základ pro následné nanášení další péče nebo případně makeupu.

Díky jeho vlastnostem jsem si tonikum oblíbila používat i po odlíčení pleti, po použití nějakého čistícího gelu nebo po aplikaci pleťové masky či peelingu, které někdy také mají tendenci pleť vysušovat. Díky toniku pleť nejen dočistím od zbytků těchto produktů, ale také mám na pleti poté velmi příjemný pocit. Pokožka je jemná a hydratovaná, co víc si přát.



Já jsem s tonikem velmi spokojená a rozhodně to není poslední produkt, který od této značky mám. Pokud vás také zaujalo, seženete ho na notino.cz za 199 Kč, což není vůbec špatná cena, ať už vzhledem k jeho kvalitě nebo i k tomu, že ubývá celkem pomalu. Najdete ho zde také ve variantách Wild Rose a Cucumber.


Máte zkušenost se značkou Sportique? Jaký produkt byste rádi vyzkoušeli?

20 komentářů

  1. vyzerá veľmi dobre, pretože ja mám väčšinou stále suchú pleť..

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám okurkové a jsem s ním moc spokojená!
    Beauty by K. na blogu je soutěž s přírodní značkou MYLO

    OdpovědětVymazat
  3. Musím sa teda priznať, že o tejto značke počujem prvý krát, ale vyzerá celkom fajn. xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Tonikum vypadá skvěle, ještě jsem koukala na ty jejich balzámky, také vypadají fantasticky.

    OdpovědětVymazat
  5. Wau zaujímavá značka, doteraz som sa s ňou osobne nestretla, ale vyzerá dobre :)

    TheDaniellaBlog

    OdpovědětVymazat
  6. Se značkou zkušenost nemám, ale jako vypadá to dobře :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  7. značku znám a zrovna tohle tonikum pomalu a jistě spotřebovávám. Z jejich jasmínové řady mám více produktů a jsem z nich nadšená. Je to příjemná jemná vůně jak u vypraného prádla :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Od značky Sportique jsem zatím nic nezkoušela, ale o značce jsem slyšela od mnoha blogerek a produkty mají velice kladné recenze. Já sama používám chemickou kosmetiku, ale čím dál víc se zaměřuji i na tu přírodní :) Tonikum mě velice zaujalo a přemýšlím o koupi!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem měla od Sportique několikrát bambucká máslo, a to byla vážně super :)

    OdpovědětVymazat
  10. Od značky nic neznám, jen z recenzí, na vlastní kůži jsem nic nevyzkoušela, ale jasmínovou vůni mám moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Značka vypadá zajímavě, ale já osobně jsem ji doteď vůbec neznala..

    BLOND SITE.CZ

    OdpovědětVymazat
  12. I love your blog. It's colorful and beautiful!

    Look at mine and we can follow each other if you want > Kathy's delight

    OdpovědětVymazat
  13. Very interesting tonic :)
    I have not heard of him ever; P

    Follow me? I follow you ?:)
    grlfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Fíha, túto značku absolútne nepoznám..ale keď miniem svoje tonikum, tak toto vyskúšam. Už len ten jazmín ma strašne láka! :)
    BeautyByLenka

    OdpovědětVymazat
  15. Tohle chci už dlouho vyzkoušet, ale pořád mám doma spoustu produktů:/
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  16. I did not know it yet but I was curious.
    I just follow the blog, follow back?
    Kisses
    http://virginiaferreira91.blogspot.pt/

    OdpovědětVymazat
  17. O značke počujem úplne prvý krát ale vyzerá to krásne. Okrem účinku hlavne odceňujem to prenádherné balenie! A may I just add, že blog máš prenádherný tiež a hneď dávam follow :))
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  18. Já jsem od této značky měla jen bambucké máslo s medem a to bylo asi jedno z nejlepších bambuckých másel, co jsem kdy vyzkoušela! Překonali ho jen bambucké máslo značky Manna a Purity Vision :).

    fellienm.com

    OdpovědětVymazat
  19. Vypadá hezky, líbí se mi to balení :) Já tonika moc nepoužívám od té doby, co mi jedno vyloženě nesedlo. Tak třeba se časem k používání zase dostanu :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥