Nákupy a novinky #20 Říjen + listopad 2016

Ahoj! Asi jste si všimli, že poslední týdny je přidávání příspěvků na mém blogu opravdu sporadický. A vlastně zatím ani nemůžu slibovat, že se to nějak výrazně zlepší, i když se samozřejmě budu snažit přidávat více pravidelně. Mrzí mě, že se to všechno nakupilo zrovna takhle v období Vánoc a všechny problémy a špatný psychický stav mi tak neumožnily si je dostatečně užít, ale to se nedá nic dělat a já každopádně pevně věřím, že vy jste si užili Vánoce a svátky a těšíte se i na Nový rok! Chtěla bych vám popřát spoustu krásného a radostného do nového roku a užijte si poslední den roku 2016 jak se patří!

Já tu mám extrémně opožděné nákupy a novinky za měsíce říjen a listopad. Vím, že teď každý už přidává, co dostal pod stromeček, tak snad vám nebude příliš vadit, že než přijde na řadu i můj prosinec, potřebuji dohnat tento rest. Tak jdeme na to :)


Jako obvykle začneme kosmetikou. Na notino.cz jsem udělala objednávku kvůli několika vánočním dárkům, ale radost jsem udělala i sobě. Rtěnka NARS v odstínu Anita je klenotem mé kosmetické sbírky a pořizovala jsem si jí hlavně kvůli maturitnímu plesu, který proběhl v prosinci. Jelikož mi docházelo také tonikum a značka Sportique mě lákala již delší dobu, padla volba na jejich jasmínové tonikum, o kterém se na blogu brzy dozvíte více. O podkladové bázi od Dermacol jste se mohli dočíst v posledním článku a tak asi víte, že jsem s ní moc spokojená. Paletku těchto odvážných barev s názvem Chasing Rainbows od značky Freedom jsem si zase pořizovala kvůli postužkovacímu večírku, kam jsem se chystala jít jako Harley Quinn (na kterou bych ráda udělala i tutoriál na blog). Štětec na obočí BrushArt jsem přihodila, protože žádný štětec na obočí ještě nemám, a poslední položkou byly gumičky InvisiBobble, které jsou v balení po třech, ale já je mám už všude možně, tak jsem na fotku našla alespoň jednu.


Od Notina mi také přišlo překvapení v podobě balíčků s různými cestovními produkty a vzorečky. Rozbalovací článek jste si mohli prohlédnout tady.


Barva Herbatint je nejvíc přírodní permanentní barva na vlasy, kterou můžete u nás sehnat a já se už moc těším, až jí vyzkouším (určitě bude i článek). Od Weledy jsem dostala na vyzkoušení jejich novou přírodní vůni ve verzi Onagre, o které se více dozvíte zde. Krémový deodorant na chodidla od značky Yves Rocher jsem našla v balíčku, který jsem vyhrála v giveaway u milé Moniky. Arganový olej Arganeol mi byl zaslán v rámci spolupráce a článek o něm najdete tady. Pleťové sérum od Oligodermie jsem také dostala k otestování a v blízké době se o něm na blogu objeví článek.


V Lidlu jsem si pořídila černobílý šátek, který je skvělý, když zrovna nemáte náladu na obří šály a je také super, že se hodí ke všemu.


Zlatostříbrné lodičky jsem si pořizovala k maturitním šatům a jsou z Deichmannu.


Náušnice byly taktéž k doplnění outfitu, i když je jinak už asi nevyužiji, protože jsou od Vietnamců a z těchto klasických mě vždy hrozně bolí uši už po chvíli nošení, takže jsem je kupovala hlavně kvůli tomu jednomu večeru. Na zlatý řetízek jsem narazila náhodou v Tetě a hned jsem ho musela mít, protože je krásný a minimalistický, prostě něco pro mě.


Poslední věcí je něco, co mi dělá asi největší radost a to nový diář na rok 2017, který jsem si naprosto zamilovala a nelituji ani jedné koruny, kterou jsem do něj vložila. Je to limitovaná edice Malého prince od Moleskine a je prostě dokonalý. Zvolila jsem jen malou variantu, která by mi měla stačit a budu ji tak moct mít i pořád při sobě, protože se vejde všude.


Jak jste si užili Vánoce? Jaký dárek vás potěšil nejvíc?

8 komentářů

  1. už aj ja som si kupila diár na rok 2017 :)) a inak tie botičky su naozaj krásne ! :))

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  2. Teda ty lodičky jsou fakt nádherné!
    Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž o parfém

    OdpovědětVymazat
  3. Vše nejlepší do nového roku :) Doufám, že už jsi v pořádku a rok 2017 zahájíš v pohodě :) Máš zkušenosti s těmi obyčejnými gumičkami, respektive napodobeninami z jiných obchodů? Mě vždycky zajímalo, jestli jsou originály opravdu jiné a lepší :D A moc se mi líbí botičky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno nejkrásnější do nového roku, snad už jsi v pořádku a nový rok zahajuješ v poklidu :) já svůj diář na rok 2017 už taky mám a mám všemi opěvovaný DOLLER a jsem s ním nadmíru spokojená :) btw. ty botky a ten řetízek? naprostá pecka!!
    http://jtulinger.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Chce to čas a všechno se zlepší. Snad budeš mít úspěšný vstup do nového roku!
    Ten diář je moc pěkný :)

    Můj prosinec 2016

    16 věcí za rok 2016

    OdpovědětVymazat
  6. Ten diár od Moleskine je nesmierne čarovný ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥