Lehký pleťový krém s vanilkou a kokosem od Ponia

Ahoj! Po delší době vás opět vítám u nového článku. Úspěšně jsem zvládla první dny na praxi a celá třída jsme si užili třídenní výlet v Jeseníkách, takže na blog nebylo zrovna moc času. Budu se ale snažit udržovat pravidelnost článků a publikovat alespoň 2 články týdně.


Dnes bych vám ráda představila vanilkovo-kokosový pleťový krém od přírodní slovenské značky Ponio, kterou jsem chtěla už delší dobu vyzkoušet. Tato značka je známá především svými tuhými šampony, na které se v budoucnu určitě také chystám.


Krém se nachází v plastovém 50 ml kelímku s hliníkovým šroubovacím víčkem. Design celého výrobku je velmi jednoduchý a příjemný na pohled. Samotný krém má velmi lehkou, trošičku až jakoby gelovitou konzistenci, bílou barvu a absolutně dokonalou sladkou vůni díky kombinaci vanilky a kokosu. Výrazněji zde cítím právě vanilku a vůně je opravdu nádherná, až bych vždycky nejraději ochutnala.

Krém je určený pro citlivou a smíšenou pleť k denní i noční péči. Jak možná víte, já mám pleť spíše sušší, ale na den ráda používám spíše nějaké lehčí krémy, které nebudou mastné, ale budou dostatečně hydratovat a rozumět si s makeupem. Proto jsem se krém rozhodla i tak vyzkoušet a rozhodnutí ani v nejmenším nelituji! Jak jsem již psala výše, krém má velmi lehkou konzistenci, která po pleti dobře klouže a tak stačí nanést jen malé množství, které jde krásně rozetřít a do pleti se velmi rychle vstřebává.



Pleť je po použití krásně jemná a lehce hydratovaná. I pro mou sušší pleť je hydratace dostatečná, i když na večer by to pro mě bylo málo, to dávám přednost spíše mastnějším a výživnějším produktům. Na pleti nijak neštípe, nepálí, nemám problém ani v očním okolí a dobře působil i na pleť spálenou od sluníčka, takže si myslím, že citlivá pleť s ním nebude mít žádný problém. S makeupem si rozumí velmi dobře a nikdy jsem neměla žádný problém, že by pod ním krém dělal nějakou neplechu. Mínusem pro někoho může být možná balení, které je trochu nehygienické, ale jak už jsem někde zmiňovala, já mám kelímková balení i tak prostě ráda a když do nich člověk nesahá špinavýma rukama, tak se podle mě nic špatného nestane. Plusem je naopak krásné přírodní složení, které jistě stojí za zmínku.


Já jsem s tímto krémem opravdu moc spokojená, při denním používání mi přesto skoro neubývá, takže věřím, že se mnou ještě nějakou chvíli pobude. Pokud vás krém zaujal, seženete ho na stránkách krasnakazdyden.cz za příjemných 249 Kč.

Hodnocení: 10/10

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji Míše z Krásná Každý Den.


Máte zkušenost se značkou Ponio? Jaký aktuálně používáte denní krém?

16 komentářů

  1. Ten vypadá parádně, navíc vanilková vůně! Jen bych se bála toho kokosáku ve složení, asi by mi ucpával póry.. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama jsem se divila, že je v tak předních příčkách vzhledem k tomu, že je krém tak lehký a vůbec není mastný. Já mám suchou pleť a na ucpávání pórů moc netrpím, takže bohužel nemůžu posoudit.

      Vymazat
  2. Musí vonět skvěle :) A podle popisu by mi i mohl sedět, ale samotný kokosák mi moc nesedí, tak do něj asi nepůjdu :(

    OdpovědětVymazat
  3. Mě by v tom krému asi vadil zrovna ten kokos. Škoda. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Mam citlivu a zmiesanu plet, takze tento krem vyzera super :) Od Ponia som este nic neskusala, ale toto vyzera slubne a ta vona znie lakavo :)

    Girl Goes Bio

    OdpovědětVymazat
  5. Super, že ti krém tak sadol :) So značkou Poniou zatiaľ skúsenosť nemám, momentálne inak používam hydratačný krém s SPF 30 od Mary Kay alebo hydratačný gél od Biothermu.

    OdpovědětVymazat
  6. Značku Ponio som objavila pred pár mesiacmi, zaujali ma ich deodoranty :) Krém vyzerá super a kelíkové balenie mi ani trochu neprekáža :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deodorant zrovna testuji také a určitě se na něj během října také objeví recenze :)

      Vymazat
  7. Jednoznačne ho vyskúšam ♥ Kokos a vanilka to je moje + je to prírodný produkt s nádherným dizajnom.. čo viac si môže človek priať :)
    PS: Krásna recenzia a fotky ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc ♥ Věřím, že ti bude také vyhovovat :)

      Vymazat
  8. Kombinace vanilky a kokosu je super, mám takový tělový krém a je boží!

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Kombinaci vanilky a kokosu naprosto zbožňuju! :D Už jsem po něm pokukovala a možná do něj někdy půjdu :) Jen si říkám, jestli je ten kokosový olej opravdu vhodný pro smíšenou pleť, protože prý hodně ucpává póry.

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem o tom už četla a podle reakcí ostatních je to asi opravdu tak, no mě osobně opravdu překvapilo, že je ten olej v tak předních příčkách, protože krém je krásně lehoučký a vůbec není mastný. Já mám pleť ale spíše sušší, takže ucpávání pórů bohužel nemůžu dostatečně posoudit.

      Vymazat
  10. Díky za tip. Já kokos miluji. Mám hodně suchou pokožku, takže jsem jako noční krém pouzívala kokosový olej, ten funguje také velmi dobře a příjemně voní. Toto vyzkouším určitě také. Akorát co nemám ráda je, když mi někdo přelepí složení krému návodem k použití, takže si nemohu pořádně přečíst co krém obsahuje, dokud si krém nekoupím. Ale tak uvidím no

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že je to trochu na obtíž, ale celé složení kdyžtak najdeš na eshopu a je takové: AQUA - COCOS NUCIFERA OIL - CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL - CETEARYL OLIVATE - SORBITAN OLIVATE - GLYCERINE - PANTHENOL - GLYCERYL CAPRYLATE AND GLYCERYL UNDECYLENATE - ALLANTOIN - VANILLA PLANIFOLIA EXTRACT - CETEARYL ALCOHOL - TOCOPHEROL - COMMIPHORA MUKUL RESIN EXTRACT AND CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - CITRIC ACID :)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥