Slavná micelární voda pro citlivou pleť od Biodermy

Ahoj! Růžová micelární voda je snad vůbec nejpopulárnější produkt od značky Bioderma. Dlouho jsem všude vídala plno pochvalných recenzí, a potom se mi konečně také dostala do rukou a já se s velkým očekáváním vrhla do zkoušení. A jak to dopadlo?


Micelární voda se nachází v plastovém balení o objemu 250 ml s růžovým designem typickým pro řadu produktů Sensibio, které jsou určeny pro citlivou pleť. Samotný obsah je čiré barvy a bez parfemace. Voda je také hypoalergenní a neobsahuje alkohol ani parabeny.


Použití micelární vody jistě všichni známe. Nalijeme malé množství na vatový tamponek a z pleti stíráme všechen makeup a nečistoty. Dávkování je klasicky na dírku, ale nemůžu si stěžovat, protože se mi nestává, že by se mi vylilo zbytečně moc produktu nebo se něco vylilo vedle. Makeup jde z pleti dolů opravdu dobře, krásně odlíčí i oči, stačí na pár vteřin podržet tamponek na oku a potom makeup jemně stírat, nemusíte oko nijak drhnout. S voděodolným makeupem to chce o kapku více trpělivosti, ale nakonec si poradí i s ním, i když já na oči stále preferuji něco spíše na olejové bázi. Každopádně v očích žádnou neplechu nedělá, neštípe, nepálí, oči ani oční okolí není zarudlé, voda je opravdu jemná.


Pleť po použití není nijak vysušená, za což jsem opravdu ráda. Nemusíte se bát ani nepříjemného lepivého pocitu, i když já po micelárkách stejně vždycky ještě používám tonikum na dočištění, takže by mě to ani moc nevadilo.

Za mě je to tedy velmi povedená micelárka. Na atopický ekzém ani nic podobného netrpím, takže z této stránky hodnotit nemůžu, ale se svou sušší problematickou pletí můžu říct, že mi pleť nijak nedráždila, nevysušovala ani jsem po ní neměla žádné zarudlé fleky apod. Na druhou stranu jsem už vyzkoušela i jiné micelárky, které mi dost vyhovovaly a jsou za lepší cenu.


Shrnula bych to asi tak, že si tuhle micelárku klidně pořídím znovu, ale není to pro mě úplné must-have. Někdo, kdo má opravdu nějak citlivou pleť, tak ji možná ocení víc. Já chci určitě vyzkoušet ještě tu modrou verzi, tak uvidíme, jak mi bude vyhovovat ta. Pokud vás micelárka zaujala, seženete ji na notino.cz za 293 Kč (případně také v 500 ml nebo cestovní 100 ml verzi).

Hodnocení: 9/10


Máte zkušenosti s touto micelární vodou? Jaký je váš oblíbený produkt od značky Bioderma?

15 komentářů

  1. Já ji mám moc ráda a vyhovujeme mi po všech směrech. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle micelárku už chci dlouho vyzkoušet. I teda přes to, že nemám nějak extra citlivou pleť, ale ty ódy, které se na ni pějí mi pořád tak nějak nedají spát a já nad ní pořád přemýšlím :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mě tahle růžová pálí v očích, už jsem to párkrát někde psala. Je to sice zvláštní, ale už jsem se také setkala s pár lidmi, které to tak mají. Mám raději modrou, ta mě totiž nepálí vůbec. Oblíbeným produktem je Hydrabio hydratační krémová maska :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ačkoli mám dost citlivé oči, shodnu se s tebou, že mě po ní oči nepálí. Celkově mi taky vyhovovala, ale poměrem cena kvalita volím radši svojí oblíbenou z drogerky.

    OdpovědětVymazat
  5. Já spíše potřebuju něco na své hnusné akné:/

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Už ji chci taky dlouho zkusit. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Túto micelárku som používala už dávnejšie, čítala som na ňu toľko pozitívnych recenzií, že keď som ju doma skúšala, až tak moc ma neoslovila. Momentálne používam na odlíčenie Balms Away od The Balm a som veľmi spokojná. Hlavne vodeodolný make-up odlíči bez akýchkoľvek problémov.

    OdpovědětVymazat
  8. Micelárka vypadá skvěle, ráda bych ji taky vyzkoušela :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Já tuhle růžovou nezkoušela, ale zelenou a s ní jsem nadmíru spokojená :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  10. Ak micelarku, tak od znacky Bioderma. V tomto som tak konzervativna, ze inu som ani este neskusala.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat
  11. ze všech micelárek je právě tato nejlepší, ale jinak dávám přednost odličovacím olejům, protože se mi s nimi dává make-up pryč mnohem líp :).

    OdpovědětVymazat
  12. Biodermu jsem ještě nezkoušela, odrazuje mě cena vzhledem k tomu, kolik odličovadel každý den použiju na můj voděodolný oční makeup:)
    Nepopírám ale, že bych ji jednou opravdu chtěla vyzkoušet.
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  13. Můj TOP produkt!
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já sice nemám moc citlivou plet ale láká mě, tak uvidím :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  15. pro mě je to svatý grál :) s jakoukoliv další micelárkou, kterou vyzkouším, si uvědomuji, že na tuhle prostě nic nemá.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥