Saloos přírodní hyaluronové sérum

Ahoj! Dnes tu pro vás mám recenzi na produkt, který je vlastně mým vůbec prvním produktem tohoto typu, a to pleťové sérum. Mimochodem, jak se vám líbí nový vzhled blogu? Vím, že mi teď dlouho žádný nevydržel, ale jsem ohledně designu (a vůbec celého blogu) hrozný perfekcionista a musím říct, že teď jsem docela spokojená, tak snad mi už nějakou dobu vydrží.


Hyaluronové sérum je od značky Saloos novinka, která mě hned na první pohled zaujala. Skládá se ze dvou druhů 100% kyseliny hyaluronové, přičemž jedna má vliv na dlouhodobý účinek produktu na pleť a druhá zase na ten okamžitý. Sérum by mělo přispívat k hydrataci, vyhlazení povrchu pleti, aktivně působit proti vráskám a minimalizovat drobné jizvy. Patentovaný anti-age komplex Fucocert podporuje regeneraci pokožky a navrací jí svěžest a zářivý vzhled. Obsah panthenolu zase působí na zklidnění pleti.



Sérum se nachází v malé plastové lahvičce o objemu 15 ml. K aplikaci slouží praktická pumpička, kterou dostanete ven přesně takové množství produktu, jaké chcete. Samotné sérum má průhlednou barvu, lehkou gelovou konzistenci a je bez parfemace.


Produkt by se měl používat ráno a večer na vyčištěnou pleť před použitím krému a jiných pečujících produktů. Přiznám se, že jsem ho nepoužívala takhle úplně pravidelně, občas jsem zapomněla, ale vždy jsem se ho snažila použít alespoň jednou denně. Sérum je na pleti velmi příjemné, stačí ho poměrně málo a okamžitě se vstřebává, takže můžete hned nanášet další péči. Pleť je po séru krásně hebká, přijde mi taková vyhlazenější, ale bez toho, abyste cítili nepříjemný stahující pocit. Líbí se mi, že také lehce hydratuje, samozřejmě, že to nenahradí krém ale celkem obstojně si dokáže poradit se suchými místy a další péče potom doladí zbytek. Krém se mi po séru aplikuje bez obtíží, jen jednou se mi stalo, že se mi sérum s nanášením krému začalo drolit, ale usuzuji, že to bylo tím, že jsem ho použila asi moc a nedostatečně zaschlo, protože jinak s tím krémem nikdy žádný problém nemělo. I když už ve svém věku bohužel nějaké ty vrásky mám, hlavně pod očima nebo kolem úst, tak jsem si zatím nevšimla nějakého velkého rozdílu, že by vrásky byly menší nebo vyhlazenější. Nečekám zázraky, uvidíme ale ještě po delším čase a hlavně se musím polepšit v té pravidelnosti. Myslím si, že by sérum mohlo sednout všem typům pleti a díky krásnému složení by s ním neměla mít problémy ani pleť citlivá.



Já jsem tímto sérem tedy příjemně překvapená, i když prozatím nemám žádné jiné, se kterým bych ho mohla srovnávat. Pokud vás produkt zaujal, seženete ho například zde za příjemnou cenu 212 Kč.

Hodnocení: 8/10

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji zastoupení Saloos.


Používáte pleťová séra? Jaké je vaše oblíbené?

10 komentářů

  1. Zrovna tohle sérum jsem teď dodělala a používám Hydr8 B5 od Medik8. Bylo parádní. A teda nový design se mi moc líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Žádné sérum jsem nikdy nepoužívala, ale tohle vypadá skvěle :) Nového designu jsem si hned všimla, moc se ti povedl! ♥

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Tvoj nový dizajn je neskutočne nádherný ♥ Sérum som ešte neskúšala, momentálne používam hlavne veci proti akné, ale niekedy sa do tohoto séra určite pustím! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nový design vypadá opět dokonale :) Jinak o tomto séru ctu snad vsude a vypadá teda dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Design stránky je super, si šikulka. Sérum som neskúšala, no vyzerá zaujímavo. Aj keď ja mám celkom suchú pleť a asi by som skôr chcela niečo viac hydratujúce.

    OdpovědětVymazat
  6. Sérum som ešte neskúšala, no vyzerá byť fajn. :)

    Pozývam ťa na moju giveaway:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/08/back-to-school-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Mne sa prave minula zasoba Saloos olejov, takze pri najblizsej objednavke mam v plane vyskusat aj toto serum. Sablona blogu je podla mna velmi pekna.
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovědětVymazat
  8. Co s tou značkou všichni mají?
    Jinak mě to docela zaujalo, asi bych si mohla udělat radost a koupit si něco takovýho, když celý léto makám jak doga.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  9. Ja si stále vravím, že na takéto produkty mám ešte čas, že som mladá, ale keď mi kamošky povedia že hmmm,nejak sa ti robia vrásky... tak mi nie je všetko jedno :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  10. Nový vzhled blogu je krásný, podle mě mnohem lepší než ten předchozí :). Tento je takový jednodušší, čistý, elegantnější :). Povedlo se to!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥