Astor Perfect Stay 24h korektor

Ahoj, jelikož už dlouho nebyl článek, rozhodla jsem se vám ozvat, přestože mi není nejlépe a celý víkend nejspíš proležím v posteli. Každopádně snad alespoň konečně budu mít čas na všechny vaše blogy. Počet nepřečtených článků mi na bloglovinu ukazuje číslo vysoko přes 300 a já jaksi nestíhám.

Velkou radost mi však udělala jedna věc, a sice to, že jsem ve škole vyhrála soutěž v anglickém jazyce a dostala peněžní poukázku, kterou určitě využiji jak jinak než v drogerii (nebo v novém e-shopu H&M?). Tedy, ne že by mi dělaly radost hlavně peníze, ale spíše to, že jsem překonala svou stydlivost a konečně si dokázala, že alespoň v něčem jsem trochu dobrá (bohužel nepatřím k těm společenským, sebevědomým a extrovertním blogerkám). Druhým velmi příjemným zjištěním bylo to, že jsem konečně u nás ve městě objevila drogerii, kde se prodává Ziaja! A vosky Yankee Candle! Takže už se nemůžu dočkat, až si něco pořídím. Kromě toho tam mají i super nabídku produktů Ryor, takže se tam bude nakupovat jedna radost.


Teď už ale k článku. Připravila jsem si pro vás recenzi na produkt, který jsem pořídila před pár týdny a který mě moc těší. Jedná se o korektor Perfect Stay 24h od značky Astor, ve stejné variantě můžete sehnat i make-up. V DM jsem korektor pořídila za 100 Kč, ale v Tetě a Rossmannu jsem ho viděla za 140 Kč.

Balení je podobné leskům na rty, krásné fialové. Obsahuje 6,5 ml a radost udělá i bledulkám, protože odstín 001 Ivory, který vlastním i já, je opravdu světloučký. Tuším, že se prodává ještě ve dvou dalších odstínech. Korektor se nanáší pomocí pěnového aplikátoru podobného například leskům na rty. Musím říct, že mi tento způsob vyhovuje mnohem více než u mého předešlého korektoru v tyčince (na který jsem od jeho recenze trochu změnila názor).


Konzistence mi připadá tak akorát, není příliš hutný ani moc řídký, hezky se roztírá, nezalézá do vrásek a sjednotí se s pletí. Krytí je spíše střední, protože moje fialové pytle pod očima úplně nezakryje ani on, ale alespoň je zesvětlí a s menšími nedokonalostmi si hravě poradí. Korektor obsahuje primer, se kterým by měla být delší výdrž. Na mé pleti korektor sám o sobě sice nevydrží celý den, ale hodiny ve škole se mnou hravě dá, v pozdním odpoledni je už vidět, že krytí je menší. Při použití s make-upem a pudrem mi však korektor drží na pleti ještě o několik hodin déle, takže si nemůžu stěžovat.


Výhody:
  • praktické balení
  • cena
  • dostupnost
  • konzistence
  • světlé odstíny

Nevýhody:
  • nezakryje tmavé kruhy pod očima a větší nedokonalosti
  • nevydrží na pleti celý den

V konečném hodnocení musím říct, že i přes jeho malé nedostatky jsem si korektor velmi oblíbila a ráda si ho pořídím znovu.

Hodnocení: 4/5


Máte zkušenost s produkty Perfect Stay 24h? Jaký je váš oblíbený korektor?

P.S. Nevíte někdo o nějakém drogerkovém make-upu pro suchou pleť?

17 komentářů

  1. Korektor si už musím zúfalo zaobstarať, pretože tú chvíľu, čo mi došiel a posledné dni som bola príliš zaneprázdnená na to, aby som si skočila kúpiť nový, mi veľmi chýba :D No práve tento by mohol byť pre mňa i celkom dobrý, má celkom dobrú cenu, ja nemám tak veľké kruhy pod očami i cez to, ako málo po niektoré noci spím :D
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Korektor mám je super, s makeupem neporadím ale mám Revlon na mastnou i na suchou a to je něco !! Pleť je po něm krásná a nepůsobí jako maska !! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Odstínově je super,ale potřebuji docela velké krytí,proto bych si nejspíš s tímhle nevystačila,což je škoda, vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky si teď plánuju nějaký korektor pořídit, tak uvidím, jestli má volba nepadne právě na tento :) -L

    OdpovědětVymazat
  5. Už po několikáté na něm slyším (teda spíše čtu) chválu, to asi nebude náhoda:)
    ps:měla jsi make-upy od Rimmelu? Já má sice mastnější pleť, ale vím že Match perfection používají i slečny se suchou pletí:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten zkusím :)
    Taky to není poprvé co na něj slyším chválu, tak snad nezklame.

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za tip, recenze je super, mám dost světlou pleť a většina korektorů v drogerkách jsou na mě moc tmavé nebo mají oranžovo-žlutý podtón, který mi absolutně nesedne, takže až půjdu do drogerky tak vyzkouším :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  8. Nemám s tímto korektorem ještě žádnou zkušenost, ale vypadá že by se na běžné nošení hodil a obstál by. :) Naštěstí s kruhy nemám zas až takový problém, takže pro mě by byla jeho střední krycí schopnost asi ideální. Díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Grstuluju ti k výhře angličtinářské soutěže:) Já na tento víkend měla plány, které mi ale vůbec nevyšly takže jsem ho strávila nakonec taky v postely:D Korektor vypadá zajímavě. Už jsen si na něj recenzi někde četla a tam ho slečna vychválila... Ale pokud nezakryje kruhy pod očima, tak bych ho moc neuplatnila:D

    OdpovědětVymazat
  10. Tento by som veľmi rada vyskúšala :) doteraz som mala len tie tuhé a absolútne mi nevyhovovali, no tento vyzerá 100krát lepšie :)

    OdpovědětVymazat
  11. Počula som o ňom samé chvály :) Teda predpokladám, že nie je dokonalý ale naozaj tá dostupnosť si myslím že je dobrá investícia :) Ja momentálne mám korektor od Catrice a tiež sa nemôžem sťažovať aj keď nie je dokonalý :) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korektor od Catrice bych taky rada vyzkousela, ale bohuzel jsem u nas zatim nenasla zadnou drogerii, kde by se tato znacka prodavala :-/

      Vymazat
  12. Místo korektoru jsem si zakoupila make-up a musím říct, že je úžasnej :) Až na korektor narazím někde v akci, nejspíš po něm sáhnu ;) Měj se hezky :-*
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  13. Já trpím hrozně na kruhy pod očima a mám bohužel pod očima dost výrazně vidět občas žíly, když jsem nevyspalá :( Takže korektor u mě je absolutně podmínkou. Mám v kosmetické taštičce rovnou 3. Další dva nosím s sebou v kabelce. Jsem hrozná! ^^ Já nedám dopustit na korektor od Essence. Zakrývá perfektně veškeré nedostatky a vydrží hrozně dlouho, což je plus a není vůbec drahý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaky je presny nazev toho korektoru? :-) neco takoveho hledam! :-)

      Vymazat
  14. Teda chtela jsem ho zkusit, ale kdyz tak ctuvty nevyhody... Presne to ja potrebuji:(

    OdpovědětVymazat
  15. Vypada dobre, je svetly. Jenze na me kruhy pod ocima by si nejspis neporadil. Coz je skoda.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥