Nákupy a novinky #2 GA výhry, DM, Rossmann, Deichmann

Ahoj! Konečně jsem pro vás nachystala článek s věcmi, které jsem si v poslední době koupila, které jsem dostala nebo vyhrála.

Z kosmetiky je toho tentokrát poměrně hodně, ne všechny věci jsem si však kupovala sama.




Hnědý monostín Sephora jsem vyhrála u Hanny. Oleje na výživu nehtů a destičku na razítkování nehtů mám z giveaway u holčin z Ultimate chic. A krásný balíček mi poslala i Lucie. Tím chci všem ještě jednou moc poděkovat!


Dále tu mám kosmetické nákupy z DM. Pořídila jsem si tyčinku na akné Garnier, protože mě má aktuální od Oriflame už dochází (recenze). Samozřejmě jsem si zapomněla nechat lístek, no v akci mě stála něco kolem 100,- Kč. K tyčince jsem si nakonec přihodila i zmatňující krém téže značky, který stál taky plus mínus stovku a na oba produkty bude časem určitě i recenze. Za poslední dobu jsem si značku Garnier docela oblíbila. Samozřejmě jsem jako pokaždé zamířila i ke stojanu Essence a svým oblíbeným rtěnkám. A ani tentokrát jsem odtud neodcházela s prázdnou. Volba padla nakonec na výraznější odstín 14 a stála kolem 70,- Kč. Nakonec jsem málem zapomněla vzít to, pro co jsem do drogerie primárně vůbec šla, a to nějaký odlakovač. Popadla jsem tento bezacetonový Ebelin a moje dojmy z něj určitě také najdete v jednom z nejbližších článků. Stál kolem 40,- Kč.


Do Rosmannu jsme s přítelem původně jenom zaskočili pro papírové kapesníky, no dopadlo to jako obvykle. Slevy u stojanu Essence jsem samozřejmě nemohla přehlédnout a tak počalo velké vybírání laků na nehty za 35,- Kč. Každopádně s chlapem vedle sebe si samozřejmě nemůžete vybírat hodinu, takže jsem si vybrala jeden světlounce růžový plus červený třpytivý top coat. Nakonec jsem popadla ještě řasenku a balzám na rty, oboje tuším že také za 35,- Kč.



Nakonec tu mám ještě jedny botky na podpatku, které mi koupil přítel v Deichmannu a stály krásných 300,- Kč. A nádherná černá kabelka z Manga, kterou jsem vyhrála u Kayzlee.


Co pěkného udělalo v poslední době radost vám?

15 komentářů

  1. Wow! Tak ty botky jsou naprosto dokonalý! Musím se po nich dojít kouknout k nám do Deichmannu :))

    OdpovědětVymazat
  2. Skutočne krásny Haul, tá kabelka je suprová ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Juj ty máš také šťastie na tie giveaway! :D zavidím, ale v dobrom :) Lucka ti poslala naozaj super balíček, smiem vedieť čo je to od Hilfigera? :) inak sa ti nákupy podarili a tá kabelka top ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to taková kožená klíčenka s karabinkou :-) Líbila se příteli, tak jsem mu jí přenechala :-D

      Vymazat
  4. Krásné boty.. Slev u essence jsem taky využila, i když jsem si koupila jen laky, jelikož ostatní věci, které by mě zaujaly už byly vyprodané (pozdě jsem na ty slevy narazila..).. Jinak bych si určitě koupila i tu řasenku

    OdpovědětVymazat
  5. Čekám, kdy se nějaká výprodej Essenc objevi i v Tetě nebo DMku (páč nic jiného u nás nemáme -_-) a taky si ulovím nějaké věcičky:):D

    DaydreamerNatty

    OdpovědětVymazat
  6. Ta kabelka je úplně boží! -L

    OdpovědětVymazat
  7. Ta kabelka je krásná, to jsi teda vyhrála skvěle :) Tu sadu od Konad jsem u holek vyhrála taky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. Topánky s kabelkou by som brala hneď :)
    Inak, ten krém je vhodný na všetky druhy pleti a v podstate na celé telo :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné botky :) a gratuluji k výhře :)

    http://suzieway.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Jee, ty se máš, já nikdy nic nevyhraju :D Moc se mi líbí ty botičky a kabelka :)

    OdpovědětVymazat
  11. ten mono tieň vyzerá veľmi dobre:) takú kabelku z Manga som mala tiež, ale musela som reklamovať - farbila:/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥