Oriflame Pure Nature tyčinka proti akné

Už je to delší dobu, co se mi doma povaluje tahle celkem nenápadná světle modrá tyčinka. Je to takový můj malý zázrak, který pomůže, když mi na obličeji vyskáče nějaká nepěkná vyrážka.

Jak už jste si mohli všimnout v názvu, jedná se o protizánětlivou tyčinku s bio výtažky z čajovníku a rozmarýnu. Výrobek patří do řady Pure Nature od značky Oriflame.


Co říkají výrobci: Pomáhá zklidnit problémová místa na vaší pleti. Péče proti akné. Složení s bio výtažky z čajovníku a rozmarýnu aplikujte přímo na postižené oblasti samostatně, nebo pod make-up.

Co říkám já: Tyčinka je v plastovém světle modrém (poloprůhledném) balení. Má šroubovací víčko a díky jeho velikosti se vejde do běžné kosmetické taštičky. 14 ml výrobku obvykle seženete plus mínus za 150,- Kč.


Malým mínusem je "houbičkový" aplikátor, který je hodně podobný například tekutému lepidlu v tubičce. Je dobré, že když otočím tyčinku dnem vzhůru, tak samovolně nic nevyteče. Naproti tomu se však aplikátor chtě nechtě po čase zašpiní. Parfemace je trochu alkoholová, ale není mi nijak nepříjemná.

Používám ho hlavně na noc, tyčinku zmáčknu a aplikátorem nanesu na suchou a čistou pleť. Potřu jím postižená místa, ať už nové pupínky nebo ty, které jsem už vymáčkla (já vím, že bych neměla). Na vymáčklých pupíncích trochu štípe, což mi nepřekáží, mám potom lepší pocit, že to funguje. Ráno jsou pupínky vysušené, ty malé třeba úplně zmizí, větší se o dost zmenší. Myslím, že pokud má někdo sem tam několik pupínků, tak je tohle skvělý pomocník. No pokud někdo trpí akné více, nevím zda by tato tyčinka byla nejlepší volbou.

Výhody:
  • hezké a praktické balení
  • pupínky přes noc zmizí nebo se alespoň zmenší

Nevýhody:
  • aplikátor, který se časem zašpiní

Celkově mám tuhle tyčinku moc ráda, protože mi nikdy nic na akné tak rychle a spolehlivě nezabralo. 

Hodnocení: 4,5/5


Jelikož už mám jen na dně, porozhlížím se po nějaké nové. V drogerii jsem si všimla tyčinky na akné od Garnier, nemáte s ní někdo zkušenost?


P.S. O víkendu snad nafotím pár nových produktů, které jsem si koupila nebo které jsem dostala, aby tu nebyly jenom recenze.

12 komentářů

  1. Tiež som tento produkt jednu dobu používala a skutočne fungoval, no problém som mala rovnako ako ty s aplikátorom. Nešlo však ani tak o jeho zašpinenie, ale skôr o to, že som musela fľaštičku strašne silno stískať aby z nej vôbec niečo vytieklo a z toho ma teda set-sakra boleli prsty.. Nakoniec som to vyriešila tak, že som ten penový aplikátor vybrala a vodičku som nanášala vatovou tyčinkou :-D Hold, človek sa musí niekedy vedieť vynájsť..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oooo a ozaj, k tomu Garnieru si môžeš pozrieť moju recenziu: http://sueandcolours.blogspot.sk/2014/03/garnier-pure-pletova-starostlivost.html ;-)

      Vymazat
    2. Máš pravdu, že s vytláčením jsem měla ze začátku taky problémy, ale teď už mi to jde docela snadno :) Ale člověk si vždycky nějak poradí :) A děkuji za odkaz, na recenzi se ráda podívám :)

      Vymazat
  2. Oriflame kosmetiku mám moc ráda, tento produkt neznám, děkuji za tip :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám s tým skúsenosť ale vyzerá to super :) Ja teraz používam garnier pure sos pen :) ;) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  4. stalo sa aj mne že som musela niekedy viac tlačiť ale inak vždy v pohode som naniesla, aplikator bol tiež špinavy zo začiatku mi to vadilo potom som to už neriešila, ja som si snim aj stále liečim vyražky je to fajin

    OdpovědětVymazat
  5. Slyším o tom poprvé, ale např. takové mně by se to rozhodně přidalo. Pokud to opravdu přes noc pomáhá, vypadá tedy nadějně, že si pro něj přece jen skočím. Na jak dlouho vydrží takové jedno balení, nevíš? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho používám nepravidelně už pár měsíců. Někomu, komu se občas objeví pár pupínků by mohl vydržet docela dlouho, při nějakém větším výskytu akné bych volila nějaké jiné produkty, protože nanášet vodičku často na celý obličej, to by zase asi moc dlouho nevydržela :)

      Vymazat
  6. Ja na pupáčiky používam čistý čajovníkový esenciálny olej :) ale oriflame ako takú značku moc nemusím, už len z princípu, že sú "prírodná švédska kozmetika" a pritom zloženie svedčí o niečom inom :)

    OdpovědětVymazat
  7. vypadá skvěle :) dřív jsem používala podobnou tyčinku od Ryoru a byla celkem dobrá, ale určitě zkus
    spíš tu Garnier, všichni si ji chválí a já jí také plánuji vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  8. Škoda, že na můj xicht nefunguje vůbec nic už :D

    OdpovědětVymazat
  9. Mám něco podobného od značky E.L.F. Dostala jsem ji předloni pod stromeček a stále ji mám i přes to, že ji relativně často používám, V podstatě to funguje úplně stejně. Akorát místo houbičky to má takovou kuličku jako kuličkové deodoranty:) Jsem s tím hodně spokojená:)

    DaydreamerNatty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥