Oligodermie hydratační sérum pro suchou pleť

Není to zase až tak dlouho, co jsem začala používat pleťová séra, ale stačila jsem za tu dobu zjistit, že to může být velmi příjemný a efektivní krok navíc. U mě na blogu jste se už o jednom séru mohli dočíst, a to konkrétně o hyaluronovém od Saloos.

Taktéž o značce Oligodermie jste u mě již mohli slyšet. Konkrétně se jednalo o oční odličovač, pleťové tonikum a čistící gel. Se všemi těmito produkty jsem byla velmi spokojená, a tak jsem byla ráda, když jsem mohla od této značky vyzkoušet i něco dalšího. A jelikož mi právě docházelo výše zmíněné sérum, rozhodla jsem se právě pro tento typ produktu a sáhla po HYDRA séru určenému pro suchou pleť.



Sérum se nachází v 30 ml skleněné lahvičce s plastovým uzávěrem a aplikátorem ve formě praktické pumpičky. Design je velmi pěkný, jednoduchý a elegantní. Samotné sérum má hodně tekutou konzistenci, narůžovělou barvu a téměř nepostřehnutelnou jemnou vůni.



Sérum nanáším na suchou a vyčištěnou pleť, před nanesením krému. Hned na začátku jsem měla problém s pumpičkou, na kterou se musí trochu silněji zatlačit. Nejde mačkat pomalu, ale najednou vám rychle sjede dolů a produkt doslova vyletí ven, takže je potřeba ho nejdřív dát na nějakou větší plochu, třeba hřbet ruky, a odtud ho až prsty nanášet na pleť. To bych samozřejmě byla schopná přehlédnout, co mě ale trochu zarazilo, byla velmi tekutá, až vodová konzistence samotného produktu. Když jsem ho rozetřela po pleti, tak se sice velmi rychle vstřebá, ale nemůžu úplně říct, že by se něco velkého událo s mou pletí. Pleť je sice trochu jemnější a hladší, ale to je asi tak vše. Nevšimla jsem si ani po delším používání, že by sérum mělo nějaký vliv na mou suchou pleť. Další péče se nanáší bez problému, sérum se nijak nedrolí ani neucpává póry, spíš mám skoro pocit, jako bych ho prostě ani nepoužila.



Mě tedy bohužel spíše zklamalo, když ještě přihlédneme ke složení, tak to taky není zrovna něco, co by hýřilo přírodními složkami. Mojí pleti tedy toto sérum bohužel příliš nevyhovuje a po jeho spotřebování určitě nebudu mít potřebu si pořídit nové balení. Zvlášť za jeho ne příliš nízkou cenu. Jde ale samozřejmě o můj osobní názor a co nesedne mě, může sednout někomu jinému nebo naopak, takže pokud máte s tímto produktem zkušenost, určitě neváhejte a dejte vědět do komentářů.



Pokud by vás sérum přece jen zaujalo, seženete ho zde za cenu 949 Kč.


Používáte pleťová séra? Jaké je vaše oblíbené?

16 komentářů

  1. Niečo také by sa mi určite hodilo, pretože ja mám naozaj veľmi suchú pleť :)

    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za přečtení článku ;) Pak bys možná věděla, že mi sérum na suchou pleť nevyhovuje :)

      Vymazat
  2. Škoda, že ti ten produkt nevyhovuje.. :) Aspoň ten dizajn má pekný keď nič iné.. :D Ja som pleťové sérum zatiaľ nepoužila, ale ak spotrebujem niekoľko produktov z mojej starostlivosti o pleť, tak sa pravdepodobne po nejakom pozriem :)

    CALLAESTHETICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě je to určitě prospěšný krok navíc, když najdeš takové, co ti bude vyhovovat :) Já se určitě budu muset někdy vrátit k tomu od Saloos, to bylo super :)

      Vymazat
  3. Taky mám teď dost suchou pleť a bojuji s tím, jak se dá :). Sérum vypadá fakt dobře!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě sérum nevyhovuje (jak sis jistě z článku povšimla), takže bych ho na suchou pleť moc nedoporučila ;)

      Vymazat
  4. Jeej, ten dizajn je naozaj veľmi pekný:) "Škoda", že ja suchú pleť nemám

    Giveaway o balík produktov v hodnote 100€

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že v tomhle případě ti to ani jako "škoda" připadat nemusí, vzhledem k tomu, že produkt si se suchou pletí moc neporadí :)

      Vymazat
  5. škoda, podle té krásné lahvičky jsem čekala bombu o.O Já používám sérum od Lancome, to zelené. Je to teda také spíš voda, ale na účinky si stěžovat nemůžu, fakt hydratuje jako o život! O.o

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pečující kosmetika Lancome mě docela láká, někdy si budu muset na něco našetřit a vyzkoušet! :)

      Vymazat
  6. S touto značkou osobní zkušenost nemám ale co jsem tak četla recenze tak mi nepřipadá nějak extra dobrá, ani na mě moc dobře nepůsobí. Spíš jen jako velká propagace a reklama, ale účinek a kvalita nula-nula-nic. Séra moc nepoužívám, spíš místo nich používám oleje. Měla jsem pleťová séra Nobilis Tilia ale s pletí mi to nic neudělalo, taky žádný efekt, spíš mi přišlo nakonec zbytečné pleť zatěžovat tolika kroky kdy dávám tři různá séra a pak stejně musím dát ještě na to krém, protože je pleť jinak suchá. Pak jsem začala mít pleť hrozně podrážděnou, tak možná to nakonec bylo i těmi séry, protože každé bylo z jiné bylinky a asi mi takové střídání neudělalo dobře.

    fellienm.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla s produkty této značky doposud spokojená, ale tohle mi teda bohužel nesedlo :) Jinak jsem používala sérum od Saloos a to mi přišlo skvělé :)

      Vymazat
  7. Já s tímto produktem zkušenost nemám ale kamarádka ho používá spolu i s krémem a je moc spokojená. Popřemýšlím zda bych do něj nešla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak samozřejmě záleží na každém no, ale mě teda opravdu nepřijde, že by s pletí něco dělalo :) Každopádně po krémech jsem od této značky také pokukovala, ale zatím jich mám doma dost do zásoby, tak možná jindy.

      Vymazat
  8. Zaujal ma hlavne dizajnom, ale po cene a tvojej recenzii ma to úplne odradilo. V zime mám extrémne suchú pleť a snažím sa vyhľadávať kadejaké krémiky a séra, ktoré by mi pomohli.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máme stejně :) Proto sázím hlavně na oleje a výživné krému typu Skinfoodu od Weledy, i když ráno je samozřejmě potřeba něco lehčího, to mi vyhovuje například vanilkovo-kokosový krém od značky Ponio, o kterém jsem taky už psala recenzi :)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥