Talisman na ruku v podobě náramků Deltimo

Určitě nejsem první člověk, u kterého jste narazili na článek o Deltimo náramcích. Co jsem já sama prohlížela několik recenzí, tak jsem si všimla, že někdo je z nich naprosto nadšený, ale někdo zase tak moc ne. Dnes se můžete podívat, jak zapůsobily tyto, aktuálně celkem populární, náramky na mě.


Pokud jste o nich třeba ještě neslyšeli, tak vám je v krátkosti představím. Jedná se o náramky na ruku ze stránky DELTIMO.com, které by měly sloužit nejen jako módní doplněk, ale také jako jakési talismany nebo amulety - každý z náramků má vlastní význam pro jeho nositele.


Díky spolupráci s touto stránkou jsem si mohla zvolit 4 náramky dle vlastního výběru. Přiznám se, že jsem se těšila, že mi přijdou zabalené v té pěkné dárkové krabičce jako mají na eshopu, takže mě trochu zklamalo, když mi přišly jen tak pohozené v bublinkové obálce. Nicméně přišly v pořádku, bez žádného poškození.

Nebudu vás tu zatěžovat popisováním jaký má který náramek význam, pokud vás to zajímá, tak to najdete přímo na eshopu u každého náramku. Náramků je opravdu velký výběr a abyste se v nabídce orientovali, najdete je rozdělené do několika kolekcí, jako například fitness náramky, Buddha náramky, macramé náramky, náramky s lebkou, s leopardem, s korunkou a mnoho dalších.


První náramek, který jsem si vybrala, patří mezi mixed náramky. Nachází se tu bílé, černé a kovové korálky s jedním třpytivým gravírovaným uprostřed. Jsou navléknuté na kožené šňůrce, která je velikostně nastavitelná a i mému uzoučkému zápěstí se dokáže přizpůsobit. Akorát má potom hodně dlouhou tu zbývající šňůrku, což už si ale může potom každý individuálně přizpůsobit a zkrátit, pokud se mu to nelíbí.



Druhý náramek patří mezi macramé náramky a je takový decentní a jemný s maličkými zlatými korálky přidělanými k sobě a uprostřed opět s gravírovaným korálkem. I tento náramek má nastavitelnou šňůrku, kterou dokonce ani nemám na nejmenší velikosti, přičemž to délkové rozpětí je celkem velké, takže sedne určitě každému.


Třetí náramek z kolekce Buddha náramků je kombinací lesklých i matných korálků z lávového kamene a kovu, uprostřed ozdobený kovovým korálkem ve tvaru Buddhy. Tento náramek ale není nastavitelný, je na pružné gumičce, která zároveň působí i dostatečně pevně. Mě osobně je náramek trošku volnější, i když mi z ruky nepadá, počítám ale, že pokud nemáte ruce takové tyčky jako já, tak by vám mohl sedět perfektně. Musím říct, že byla moje chyba, že jsem si nevšimla, že každý náramek může být dělaný trochu jinak a tak jsem byla trochu překvapená, když mi přišly takhle.



Čtvrtý náramek patří taktéž mezi mixed a obsahuje korálky z mramorovaného kamene a zlatého kovu. Náramek je opět na nastavitelném řemínku, ale nepříjemným zjištěním pro mě bylo, že i když ho nastavím na nejmenší velikost (jako na obrázku), tak je pořád extrémně velký a to tak, že by nemohl být ani mému příteli, natož potom mě. Musím říct, že mě to dost zklamalo a nechápu, proč je takhle veliký, přijde mi, že tohle snad nemůže být nikomu. Samozřejmě se ho pokusím sama nějak upravit, případně si korálky navléci na jinou šňůrku, ale kdybych si náramek kupovala za svoje peníze, tak bych byla vzhledem k nemalé částce určitě naštvaná, protože bych logicky očekávala, že všechny náramky budou mít alespoň podobné velikostní řešení.


Abych to tedy shrnula, tak eshop Deltimo můžu spíše doporučit, protože všechny náramky jsou opravdu moc hezké a působí kvalitně a celkově ze tří mám velkou radost, no ten poslední byl teda krok vedle a člověk vlastně potom ani neví, který náramek teda bude mít dobrou velikost a který ne, takže na to pozor. Určitě bych ocenila, kdyby se k náramkům dodaly nějaké aspoň přibližné rozměry, aby se dalo předejít takovým nepříjemným překvapením. Kromě tohoto jsem tedy ale byla spokojená a náramky určitě všechny využiji, i když u některých bude potřeba nějaká ta úprava. Také je to podle mě i skvělý dárek, ať už pro ženu nebo pro muže.


Slyšeli jste už o eshopu Deltimo? Líbí se vám jejich náramky?

15 komentářů

  1. Tý jo ten poslední náramek mě teda zarazil, že ho máš až takhle velký. Také mám jeden náramek větší, ale ne až takhle :D tý jo.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem tyto náramky u pár blogerek viděla a jsou moc pěkné. Jen ten 4. je opravdu mega velký.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych si vybrala z fit náramků :)

    OdpovědětVymazat
  4. už o nich čítam na viacerých blogoch :) páčia sa mi :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem stejný problém - taky zklamání, že mi nepřišla krabička a dva ze čtyř nemůžu nosit, protože jsou moc velké :(
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ten čtvrtý náramek teda moc nechápu, jinak jsou ale krásný :D :)

    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  7. O Deltimu jsem samozřejmě už slyšela, ale nevím no, mám z nich takový rozporuplný pocit, sama bych si je nikdy neobjednala :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Slyšela, hlavně o nich čtu a vidím na IG. Ale nevím zda mě také pohltily.Jsou krásné to určitě ano. Ale zatím nemám v plánu si nějaký objednat :)

    OdpovědětVymazat
  9. O Deltimo náramkách čtu poměrně často a celkem si mi líbí :) ale kupovat nebudu :)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Taky jsem si jeden koupila a nakonec zjistila, že firma Deltimo je jen předražený překupník...
    Náramky jsou z tvrdého plastu. O ruční výrobě a kuličkách z kamene nemůže být ani řeč :)

    Na ali za 30 korun...
    https://www.aliexpress.com/store/product/Grey-Natural-Stone-Gold-Lion-strand-Bracelet-Femme-ethnic-handmade-Beads-Bracelets-Turkish-Men-Jewelry-Erkek/1164417_32603347247.html?spm=a2g01.7926599.template-section-container.5.WImSjh&sdom=2836.264387.209594.0_32603347247

    OdpovědětVymazat
  11. Náramek je moc pěkný. Já mám ráda originální věci, proto jsem si objednala gravírování do prstýnku, tak mám tak alespoň jistotu, že stejný prstýnek, jako mám já, nikdo jiný nemá :-) . Na náramky moc nejsem, radši mám prstýnky, které nesundávám z ruky :-) .

    OdpovědětVymazat
  12. Taky na náramky moc nejsem, nicméně musím uznat, že ty tvoje vypadají vážně moc hezky. :) Co se mi ale v poslední době hodně zalíbilo jsou takové ty fit náramky. To mi přijde jako vlastně docela praktická věc. Zvlášť pro člověka jako mě, který žije poměrně aktivní život. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty vypadají hrozně hezky. :) Já osobně teda nikdy na nošení náramků nebyla, ale v poslední době jsem si je dost oblíbila. Zlom nastal v bodě, kdy jsem dostala tento jako dárek od nejlepší kamarádky. Je v něm i taková osobní přidaná hodnota a díky tomu má pro mě obrovskou cenu.

    OdpovědětVymazat
  14. Některé kousky se mi fakt líbí. Dík moc za tip. Já třeba náramky nosím ráda. Většinou je ale dostávám jako dárek. Teď naposledy mě například hrozně překvapila jedna moje kamarádka. Ta mi totiž k svátku dala takový pěkný křišťálový náramek. Ten je vážně nádherný. Navíc jsem žádný takový předtím neměla. Teď ho nosím prakticky pořád. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥