Unboxing #5 Milé překvapení od Notino.cz

Ahoj! Jak jste si jistě všimli, několika blogerkám před pár dny přišel malý růžový balíček. I mě v úterý večer přišla zpráva, že mi zítra bude doručena kurýrem zásilka a já si nedokázala vzpomenout, že bych si něco objednávala. Bylo to pro mě tedy opravdu krásné překvapení, když jsem otevřela krabici a v ní se schovával tenhle roztomilý boxík s překvapením, jak jinak než kosmetickým.



Balíček totiž jako poděkování za spolupráci putoval od, pro vás jistě známého, parfums.cz, které mění název na notino.cz, jelikož tento eshop funguje už ve 14 zemích a ve všech chce mít stejné jméno. Pokud vás zajímá více info a co se vlastně na webu mění a nemění, tak vše najdete zde. Já se rozhodla článek pojmout jako unboxing, tak se pojďme podívat, co se v balíčku ukrývalo.



Ještě bych chtěla podotknout, že se mi moc líbí samotný design a způsob otevírání balíčku. Potěšila mě i personalizovaná karta se vzkazem a všemi potřebnými informacemi, na které jsem vás odkazovala výše. Obsahem boxíku bylo plno vzorečků a cestovních balení, díky kterým mě napadlo, že bych mohla jednou za čas udělat článek, kde bych vám sdělila své dojmy právě z různých cestovních balení některých produktů. Zajímalo by vás něco takového?


Konkrétně se zde ukrývalo cestovní balení Klorane Quinine posilujícího kondicionéru pro oslabené vlasy, vzoreček Uniq One Care regenerační vlasové kúry z dílny kosmetiky Revlon, cestovní balení čistícího peelingu od, pro mě dosud neznámé, značky MATIS Paris, cestovní balení Avène čistící pleťové vody nebo 100 ml verze sprchového gelu Lipikar Syndet proti podráždění pokožky od značky La Roche-Posay.


Dál jsem v balíčku našla vzoreček sprchového krému ve verzi granátové jablko od mé oblíbené Weledy, vzoreček Eucerin denního krému proti pigmentovým skvrnám s SPF 30, vzoreček hydratačního pleťového gel-fluidu s SPF 50 od značky Vichy z řady Idéal Soleil Bronze. Od stejné značky je tu ještě vzoreček čistícího gelu z řady Pureté Thermale a nechybí ani klasika v podobě hydratačního krému od značky Nivea. Co mě moc potěšilo jsou růžové gumičky od značky HH Simonsen, které se mi budou skvěle hodit do gumičkového srovnání, které plánuji sepsat. A nebylo by to Notino, aby se tady neobjevil také vzorek zubní pasty od značky Mediblanc.


Poslední várka vzorečků obsahovala osvěžující bylinnou koupel Lemongrass od značky Herbadent, vzorek sprchového gelu s aloe vera od značky Holika Holika nebo několik vzorečků pleťové kosmetiky Dermedic. A nakonec nechybělo ani několik vzorečků vůní - konkrétně Escada Desire Me, Lolita Lempicka nebo Mexx Energizing Woman.

Ještě jednou bych tímto Notinu chtěla poděkovat za milý balíček, který mi zlepšil den.


Nakupujete rádi na tomto eshopu? Máte zkušenost s některým z produktů nebo vás nějaký zaujal?

11 komentářů

  1. Jee, to by mi taky udělalo moc radost. :) Já na parfums nakupuju moc ráda. Doufám, že si zvládnu zapamatovat název notino.cz, přijde mi to takové nezvučné. :D
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Tomu vravím dokonalé prekvapenie :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem balíček dostala, ale měla jsem v něm jiné produkty :) Je to moc hezké, že nám Notino takhle zpříjemnil den :)

    Narozeninová soutěž o paletku Fortune Favours The Brave MUR

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu krásný balíček. Takový by potěšil snad každou ženu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Za tento balíček bych byla spokojená i já :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Tak takový balíček bych teda brala :) Třeba se taky jednou dočkám:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  7. Tento balíček jsem už na pár blogách viděla, je fakt skvělý :3

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  8. Balíček je opravdu úžasnej! Hrozně rozkošnej :D
    A s žádným z produktů zkušenost nemám.
    Užívej si takové překvapení! :)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Skvelé prekvapenie a množstvo zaujímavých produktov, ktoré sa vzhľadom na veľkosť určite hodia napríklad počas ciest! :)
    Akurát dnes sme v práci preberali s kolegami zmenu parfums.cz na notino.cz a premýšľali, ako dlho bude trvať, kým si na to ľudia zvyknú... Predsa len, parfums bolo celkom dosť zapamätovateľné a ľuďom sa dostalo pod kožu...

    Patrik
    http://www.meshommes.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥