Nákupy a novinky #18 Srpen 2016

Ahoj! Prázdniny uběhly jako voda a dnes tu máme prvního září, které pro mě naštěstí ještě neznamenalo začátek školy, ale pro ty, co ano, doufám, že váš první den ve škole proběhl v klidu, mě to čeká už v pondělí.

Konec měsíce také ale znamená pravidelné měsíční články a statistiky, dnes to budou oblíbené nákupy a novinky, tak se na to pojďme podívat.


V rámci dlouhodobých spoluprací mi přišlo pár krásných balíčků. Jedním z nich jsou produkty ze stránky krasnakazdyden.cz. Na testování jsem si vybrala výrobky od značky Ponio, kterou jsem chtěla už dlouho vyzkoušet. Můžete se tedy v nejbližší době těšit na recenzi tuhého přírodního deodorantu tea tree & lemongrass a pleťového krému s nádhernou vanilkovo-kokosovou vůní.


Druhým balíčkem byla zásilka od saloos.cz, která mi udělala velikou radost, jelikož kromě dvou produktů, které jsem si vybrala na testování jsem dostala další dva jako překvapení navíc a k tomu krásný ručně psaný osobní vzkaz, za což moc děkuji. Opět jsem tedy zásobena na nové články. ve kterých uvidíte kokosový olej, balzám na rty, ricinový olej a antistresový aroma roll-on, který v mém nadcházejícím maturitním ročníku určitě řádně otestuji.


Také bych tu jen rychle chtěla připomenout objednávku z parfums.cz, na kterou jste už mohli vidět samostatný unboxing, takže veškeré info najdete tam.


Možná jste si také všimli, že jsem se konečně rozhoupala a rozhodla se nabarvit si vlasy na šedou barvu, která mě lákala už hrozně dlouho. Jenže pokud nejste platinová blondýnka, ale máte vlasy, třeba jako já, hnědé, není to tak jednoduché. Prošla jsem si už odbarvovačem a blond barvou, ale ještě to nějakou dobu potrvá. Každopádně teď musím nechat vlasy alespoň měsíc odpočinout, než se vrhnu do dalšího barvení. Kvůli barvení jsem si ale koupila silver šampon pro odstranění žlutého nádechu na vlasech. Vybrala jsem si šampon a kúru od značky Swiss O'Par, oba produkty jsem kupovala v DM drogerii. Pokud byste měli zájem, tak bych na konci tohoto celého procesu ráda udělala článek, kde bych vám napsala recenzi na všechny použité barvy, odbarvovače i šampony spolu s fotkami, jak moje vlasy postupně vypadaly a dalšími postřehy okolo celého procesu.

A jelikož mám světlejší vlasy, musela jsem si pořídit i světlejší tužku na obočí. Sáhla jsem po této od Essence v odstínu 04 blondeI tady už mám nápad na článek, a to srovnání tužek na obočí od Essence, Miss Sporty a Rival de Loop, se kterými mám zkušenost, takže opět budu ráda za zpětnou vazbu, zda by vás něco takového zajímalo.


Druhou část jako obvykle tvoří nákupy oblečení, kde to bude tentokrát opravdu rychlé, jelikož jsem si pořídila jenom jednu věc, a to tento khaki bomber s oranžovou podšívkou, který jsem koupila v New Yorkeru v Praze na Černém Mostě asi za 800 nebo 900 Kč, nejsem si teď jistá. Každopádně takovou bundu jsem si přála už dlouho a mám z ní velkou radost. Hodí se ke všemu, je pohodlná a docela i teplá, takže na podzim ji unosím určitě dost.


Co jste si naposledy koupili vy? Zajímal by vás článek o mém odbarvovacím/barvicím procesu a recenze levných tužek na obočí?

24 komentářů

  1. Na všechyn recenze se už teď těším :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Teda takových krásných věcí! Hodně mě zaujal ten přírodní deodorant. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten přírodní deodorant mám ve variantě cukrová pivoňka a je super, tak už se těším na tvoji recenzi.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. krásne nákupy :) a určite som za článok o premene vlasov ako aj ceruziek na obočie :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelé nákupy! Mňa zaujala najmä tá bombera a veci od značky Ponio :) Teším sa na recenzie! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super novinky a nákupy! Teším sa hlavne na recenziu s výrobkami Ponio. Už mám aj ja objednaný deodorant a bude to môj prvý prírodný, takže som pekne zvedavá :) A článok o ceruzkách na obočie určite áno! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tesim se jak na recenze i na odbarvovaci clanek, protoze me chyta takove to obdobi black or white docela casto😝😝😝 jinak ta bomberka je krasna😍

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkný článek i fotky :) já naštěstí taky nastupuji do školy až v pondělí, i když je to stejně už za chvilku, každopádně určitě udělej článek o odbarvování i tužkách na obočí :)

    OdpovědětVymazat
  9. No náádhera!! Já si teď budu objednávat deodorant Cukrová pivoňka, tak jsem moc zvědavá. A na ten vanilkovo-kokosový krém jsem taky koukala! Protože přesně z téhle kombinace vyloženě šílím :D Ale nakonec se asi udržím, protože pleťových krémů mám teď zásobu.

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  10. Jééj, Holika Holika ♥ A krásna bundička! (ง︡'-'︠)ง

    ♡ * Le blog de la Licorne * ♡

    OdpovědětVymazat
  11. Ja som so Swiss Opar nemala vobec dobre skusenosti, ak by ti nesadol skus strieborny od Schwarzkopf :)
    Pozyvam na luxusnu GIVEAWAY o setrnu kulmu ROWENTA a balicek kozmetiky DOVE. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, věcičky od Saloos jsem měla vždycky moc ráda :) a bomber je úžasný :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  13. Kupila si si super veci a mne sa najviac páči tá bunda. Ja som si naposledy kupila mikinu, ktoru sa tiez chystam predstavit v buducom clanku :)

    IVANXNA

    OdpovědětVymazat
  14. Skvelé novinky! Ja mám doma napríklad kokosový olej, ktorý som doteraz používala stále len na pečenie a varenie, ale konečne som sa odhodlala vyskúšať ho aj v kozmetike a je to vážne skvelá vecička! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  15. Velice zajímavé produkty. Bomber mám taky, akorát černo-rudý.. Khaki bomber si plánuji pořídit :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  16. Krásna bundička! :) Super článok :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  17. takový malý vánoce! :) super tyjo

    OdpovědětVymazat
  18. Super nákupy! Balzám na rty Saloos si přeji už dlouhou dobu vyzkoušet. Bomber vypadá moc hezky :)

    Juvelora | Nekonečná

    OdpovědětVymazat
  19. Super novinky, těším se na jednotlivé recenze produktů :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  20. Moc pěkný clanek a ten make-up miluju :) používám ho uz asi 3 roky a nemam lepsi zatim :)

    OdpovědětVymazat
  21. Swiss O Par jsem používala roky. Pak jsem objevila L'oréal Silver šampon a už nechci jiný. Kdybys někdy chtěla změnu, určitě ho zkus. Není ani zas až tak drahý. Během těch deseti let co se odbarvuji už jsem jich vyzkoušela opravdu hodně a teď zůstávám právě u tohoto. :)

    Jinak hezký článek a hlavně super nákupy :)

    OdpovědětVymazat
  22. Jasně článek s tužkama na obočí beru hned :) Já za chvilku dopotřebuju tužku od Essence.

    OdpovědětVymazat
  23. Wow všechny věci vypadají skvěle <3 ten balzám od Saloos mám taky a kokosový olej kupujeme doma stále dokola :)

    http://littlethingsforem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥