Kosmetický výprodej na Notino.cz

Ahoj! Věřím, že mnoho z vás má stejně jako já rádo výprodeje, nejrůznější slevy a akce (nejen) na kosmetiku. V peněžence mám hromadu věrnostních kartiček, poctivě sbírám různé body a mám radost z každé nečekané slevy při placení.

Zrovna jsem přemýšlela nad tím, že bych měla napsat článek na blog a zároveň prohlížela notino.cz a pomalu vybírala dárky k Vánocům (ať zase všechno nesháním na poslední chvíli), když jsem narazila na sekci výprodej, která mě samozřejmě ihned zaujala. Najdete zde opravdu hromadu produktů, ať už z dekorativní či pečující kosmetiky, a dokonce i nějaké zdravé potraviny. Nestihla jsem projít úplně všechno, ale napadlo mě o tom dát vědět vám a zároveň přihodit pár tipů, co zde zaujalo mě.


Na štětce od BH Cosmetics jsem slyšela docela chválu a už jsem po nich v minulosti pokukovala. Teď jsem narazila na tuhle krásnou Signature sadu v bílo-zlatém designu, která obsahuje 14 štětců, jak na oči, tak na pleť. A to vše za krásných 810 Kč. O téhle sadě teď vážně uvažuji, takže budu ráda za vaše názory, pokud máte se štětci od této značky zkušenost.


A kdyby vám bylo 14 štětců málo, je tu dokonce sada 36 štětců! Sice nemají tak pěkný design jako ty předchozí, ale zase jsou za ještě lepší cenu s ohledem na počet štětců, a to jen za 1093 Kč.


Posledním tipem na štětce je sada štětců od značky BrushArt. Od této značky mám zatím zkušenost jenom s houbičkou na makeup, která je teď ve fázi testování, ale zatím jsem s ní poměrně spokojená. Ve výprodeji najdete například štětec na obočí za 9 Kč, plochý štětec na makeup za 26 Kč, štětec na oční stíny za 28 Kč a tak dále. Nebo celou sadu 12 štětců za 423 Kč.


Z štětců se přesuneme na dekorativní kosmetiku, kde mě zaujala třeba tahle nádherná paletka tvářenek od BH Cosmetics za 269 Kč, což sice není tak málo, ale musíte uznat, že paletka vypadá opravdu krásně.


Posledním dekorativním kouskem, který se mi okamžitě zapsal na wishlist je NARS Audacious saténová rtěnka, která je ve výprodeji ve dvou růžových odstínech, a to Claudia a Marisa, které můžete vidět na fotkách. Rtěnky jsou ve slevě více jak o 100 Kč a seženete je za 565 Kč. Máte s nimi někdo zkušenost?


Z pečující kosmetiky mě zaujala například tahle sada od značky Farmona, kterou jsem zmiňovala v posledním článku Poznej novou kosmetiku. Sada Kiwi & Carambola obsahuje sprchový a koupelový olej, krém na ruce a tělové máslo. To vše v plném balení a za pouhých 131 Kč.


Dalším zajímavým produktem je pro mě krém na ruce od značky Natura Siberica, což je značka, kterou chci vyzkoušet už dlouho. Krém si můžete pořídit jen za 80 Kč.


Značka Laidbare taktéž patří k těm, které jsem ještě nezkoušela, ale ráda bych to napravila. Zaujal mě protivráskový krém s hydratačním účinkem za 222 Kč.


O něco dražším produktem je pečující maska na pleť od značky TheBalm s extraktem z borůvek. Je jí ale 70 ml, takže nějakou dobu určitě vydrží. Masku seženete za 519 Kč.


Posledním produktem, který vám tady ukážu je balzám na rty od značky Burt's Bees. Sice mám doma balzámů plno, ale od téhle značky bych určitě nějaký vyzkoušet chtěla. Ve výprodeji se nachází varianta s mangovým máslem za 125 Kč.


Co zaujalo ve výprodeji vás? Máte zkušenost se štětci BH Cosmetics nebo rtěnkami od NARS?

11 komentářů

  1. Laidbare kosmetiku mam velice ráda :) Ale ten odstín rtěnky od NARS vypadá naprosto fantasticky! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. O štětcích od BH cosmetics jsem uvažovala, ale nakonec jsem zvolila Zoevu :)
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som ani nevedela ze na parfums su vypredaje :)
    Pozyvam na luxusnu giveaway o Rowenta kulmu a DOVE vlasovy balicek, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mam rada štětce od hakuro - viz. článek na mem blogu ale take se mi štětce od BH libi :) rada si prectu nějakou recenzy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super tipy zrovna včera jsem dělala objednávku :)
    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  6. Ani jsem netušila, že na parfums je sekce výprodeje, díky za tip! :)
    Se štětci od BH Cosmetics osobní zkušenost nemám, někdy v červnu jsem si je chtěla objednat, ale kamarádka mě od nich tak odradila, že si je už koupit nikdy neplánuju ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Na parfums miluju výprodeje, jednou jsem tam chytla OPI lak za 200 Kč :) Super článek se super tipama, bohužel musím čekat na výplatu, tak snad mi nevykoupíte holky ten krém na ruce od Natura Siberica! :D

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek! Výprodeje na Parfums.cz jsou skvělé :) Tento měsíc se tam chystám dělat objednávku.

    September Favourites 2016

    My September 2016

    OdpovědětVymazat
  9. Z prafums v blízké době polánuju objednat tělové spreje od Avonu, které ráda používám, ale přímo od Avonu se k nim nedostanu bohužel;) Je to super stránka

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. paletka líceniek vyzerá fajne a mám tiež veľmi rada produkty od Natura Siberica :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥