Unboxing #4 Objednávka z Notino.cz II.

Ahoj! Dnes tu pro vás mám další článek ze série unboxingů a konkrétně již druhý, který se týká eshopu notino.cz, na kterém nakupuji ráda, protože je zde velký výběr (nejen) kosmetiky všeho druhu a různých, i méně známých, značek. A pokud jste četli článek Poznej novou kosmetiku, tak zde najdete spoustu produktů právě od nich.


V balíčku se nachází celkem 11 produktů + dárek. Celková cena s poštovným (89 Kč) a s pojištěním zásilky (15 Kč) byla 1 835 Kč. Líbí se mi, že si balíček klidně můžete dát na dobírku a neplatíte žádné peníze navíc.


Hned na začátek tu mám produkty od značky Bodyfarm. Vybrala jsem si peppermintový deodorant na chodidla (169 Kč) a hydratační pleťovou masku (219 Kč). O tělové mléko a tuhé mýdlo můžete aktuálně soutěžit.


Od značky Apivita jsem si vybrala šampon pro mastnou vlasovou pokožku a suché konečky (269 Kč), na který jsem opravdu zvědavá a taky nádherně voní, trochu mi připomíná jehličí, jako bych čichala k vánočnímu stromečku. Balzám na rty s kokosem a mandlovým olejem (94 Kč) od Topvet jsem chtěla vyzkoušet už dlouho. Značku Holika Holika jsem měla na wishlistu už také delší dobu, ale nějak jsem na ní zapomněla. Vybrala jsem si cukrový peeling proti černým tečkám Pig Nose (159 Kč) a sypký transparentní pudr Sweet Cotton pro vyhlazení pleti a minimalizaci pórů (195 Kč).


Proti černým tečkám jsem taky přihodila čistící náplasti od, pro mě dosud neznámé značky, Cettua (89 Kč). Nakonec tu mám i pár kousků z dekorativky. Už bylo potřeba pořídit novou houbičku na make-up, tu od RT bohužel neměli na skladě, tak jsem sáhla po klasické ve tvaru kapky od značky BrushArt. Také jsem si chtěla konečně pořídit nějaké barevné tekuté linky, ale tady výběr nebyl tolik široký, a tak jsem nakonec sáhla po modrých od značky Regina (73 Kč). Také mě dlouho lákalo zkusit nějaký fixační sprej na make-up, zda bude mít nějaký účinek. Nakonec jsem vybrala ten od značky Avon (113 Kč). Posledním kouskem je dárek v podobě cestovního balení Mediblanc pasty na zuby s aloe vera a antibakteriálním účinkem.


Nakupujete na parfums? Máte s některým produktem zkušenost nebo vás něco zaujalo?

24 komentářů

  1. Zrovna jsem na tomto e-shopu a vybírám si produkty na vlasy :D skvělý nákup, parfums jako internetový e-shop mám ráda

    OdpovědětVymazat
  2. Pre mňa je to eshop, kde nájdem všetko to, čo nutne potrebujem. :)

    Pozývam ťa na súťaž:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/08/back-to-school-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. wau to je nákup :)) aká je tá hubka? je horšia od RT? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja ji zatim nezkousela, ani tu od RT, tu jsem prave chtela uz dlouho, ale bohuzel ji nemeli skladem. Mam zkusenost akorat s tou od Ebelin, ktera je super, ale uz to chce novou :-)

      Vymazat
  4. Jé to je tada nákup! :-) Ty náplasti na póry mám také, jen v nějaké verzi ještě na obličej, ještě jsem nezkoušela, tak uvidíme. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsem tam taky viděla, ale byly tuším už vyprodané :) Já je zatím zkoušela jednou, ale přesvědčila jsem se, že mě na černé tečky tyhle náplasti moc nefungují, využije je spíše přítel, který jich má víc a větší, takže mu jdou lépe vytáhnout :)

      Vymazat
  5. Skvělý nákup! Moc se mi líbí, že jsi si koupila produkty, které (alespoň pro mě) nejsou tak známé, a tím takhle můžu poznat další značky a produkty :) Těším se na recenze! :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byl můj hlavní účel, ráda bych rozšířila povědomí o méně známých značkách, abych nepsala recenze jenom na produkty, na které je už spousta recenzí na ostatních blozích :)

      Vymazat
  6. To je teda perfektní nákup :)) To už se těším na recenze. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, zase jsem objevila nové značky! A to na Parfums nakupuju celkem často :D Super článek :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta značka Holika Holika ma roztomilé obaly:)) doufám že bude tak dobrá, jak vypadá:D

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky doufám, ty obaly si mě hned získaly, prostě korejská kosmetika ví, jak zaujmout :)

      Vymazat
  9. Na Parfums už moc nenakupuju. Dřív jsem tam nakupovala víc. Holika Holika je fajn značka, mám s ní svou zkušenost, obecně všechny korejské značky jsou super :). Já už si teď v drogeriích kupuju máloco, spíš jsem začala dost nakupovat na biooo.cz nebo ve zdravých výživách. Když teď koupím nějakou chemii, tak spíš právě ty korejské výrobky, které ale mají luxusní složení na to, že je to chemie. Z těch korejských značek mám uplně nejraději Skin79, SkinFood, Etude House a Misshu. Bohužel ale zrovna tyto značky na Parfums nejsou :(. Teď mám ale zrovna od SkinFoodu luxusní tvářenku, která mi přišla i s roztomilou labutěnkou a dokonce voní po růžích! :) Věřím že s Holika Holika budeš hodně spokojená :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář :) Korejská kosmetika mě láká už dlouhou dobu, takže děkuji za tipy na značky :) Už jenom díky těm obalům je člověk chce vyzkoušet, třeba takový Missha Cushion makeup s motivem Malého prince ♥

      Vymazat
  10. Jsem zvědavá, jestli ty čistící pásky budou fungovat. Něco takového sháním už dlouho :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je koupila především pro přítele, mě tyhle pásky nikdy moc nefungovaly, mám černé tečky takové malinké a tohle je nezvládne vytáhnout. Přítel je má ale větší a má jich i víc a jemu je to vždycky vytahuje úplně krásně, i když ho nedokážu dokopat k nějakému čištění pleti, takže je tam kvůli prostředí v práci má za chvíĺi zase zpátky :D

      Vymazat
  11. Moc hezké věci sis koupila :-) Na parfums občas nakupuji, ale minule mě naštvali, tak si asi nějaký čas dám od jejich eshopu pauzu ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím byla naštěstí vždycky spokojená, jen bych uvítala třeba nějaké lepší dárečky k nákupu, když člověk nakoupí skoro za dva tisíce, ale to už je jen taková drobnost :D

      Vymazat
  12. Super vecičky. Fixačný sprej si plánujem kúpiť aj ja :).

    Pozývam ťa na moju giveaway.

    NINAVE|GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkný nákup :) Značku Holika bych chtěla vyzkoušet, tak snad se k ní brzo dostanu. Na ten balzámek si brousím zuby, moc se mi líbí :)

    Astrid | Sluneční péče

    OdpovědětVymazat
  14. Super nákup :) a hezký článek

    OdpovědětVymazat
  15. Super kousky :) Značka Holika Holika mě zajímá taky už delší dobu :D :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  16. fixačný sprej od Avonu je dlho môj obľúbený, ale počula som aj negatívne recenzie, že robí masku. A veľmi sa mi páči retro dizajn niektorých produktov :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že budu patřit k těm, kterým bude vyhovovat, zatím jsem nic podobného ještě nezkoušela :)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥