Kakaová obličejová maska Johnny Organic

Ahoj! Máte rádi příjemně voňavou kosmetiku? Pokud ano, tak tu pro vás mám dnes tip na jeden produkt, který je vlastně 2v1. S některými produkty je to tak, že čím víc mají funkcí v jednom, tak potom žádnou z nich nesplňují na 100%, u tohohle se toho ale bát naštěstí nemusíte.

A o co že jde? Ráda bych vám tu něco řekla o antioxidačním kakaovém peelingu a masce na obličej od značky Johnny Organic, která je známá především tímto druhem produktů - masek a peelingů, ať už na pleť či tělo.


Peeling je určený k detoxikaci a čištění pokožky, čemuž napomáhá raw kakaový prášek a čisté superpotraviny, obsahující antioxidanty, vitamíny a enzymy, které podporují regeneraci buněk. Ve složení kromě kakaového prášku najdete také bahno z Mrtvého moře, prášek z listů Nimby, semínka Baobabu, šípky nebo Açai, takže docela zajímavá kombinace.


Maska se nachází v papírovém recyklovaném obalu s jednoduchým růžovým designem. Produkt na mě působí minimalisticky a zároveň sympaticky. Gramáž je celých 50 g, takže vám vydrží opravdu dlouho. Napoprvé musíte odtrhnout vrchní část, abyste masku otevřeli, pod tím je obal ale pevně opakovaně uzavíratelný. Samotný obsah je opravdu jako kakao, ať už jemně namletou konzistencí, hnědou barvou nebo krásnou kakaovou vůní.



Produkt můžete použít jako peeling nebo jaku masku. V obou případech je postup přípravy stejný - obsah sáčku smíchejte v poměru 1:1 s vodou. Pokud chcete peeling, stačí cca půl lžičky, na masku použijte určitě lžičku celou. Vše můžete potom postupně přidávat až do konzistence, která vám bude vyhovovat. Měla by vzniknout taková hustší pasta. Pokud chcete, tak můžete přidat i nějaké ingredience navíc. Například pokud trpíte na sušší pleť, tak si do masky kápněte pár kapek pleťového oleje nebo pokud máte rádi trochu hrubší peelingy, přidejte špetku cukru nebo himalájské soli, to už je na vás.

Za mě osobně produkt jako peeling není příliš hrubý, takže pro lepší efekt bych určitě něco přidala, případně použila nějakou houbičku na čištění pleti (například růžovou Ebelin). Více mi vyhovuje ho používat jako masku, kdy smíchám všechny potřebné suroviny a plochým štětcem nanesu masku na pleť. Nechávám jí tam většinou do zaschnutí, což je nějakých cca 20-30 minut, i když na obalu je oficiálně doporučeno 15-20 minut. Vše záleží na tom, jak vám to bude vyhovovat více. Maska na pleti zaschne a poznáte to hned tak, že se vám začne trošku drolit, takže je třeba dát si pozor, abyste neměli kousky z ní všude. Maska se smývá teplou vodou a popravdě samotnýma rukama to jde trošku hůře, je lepší použít opět nějakou houbičku, já používám úplně tu klasickou na nádobí, samozřejmě, že tou jemnější stranou, ale funguje to perfektně a maska je za chvíli dole.



Po použití je pleť hezky vyčištěná, jemná a prozářená. Ale přiznám se, že jí nepoužívám úplně nějak pravidelně, takže jsem si nevšimla nějakého úbytku černých teček apod. Přesto je ten efekt po použití moc dobrý a pleť vypadá zdravěji. Je také super, že maska pleť zbytečně nevysuší, čehož jsem se trochu bála, ale vůbec se tak naštěstí nestalo, a to i když jsem nepoužila žádný olej.


S maskou jsem tedy moc spokojená, akorát jsem občas líná na to, abych si jí šla připravit, celá já :) Pokud vás maska nebo celkově značka Johnny Organic zaujala, jejich produkty seženete na stránkách krasnakazdyden.cz za 350 Kč, což se vzhledem k velikosti obsahu a přírodnímu složení podle mě rozhodně vyplatí :)

Hodnocení: 9/10

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji Míše z KrásnáKaždýDen.


Používáte pleťové masky? Slyšeli jste už o značce Johnny Organic?

13 komentářů

  1. Mám tu zelenou obličejovou masku a taky jsem moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm, to vypadá lákavě! :D Díky za tip! :)
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle masku už jsem na nějakém blogu viděla a moc mě zaujala, musí být skvělá! :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Johnny Organic masky mám v pláne vyskúšať už tak dlho! Nechápem, prečo som tak doteraz ešte nespravila.

    OdpovědětVymazat
  5. Tuto masku mam a je opravdu vyborna a ta vune🍫🍫🍫

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  6. Masky pouzivam bezne, o tejto som ale este nepocula, takze dakujem za info :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá moc dobře, ale asi bych byla pořád v pokušení ji ochutnat :D

    OdpovědětVymazat
  8. Na túto masku mám už dlhšie zálusk, pretože ju všade vidím, každý sa s ňou fotí, všetci sú z nej unesení, tak snáď bude vyhovovať aj mne :)
    A okrem toho na tvári vyzerá ako čokoládka :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  9. O značce jsem už slyšela a vypadá teda naprosto dobře :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  10. Super recenze! Značku znám, ale spíše od vidění, ještě jsem nic nezkoušela. Tato maska vypadá super a určitě kouknu na e-shop, protože už jsem tam pokukovala po více věcech. :)
    Katarina

    OdpovědětVymazat
  11. Táto maska vyzerá úplne super, milujem prírodné produkty :)
    Blog by Lusyliana

    OdpovědětVymazat
  12. Hmmm, toto vyzerá chutne :) Budem si ju musieť na zimu kúpiť, ale najskôr domíňam nejaké masky čo mám doma :) Ja používam najradšej masku z nimbového prášku a k nemu pridávam vždy nejaký íl - podľa toho aký mám práve doma. Hubka na riad ma trochu pobavila, ale tak jasné, keď funguje dobre, tak nie je čo riešiť :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥