Nákupy a novinky #15 Květen 2016

Ahoj! Už se nám pomalu blíží konec června a tak jsem tu na poslední chvíli s nákupy a novinkami za minulý měsíc. Zbývá mi poslední týden praxe a potom už se snad vrátím nazpět k pravidelnému publikování článků. Aktuálně jsem pár dní doma a začala jsem od začátku sledovat Grey's anatomy, což asi nebyl nejlepší nápad, jelikož už od rána jedu jeden díl za druhým a nedokážu přestat :-) Ale teď už k těm novinkám.


První z nich je dvoufázový odličovač od značky Oligodermie, který mi zaslal eshop zdravi-krasa.cz a na který jste si mohli přečíst recenzi v minulém článku, takže asi nemusím nic dodávat. Druhým produktem je hyaluronové sérum, což je novinka od značky SaloosSérum nějakou dobu testuji a určitě se můžete těšit i na recenzi.


Poslední testovací balíček je ze stránky krasnakazdyden.cz, který opět přišel nádherně zabalený a nacházel se v něm výživný tělový krém Trojrůže od přírodní slovenské značky Mylo, která má krásné obaly, a dále pleťová maska od značky Johnny Organic. O obou produktech u mě také ještě určitě uslyšíte.


Z kosmetiky tu už mám jenom nákup na Parfums.cz, který jste si mohli prohlédnout v tomto článku.


Co se týče oblečení, tak to tentokrát také není žádná sláva. Mám tu jen jeden kousek, a to tmavě modré šaty s proužky, které mi koupila mamka na letohradské pouti. Musím ale říct, že jsou opravdu pohodlné, příjemné a vypadají moc hezky, takže se hned zařadily mezi mé oblíbené kousky.


Čím jste si udělali radost vy? Nakupujete aktuálně více kosmetiku nebo oblečení?

16 komentářů

  1. Ty šaty jsou fajn :3 určitě musí být fakt pohodlné :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, ty šaty se mi moc líbí :) Spíš jsem nakupovala kosmetiku než oblečení, mám asi na léto všeho dost, takže si koupím spíš už jen nějaký sandálky

    OdpovědětVymazat
  3. Tolik krásných věcí....zvu tě na moji top desítku:O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné novinky, jaký je kokosový cukr? Taky jsem na něj koukala. Plus se moc těším na recenzi hyaluronového séra

    OdpovědětVymazat
  5. Parádne šaty, prúžky milujem :) a nákup z parfums tiež vyzerá lákavo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pekné nákupy, Johnny Organic by som tiež veľmi rada vyskúšala. Ja som za minulý mesiac nakúpila viacej oblečenia ako kozmetiky, no tento mesiac si plánujem nakúpiť zopár kvalitnejších produktov.
    Dovoľujem si ťa i tvoje čitateľky pozvať ku mne na blog do súťaže:
    SUMMER GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  7. To je zase kosmetiky. Kosmetika mylo mě celkem zajímá, budu se muset podívat po jejich produktech na internetu. To já zas na kosmetice ubírám a kupuji spíš oblečení, moje šatní skříň vypadá žalostně.

    OdpovědětVymazat
  8. Kokosový cukr miluji! :) Já tedy téměř nic nesladím, ale když už, tak právě kokosovým. Také jsem zvědavá na tvůj názor na řasenku od the Balm. Je to jedna z mých velmi oblíbených za rozumnou cenu. Hezký článek, jako vždy! :)

    OdpovědětVymazat
  9. ten kokosový cukor mňaaam♥♥♥ tie šaty su veľmi pekne ja tiež nemam v šatniku nič nove nejako nemam potrebu teraz kupovať ved mam plne skrine:))

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné přírůstky :). Aktuálně nenakupuji nic :D Snažím se věcí zbavovat, protože jsem začala vyznávat minimalismus, kvůli ekologii a taky ekonomii, navíc jsem zjistila, že spoustu věcí si kupuji zbytečně, protože stejně ve výsledku používám jen kokosový olej... Takže jsem vyřadila téměř všechny kosmetické serepetičky a nechala si jen kokosák, gel na obočí, korektor a řasenku :D. Oblečení taky vyřazuju ve velkém a zkrátka se zbavuji všeho. Ale taky jsem si koupila v poslední době dvě trička a lak na nehty neonový, který si jdu dnes vyzvednout, protože když už mi zůstane ze všeho jen opravdu pár věcí, chci aby to alespoň byly věci které se mi budou hodně líbit a budu je ráda nosit a opravdu využívat :).

    OdpovědětVymazat
  11. Odličovač od Oligodermie jsem měla možnost vyzkoušet, a byl super. Jen ta vysoká cena mě odrazuje od koupi druhého balení.

    OdpovědětVymazat
  12. Od té doby, co mám blog, nakupuji víc kosmetiku a dá se říct, že jsem na oblečení trošku zanevřela a pak to tak vypadá... :D Ale tento měsíc jsem to napravila.

    Březový set na celulitidu

    OdpovědětVymazat
  13. Super článok veľmi ma zaujal ten dvojfázový odlíčovač a aj bio kokosový cukor :)
    andreanalens.blgospot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Moc hezké fotky a detaily :) Ten odličovač vypadá skvěle :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  15. Máš moc pěkný blog. Určitě pokračuj :) jen tak dál

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥