Nákupy a novinky #14 Duben 2016

Trochu se zpožděním vás vítám u pravidelných měsíčních nákupů a novinek. Tentokrát toho moc není, tak jdeme na to :-)


Jelikož kosmetiky mám zatím stále docela dostatek, pořídila jsem si akorát nezbytnosti a to suchý šampon. Volila jsem známou a chválenou značku Batiste, abych jí tedy konečně také vyzkoušela. Zrovna byla v prodeji novinka ve verzi Sweetie, a tak mi v košíku nakonec skončila právě ta. Čistič na štětce Ebelin jsem také chtěla vyzkoušet už dlouho.


Od Weledy jsem dostala na vyzkoušení jejich dva krásné sety, o kterých jste si již mohli přečíst zde.



Měla jsem také trochu štěstí a vyhrála jsem u milé @kveta1987. Výherní balíček obsahoval vosky YC, trio očních stínů Catrice, pudr od kosmetiky MOJE, který se cestou ale bohužel rozbil, a hlavně úžasný set produktů Clinique. Možná ale víte, že díky své práci laky na nehty nepoužívám, tak si o něj budete moci zasoutěžit v giveaway, která bude spuštěna během pár dní a můžete se těšit i na produkt od jiné "highend" značky :-)



Nakonec bych vám tu ráda ukázala diář Doller, kterému jsem neodolala ani teď, skoro v půlce roku. A víte co? Vůbec to nevadí, diář si sami můžete začít v jaké části roku chcete. Kromě toho je skvěle uspořádaný, najdete tu týdenní i měsíční plánovač, nejrůznější inspirativní citáty nebo zápisky typu roční cíle, snář, kým chci být za 5 let, shrnutí měsíce, roční shrnutí a spoustu dalšího. Diář jsem kupovala zde za 399 Kč.


Čím jste si udělali radost v poslední době vy? Jakou "highend" značku byste rádi viděli v giveaway?

12 komentářů

  1. ja som nedávno hľadala tú čistiacu vodu na štetce, a nevedela som ju nájsť..tiež ju chcem veľmi vyskúšať :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Samé krásne vecičky:) a tento suchý šampón by som rada vyskúšala:) vonia naozaj úžasne♡
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. ten sprej na čistenie štetcov je veľmi dobrý aj keď som iný nemala toto je môj prvý celkovo som sním spokojná:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Batiste suchý šampón v tejto vôni by som skutočne rada vyskúšala, už som mala takmer všetky :D Batiste je poklad ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné věci a gratuluji ke spolupráci a výhře,věřím že ti udělali radost. Od Weledy bych taky chtěla něco vyzkoušet ale ceny mě trochu odrazují, navíc si nejsem jistá jestli ta kosmetika opravdu za něco stojí.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné nákupy! :) Já jsem ostuda a nemám ani jeden Chubby stick.. :D Budu si pro nějaký muset zajít. YC miluji a kufřík od Welledy už jsem někde několikrát chválila, je naprosto kouzelný a roztomilý svým designem. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jee, ty vosky vypadají úžasně, moc ráda bych je vyzkoušela :) Diář vypadá taky super, ale upřímně mi to přijde poměrně vysoká cena....-L

    OdpovědětVymazat
  8. Super kousky :-) Já mám ráda BAtiste na tmavé vlasy a čistič na štětce ebelin patří k mým oblíbeným :-)

    OdpovědětVymazat
  9. To jsou super novinky! :) Nejvíce mě zaujal diář. A já měla v psolední době radost z kupy nových věcí, jelikož jsem měla narozeniny a vzpomnělo si nečekaně moc lidí, což mě strašně moc potěšilo :). Kromě nových knížek, kosmetiky a různých praktických věcí jsem dostala i nový mobil, takže jsem naprosto spokojená a vděčná :).

    OdpovědětVymazat
  10. super článok :) ten sprej na štetce mám, no myslím, že lepšie ich čistia detské šampóny :) batiste suchý šampón je záchranca a musím si ho opäť kúpiť, lebo sa mi minul .. a tie ostatné vecičky vyzerajú zaujímavo tiež :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ebelin čistič na štětce je moje must have! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥