Kivvi pleťová emulze s výtažkem z kdoule

Dnes bych vám ráda představila jednu značku, od které jsem sice zatím vyzkoušela pouze jeden produkt, ale už teď vím, že rozhodně ne poslední! Možná ji někteří již sami znáte - jedná se o značku Kivvi.

Produkty vyráběné touto značkou jsou 100% přírodní a vznikají v Lotyšsku. Cílem značky je poskytovat přírodní kosmetiku prvotřídní kvality, která je inspirována přírodou, a přitom založena na vědeckých poznatcích. Složení kosmetiky Kivvi je speciálně vyvinuto z organických, biodynamických a certifikovaných přísad - olejů a výtažků z rostlin z celého světa.


Já bych vám dnes ráda představila pleťovou čistící emulzi s výtažkem z kdoule. Kdoulový extrakt se vyznačuje dobrou kožní snášenlivostí a má uklidňující a protizánětlivé vlastnosti. Podporuje přirozené hydratační schopnosti pleti a správnou úroveň její hydratace. Kromě kdoulového obsahuje také extrakty z aloe a z heřmánku, které taktéž hydratují a zklidňují pleť.


Emulze se nachází v plastové 150 ml lahvičce s jednoduchým, ale krásným designem. Aplikátor je prakticky vyklápěcí. Samotný produkt má poloprůhlednou mléčně bílou barvu a voní jemně po bylinkách. Konzistence je poměrně tekutá a lehce gelovitá, takže je třeba si trochu dávat pozor, aby se vám nevylilo zbytečně moc.


Emulzi používám vždy večer na odlíčený a navlhčený obličej. Pění jen velmi jemně, pokud chcete podpořit čistící funkci, můžete použít nějaký čistící kartáček nebo houbičku. Emulze je na pleti velmi příjemná, je cítit jen jemná vůně a snadno se smývá. Pleť je po použití vyčištěná, připadá mi taková rozzářenější a hlavně je krásně hebká a lehce hydratovaná, rozhodně není nijak vysušené, nepne ani není podrážděná. Měla by být určena na všechny typy pleti, mně suchá místa nevysoušela, naopak spíše jemně hydratovala a neměla jsem problém ani v mastnějších oblastech, že by se mi tvořily více pupínky ani nic podobného.


Za sebe tedy můžu tento produkt jednoznačně doporučit a určitě si od této značky pořídím i něco dalšího. Pokud vás značka Kivvi zaujala, informace o jejich produktech naleznete na oficiálních stránkách Kivvi a emulzi seženete například na eshopu biosophy.cz za 199 Kč.

+
praktické balení
pěkný design
příjemná jemná vůně
příjemná na pleti, snadno se smývá
pleť je vyčištěná, rozzářená a hebká
lehce hydratuje
nevysušuje, nedráždí, nestahuje
pro všechny typy pleti
netestováno na zvířatech
přírodní složení

-
tekutější konzistence

Hodnocení: 10/10


Znáte značku Kivvi? Máte zkušenost s nějakým produktem nebo byste si něco chtěli pořídit?

16 komentářů

  1. Je skvělé, že je z přírodních látek a navíc ještě má tak super design balení, myslím, že za vyzkoušení opravdu stojí :).


    PS: na mém blogu právě probíhá giveaway, takže budu moc ráda, když se zapojíš :)
    CATAMOUNT Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa zdá že som o tejto značke už niekedy počula, no nevenovala som jej veľkú pozornosť. Ale asi budem musieť! :3 Pôsobí na mňa veľmi príjemne, do dizajnu som sa zamilovala a verím že aj účinky sú skvelé :)

    OdpovědětVymazat
  3. O znacce jsem jeste neslysela, ale libi se mi, ze je prirodni a ma krasne obaly😘
    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, máš to tu krásné =) já se snažím udělat blogspot, jelikož na něj nejsem vůbec zvyklá :D ale máš moc hezké to rozklikávací menu - můžu se zeptat, jak si to udělala? já tam nechci mít ten rámeček

    OdpovědětVymazat
  5. Značku z nám, kdysi byly nějaké vzorky v Ladyboxu, ale asi mě nijak extra nezaujala, protože si vůbec nepamatuji jaké byly. :)

    OdpovědětVymazat
  6. O značce jsem ještě neslyšela, ale vypadá moc zajímavě a konkrétně tento produkt se zdá být opravdu super :) -L

    OdpovědětVymazat
  7. Ja od teto znacky mela jen vzorecky a ty mi vyhovovali. :-) tento produkt take vypada zcela dobre.:-)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. O značce jsem už slyšela. Hodně se mi líbí obal a emulze vypadá skvěle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Takovéto produkty na pleť miluji, co dokáží vyčistit pořádně a po umytí to cítíš na své pleti že ji mám čistou a svěží. Tuto značku neznám ale koukala jsem kde se dá sehnat a koukám že je k sehnání i v kamenných obchodech třeba v Praze, to je super.

    OdpovědětVymazat
  10. Já myslím, že už jsem o této značce slyšela a pamatuji si ji právě kvůli těm krásným obalům :)

    OdpovědětVymazat
  11. Značku znám a už se jí chystám hrooozně dlouhou dobu vyzkoušet, ale asi mi to není souzeno. :D Zaujala mě právě hlavně produkty určené na čištění pleti a hlavně naprosto zbožňuji vzhled jejich balení! :)
    Katarina

    OdpovědětVymazat
  12. Opět koukám, že jsem ani od této značky ještě nic nezkoušela. :D Ta emulze na mě udělala celkem dobrý dojem, dost pravděpodobně si u téhle značky taky na něco vyberu! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Na tuto značku jsem se už párkrát dívala, působí na mě sympaticky, hlavně obaly se mi moc líbí :).

    OdpovědětVymazat
  14. Značku vůbec neznám, ale z tvého článku se mi moc líbí. Výrobek má strašně krásný obal :)


    Soutěž o balíček Weleda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥