Unboxing #2 DM box jaro 2016

Dnes tu pro vás mám po delší době opět článek do rubriky unboxing. Kdo sleduje mou Facebookovou stránku, tak už možná ví, že se konečně i mě podařilo vyhrát DM box a napadlo mě, že by se vám mohl líbit článek o jeho obsahu. Já sama tento typ článků sleduji moc ráda, tak doufám, že se bude líbit i vám :)


Celý DM box by měl mít hodnotu cca 500 Kč a získat ho bylo možné za 200 DM active beauty bodů. Krabičku jsem dostala na mnou zvolené prodejně DM ještě v jejich papírové tašce. Samotná krabička je zářivě hráškově zelená se žlutou stužkou, takže se k jaru krásně hodí a mně barvy připomínají především Velikonoce.


A co že se tedy v boxíku schovávalo?


Hned navrchu byl přiložený letáček, kde se nacházejí informace o jednotlivých produktech. Jediné, co bych vytkla je to, že tam nejsou uvedené ceny jednotlivých produktů, které by mě docela zajímaly. Celkem se v boxu nacházelo 10 produktů + několik vzorečků.


1, Alpro kokosový nápoj (330 ml)
Výrobky od značky Alpro jsou mezi blogerkami dost oblíbené, a tak jsem byla ráda, že konečně i já můžu nějaký vyzkoušet. Musím říct, že na to, že kokos v oblibě tolik nemám, byl nápoj docela dobrý a určitě si ho někdy ještě pořídím. Nápoj by měl obsahovat pouze 40 kalorií a naopak by v něm neměly být žádné přidané cukry.

2, Wasa original crisp (200 g)
Za chlebíčky jsem byla také ráda, jelikož se v poslední době snažím omezovat pečivo a více jíst právě tyhle různé suchary. Chleby jsou vyrobeny z žitné celozrnné mouky s 20% podílem vlákniny. Balení obsahuje dva balíčky s 10 plátky. Mě osobně chutí dvakrát nedostaly, takže bych si je znovu asi nepořídila. Kromě toho se mi nepříjemně jedly, jelikož jsou hodně tenké a tvrdé.

3, Emco ovesná kaše čokoládová (65 g)
Vím, že tyhle "hotové" ovesné kaše nejsou zrovna nejzdravější a je lepší si je udělat doma sám. Já ovesným kaším na chuť stále nepřišla, ale když už jí tu mám, tak jim zkusím dát ještě jednu šanci, třeba překvapí. Tato kaše by měla obsahovat 66% ovesných vloček a měla by být bez obsahu palmového tuku, konzervantů a barviv.


4, ES Himalájská sůl (500 g)
S takovým produktem nemám žádnou zkušenost, takže jsem za jeho obsah v boxu ráda. Himalájská sůl je nerafinovaná a bez uměle přidaných látek. Dá se použít jako náhrada klasické soli v kuchyni, ale také se může přidávat do koupele, používat na pročištění nosních dutin, kloktání nebo jako přísada do pleťových masek.

5, Balea sůl do koupele jasmín a lilie (80 g)
Soli do koupele mám moc ráda, takže z ní mám radost a už se moc těším, až ji vyzkouším. Sůl obsahuje také jojobový olej, který by měl pečovat o pokožku během koupele.

6, Balea krémový olejový sprchový peeling s vůní vanilky a mandlí (200 ml)
Peelingy Balea sice bývají velmi jemné a ten obrušující efekt na pokožku moc nemají, ale i tak produkt ráda vyzkouším. Vůně vanilky a mandlí je moc příjemná. Peeling by měl pokožku zjemnit a jemné peelingové částečky odstranit jemné nečistoty a odumřelé buňky.


7, DAS gesunde PLUS čaj jahoda, růže (25 sáčků)
Čaj mi udělal radost, zvlášť ovocné mám velmi ráda a kombinace růže a jahody zní lákavě, takže ráda vyzkouším.

8, Dermacol Glamour tělové mléko se třpytkami (200 ml)
Tělových mazadel mám v zásobě docela dost, takže ještě nevím, zda si toto mléko nechám nebo ho někomu podaruji. Nicméně vůně je příjemná a pokud tam těch třpytek nebude moc, tak by to na léto mohl být docela fajn produkt. Mléko by mělo pokožku hydratovat, regenerovat, vyživovat a zároveň dodat zlatavě třpytivý vzhled.

9, Gliss Kur Ultimate Resist šampon (250 ml)
Co mám na Gliss Kur ráda, tak to jsou jejich vůně, ty jsou pokaždé dokonalé. I tento šampon voní krásně a ráda ho vyzkouším. Šampon by měl vlasy posilovat po celé délce, zvyšovat jejich odolnost a chránit je před poškozením. V této řadě se nachází dále ještě balzám, expres balzám a regenerační maska.


10, Taft Fullness lak na vlasy ultra strong (250 ml)
Laky na vlasy nepoužívám zase tak často a zrovna nedávno jsem si jeden pořídila, takže mi vydrží určitě dlouho, ale hodit se bude. Řada Fullness by měla vlasům dodat dlouhotrvající fixaci, objem a bohatou texturu díky receptuře Biotin&Boost komplex, který zvětšuje prostor mezi vlasovými vlákny a zajišťuje tak dlouhotrvající pocit plného účesu. V této řadě se kromě laku nachází ještě pěnové tužidlo a stylingový sprej.

11, MTV Dráždivě důmyslná vůně vzorek (1,5 ml)
5 vzorečků dámských i pánských vůní od MTV, se kterými jsem se doposud nesetkala, ale ráda vyzkouším, i když opravdu nechápu, proč dávají vůně do pytlíčků, protože mi to přijde nanejvýš nepraktické.


Musím říct, že se mi obsah boxíku moc líbí a valnou většinu věcí využiji, takže ho hodnotím velmi kladně a ráda o něj budu soutěžit znovu, pokud zase nasbírám dostatek bodů. Jsem ráda, že se v boxu nacházela kosmetika i potraviny, takže jsem měla možnost vyzkoušet něco nového. Příště bych akorát ocenila, kdyby byly uvedeny i ceny jednotlivých produktů, jinak nemám co vytknout.


Jak se vám líbí obsah boxu? Máte s některými produkty zkušenost?

51 komentářů

  1. Krásné :-)) já bohužel neměla tentokrát body. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se obávám, že do příštího boxu také nestihnu tolik nastřádat, ale tobě se to teď už snad podaří :)

      Vymazat
  2. Poprvé vidím v balíčku i jídlo! Po šampónu od Gliss Kur jsem pokukovala a asi ho i vyzkouším:)

    NATYSPACE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to fajn nápad, já jídlu v DM tolik pozornosti popravdě nevěnuji, takže je tohle super způsob, jak objevit něco nového :) Na šampon jsem zvědavá, naštěstí tam dali takovou poměrně univerzální variantu pro všechny typy vlasů :)

      Vymazat
  3. Tento box se opravdu povedl. Já měla štěstí jen jednou :-( Unboxing je na blogu.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím také jen jednou a nevím, kdy zase nasbírám tolik bodů, v poslední době nakupuji často přes internet než v drogerii :)

      Vymazat
  4. Taky teď poctivě sbírám body :). Obsah boxu je úžasnej, já bych využila úplně vše

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem s ním moc spokojená :) Já jinak než na box zatím DM body ani nevyužila.

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se ti také zamlouvá, snad bude i ten příští takhle povedený :)

      Vymazat
  6. Vyhrála jsem ho jednou a byla jsem spokojená. Tenhle také vypadá moc dobře! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ty obsahy přijdou lepší než třeba u Glanc boxu, který je v poslední době také docela oblíbený :)

      Vymazat
  7. Musím říct, že po dlouhé době se mi složení boxu opravdu líbí. Já dosud vyhrála dva, na další už nemám body. Tak třeba zas někdy příště. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se ti podaří do příštího boxu dostatek bodů zase nasbírat :)

      Vymazat
  8. složení vypadá opravdu zajímavě:) některé věci ti opravdu závidím! paráda:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také si myslím, že se tentokrát box opravdu vydařil :)

      Vymazat
  9. Mě nejvíce zaujalo kokosové mléko, které bych i já velmi ráda vyzkoušela. Mě se zase podařil vyhrát box tady na Slovensku a přijde mi hodně odlišný. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek jsem viděla a boxík je obsahem opravdu dost jiný, ale i myslím, že by mě potěšila i ta slovenská varianta, i když je škoda, že tam žádné jídlo nepřidali :)

      Vymazat
  10. tak tohle číslo se vážně vyvedlo :) jeden box jsem měla, tak jsem to znovu nezkoušela, ale teď toho trochu lituju, fakt zajímavé produkty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě zkus štěstí příště, budu držet palce :)

      Vymazat
  11. Tak to je asi první vydání, který se mi líbí. Ale nějaký snahy o získání boxu jsem už dávno vzdala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě se o něco zvýšila šance tím, že box dali za body a ne za peníze, omezilo se tak tomu, že se někdo přihlašoval pod několika emaily a podobně, takže se určitě vyplatí to alespoň zkusit, člověk za to nic nedá a může být nanejvýš příjemně překvapen :)

      Vymazat
  12. Mám přes tisíc bodů, proč jsem si toho nevšimla? :-( ach jo! Tak snad příště. Jinak moc pěkný článek jako vždy! Líbí se mi tvůj styl :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc těší, děkuji! ♥ Jinak to je mi líto, já jsem takhle prošvihla zimní edici a až pozdě jsem si všimla, že mi info o boxu přišlo od DM newsletteru na email. Ale teda ty bodíky ti závidím, já do příštího 200 nasbírat nejspíš nestihnu, tak budu alespoň držet palce, ať se ti poštěstí, pokud se zapojíš! :)

      Vymazat
    2. Už jsem si zapla newsletter.. :-D body závidět nemusíš, od té doby co změnili tu slevu v knížce z patnácti na deset mě poslední dobou nelákají ani ty kupony.. Takže jsem nějaký rok a půl za body nic nebrala... To znamená, že do příštího boxu mi propadnou, když mají platnost dva roky :-D

      Vymazat
    3. Tuším, že tyhle boxíky jsou na každé roční období, tak alespoň ten letní bys ještě stihnout mohla! :D

      Vymazat
  13. Jéé skvelé veci ! Ani som o tomto boxe nevedela ! :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě je to super věc a já takhle asi nejlépe využiji DM body :) Příště se určitě zkus také přihlásit, budu držet palce :)

      Vymazat
  14. Obsah vyzerá parádičkovo :) Normálne sa divím že som si skor nevšimla túto súťaž alebo čo .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to jsem ráda, že o ní teď už víš a můžeš u příštího vydání zkusit štěstí, když budeš mít chuť :)

      Vymazat
  15. Mi prijde ze zbytecne tam dali jidlo, nevim no produkty se mi libi ale vice sd mi zamlouval slovensky box.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem jídlo naopak ocenila, ale chápu, že ne každý by z toho byl nadšený :)

      Vymazat
  16. Jé, tak to gratuluji! :) No, musím uznat, že po dlouhé době se jim konečně zase povedl! Přišlo mi, že poslední nestály obsahem za nic, ale tenhle je parádní, z toho bych využila všechno! :) A i balení je krásné, jarní, svěží, prostě pecka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Jsem moc ráda, že se ti boxík líbí, já z něj mám také radost :)

      Vymazat
  17. Vybornyyyy, se slovenskym se neda porovnat
    andreabblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se líbí oba, ale je pravda, že mě tento český je o chlup sympatičtější :)

      Vymazat
  18. Gratulujem k výhre ♥ V Česku máte ozaj krásny DM Box! Teším sa na MTV vône :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥ Jsem ráda, že se ti boxík líbí, na ty vůně jsem sama zvědavá, i když to balení je trochu nepraktické :)

      Vymazat
  19. Skvelé vecičky, určite máš z nich radosť :)

    OdpovědětVymazat
  20. Miluji alpro mléko. Mohla bych toho vypít litry a i tak bych neměla dost, proto by mě to potěšilo asi nejvíce :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě také celkem chutnalo, alespoň na to, že kokos normálně tolik nemusím :)

      Vymazat
  21. Ja som nevedela, ze aj v CR je! A este o kolko lepsi!


    Pozyvam na mega GIVEAWAY o Rimmel, Niveu a ine, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle se zrovna vydařil, ale posledních několik předchozích bylo trochu slabších, alespoň dle dojmů od ostatních, ale i mě ty předchozí zase tolik neuchvátily :)

      Vymazat
  22. Tento box se povedl, řekla bych, že je tam plno užitečných věciček :)

    March Favourites

    OdpovědětVymazat
  23. Toto je najlepsi DM box aky som videla :) vyuzila by som z neho vsetko okrem trblietaveho tel.mlieka :) mne sa zatial slovensky DM box nepodarilo vyhrat :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se mi zdá moc povedený :) Tak budu držet palce, ať se ti taky brzy poštěstí a boxík vyhraješ :)

      Vymazat
  24. Tento box by se mi líbil. lak na vlasy, šampon a to tělové mléko bych sice podarovala, ale zbytek bych vyzkoušela. kokosový nápoj Alpro jsem ještě neměla, měla jsem jen sojový s vanilkovou příchutí a ten je moc dobrý!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥