Slavný Camouflage Cream od Catrice

Dnes bych se ráda zmínila o produktu, který určitě všichni znáte a spousta z vás s ním má i zkušenost, no já sama jsem si ho pořídila poměrně nedávno, a pokud stále váháte, názorů přece není nikdy dost :)


Jak jste si mohli všimnout už v názvu, jedná se o slavný korektor Camouflage Cream od značky Catrice. Nedávno se do prodeje dostala i jeho tekutá varianta, no já bych se dnes ráda zmínila o té klasické, tuhé v kelímku.

Korektor se nachází v malém plastovém kelímku se šroubovacím uzávěrem o hmotnosti 3 gramy. Balení je samo o sobě docela bytelné, nějaký ten pád na zem hravě vydrží a za těch pár měsíců, co ho doma mám, mi i nápis drží jako nový. Korektor vlastním v odstínu 010 Ivory, což je nejsvětlejší odstín s podtónem do žluta. Já v drogeriích běžně sahám v makeupech právě po odstínech Ivory a korektor mi barevně sedí skvěle.


Konzistence korektoru je překvapivě tuhá, ale přesto se štětcem i prstem nabírá bez problémů. Nejradši na něj používám štětec na korektor Gosh, který je malinký a tak se skvěle hodí na zakrývání akné a jiných menších nedokonalostí. S čímž souvisí to, že Camouflage korektor je primárně korektor krycí, ne rozjasňující. Hodí se jak na nedokonalosti pleti, tak na černé kruhy pod očima, které dokonce i mě dokáže celkem slušně zakrýt. Krytí je tedy velmi dobré a pokud se bojíte, aby se vám pod očima nesléval, tak je hlavně důležité, abyste ho pořádně zapracovali, mě se nejvíce osvědčilo korektor do očního okolí vtlačovat prstem nebo houbičkou. Sice mi není ani dvacet, ale pod každým okem mám takovou hlubší vrásku, do které se mi korektory často slévají, a tak je pro mě těžké najít dobře krycí korektor, který by nedělal žádnou neplechu. Pupínky a jiné nedokonalosti pleti zakryje moc dobře. Pleť je nutné samozřejmě zapudrovat, aby korektor vydržel co nejdéle, zvláště na mastnějších místech, kterými jsou u mě čelo a brada. Ke konci dne je vidět, že se korektor už vytrácí, ale běžný školní nebo pracovní den vydrží v super stavu.


Já jsem si ho tedy velmi oblíbila a pokud stejně jako já nemáte nikde poblíž žádnou drogerii se sortimentem Catrice, mrkněte třeba na notino.cz, kde korektor seženete ve třech odstínech za příjemných 109 Kč.


Výhody:
  • pevné, praktické balení
  • světlý odstín
  • vysoké krytí
  • výdrž
  • cena
  • dostupnost

Nevýhody:
  • pod očima nutné pořádně zapracovat, aby se nesléval

Hodnocení: 9/10


Máte zkušenost s Camouflage korektorem nebo jeho tekutou verzí?

19 komentářů

  1. Já ti nevím, já z něj tak vedle, jako všichni, nejsem.. Teď mám ten tekutý a taky, je fajn pod oči, ale pupínky mi rozhodně nedává...

    OdpovědětVymazat
  2. Já četla že tekutý korektor je lepší než tento tuhy :) Tak nevím jaky vyzkoušet :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá super a je dobré, že aj kryje:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  4. Já ho úplně miluju! Plní vše, co od něj očekávám, ale stejně mě zajímá, jaký je tento korektor v tekuté formě :) Mám hrozně světlou pleť a tohle je jeden z mála korektorů, který se vyrábí v opravdu světlém odstínu :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja som si ho tiež zaobstarala medzi poslednými ale som snim spokojná veľmi, zakryje všetko a už inšie ani netreba keď potrebujem na rýchlo niečo zamaskovať:)

    OdpovědětVymazat
  6. Já myslím že žádný korektor běžný v drogerii nevydrží bez hnutí úplně celý den ale co se týče krytí a výdrže ve škole tak musím pochválit. Vyrovná se jiným dražším.

    OdpovědětVymazat
  7. Skúšala som si ho, mne žiaľ nevyhovoval.. no som rada že vyhovuje tebe :) Ja som veľmi spokojná s korektorom od značky W7 :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá skvěle, těším se, až na něj v drogerii narazím :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  9. Ségra si ho kupuje pořád dokola a vždy když ho po mně chce koupit, tak vím, že to bude zase běhání, protože odstín ivory je skoro vždycky vyprodaný :D

    OdpovědětVymazat
  10. Já ho mám , bohužel nevím proč jsem ho koupila v 020 odstínu , je oranžový :D A více mi vyhovuje ten tekutý :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  11. Mám ho taky, ale strašně bych chtěla jeho tekutou verzi, ale vždy když přijdu do drogerky, tak narazím jen na testery. :-(
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  12. So in love with your blog! Follow for follow on gfc? Let me know! I'll follow you back! :)

    https://chicporadnik.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. U mě uuž stálice, bez které nemohu být, stále jeden z nejlepších korektorů pro mé brutální tmavé kruhy :)

    OdpovědětVymazat
  14. tento korektor mám už takmer 2 roky a nie a nie ho minúť :) viac mi vyhovuje jeho tekutá varianta, ale keďže tú je takmer nemožné zohnať, postačí aj tento :)

    máš krásny blog :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem ho ještě nezkoušela, protože mám doma docela hodně korektorů, které musím vypotřebovat. Moje nejlepší kamarádka je z něj ale nadšená, tak ho určitě nemkdy vyzkouším :).

    OdpovědětVymazat
  16. také na něj píšu recenzi a máme hodně podobný názor na tenhle produkt:) je podle mě fajn:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. zvažuju o koupi a tento článek mi velice pomohl :) mimochodem vypadáš úplně jako Jena Malone :D

    OdpovědětVymazat
  18. Já ho mám moc ráda, a teď, když už jsem konečně sehnala i tekutou verzi, je to super kombo na nedokonalosti i kruhy pod očima. ;)
    Katarina

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥