Maybelline Fit Me tekutý korektor

Opět tu pro vás mám tip na kousek z dekorativky a snad vám nebude vadit, že se jedná zase o korektor, jelikož o jednom jsem psala celkem nedávno :) Tentokrát si však něco povíme o tekutém korektoru z řady Fit Me od značky Maybelline.

Řadu Fit Me jistě všichni znáte, kromě korektoru v ní naleznete ještě makeup a pudr, ty jsem ale bohužel zatím nevyzkoušela, nicméně to mám v plánu :)


Korektor se nachází v plastové tubičce o objemu 6,8 ml. Moc se mi líbí minimalistický design této řady, korektor mi balením připomíná slavný NARS korektor. Aplikátor je v podobě malé houbičky, která bývá například u lesků na rty. Konzistence korektoru je tedy tekutá, ale spíše takového krémovějšího charakteru. Měl by být bez parfemace, já z něj cítím jenom nepatrnou nerušivou vůni, typickou pro makeupy a podobné produkty. Korektor mám v odstínu 15 Fair, což je krásně světlý odstín spíše s růžovým nádechem. Je zajímavé, že jde o světlejší odstín než jeho kolega 10 Light, který je ale zase více do žluta.


Korektor nanáším aplikátorem přímo na místa, která chci zakrýt. Aplikátor je velmi příjemný a tak akorát velký, aby se s ním dobře pracovalo. Samotný korektor poté nejraději vtlačuji houbičkou do pleti. Je to lepší než korektor roztírat štětcem, jelikož to prodlouží jeho výdrž a zbytečně si nerozmažete případně již nanesený makeup. Korektor se do pleti dá rychle a dobře vpracovat, takže výsledný efekt vypadá velmi přirozeně. Krytí je takové pěkné střední, například kruhy pod očima mi úplně nezakryje, ale na drobné nedokonalosti nebo barevné nesrovnalosti je fajn a díky světlému odstínu pleť hezky prozáří. Co se týče výdrže, tak ta samozřejmě není celodenní, ale běžný den ve škole nebo v práci zvládne celkem obstojně, poté už se začíná pomalu vytrácet. Jak už jsem napsala, výdrž korektoru prodlouží vklepávání místo rozmazávání, dále také samozřejmě zapudrování nebo případně i dobrá báze pod makeup nebo fixační sprej, možností je spousta :) Díky krémové konzistenci korektor nezvýrazňuje suchá místa, neucpává póry, ani nemá tendenci dělat mapy nebo se slévat do vrásek.

Pokud tedy sháníte korektor se středním krytím nebo projasňujícím efektem, myslím si, že tento byste si mohli oblíbit :) Seženete ho běžně v drogeriích, případně na notino.cz, kde jsou k dostání 4 odstíny za příjemných 134 Kč.


Výhody:
  • praktický aplikátor
  • výběr odstínů
  • dobře se zapracovává do pleti
  • střední krytí
  • zakryje drobné nedokonalosti
  • projasní pleť
  • nezvýrazňuje suchá místa, neucpává póry, nedělá mapy, neslévá se do vrásek
  • dostupnost
  • cena

Nevýhody:
  • nezakryje kruhy pod očima
  • cca po 8 hodinách se začne vytrácet

Hodnocení: 9/10


Máte zkušenost s některým produktem z řady Fit Me? Jaký je váš nejoblíbenější korektor?

44 komentářů

  1. S fit me zkušenosti nemám, ale nad korektorem jsem pemýšlela. Ale pokud nezakryje kruháče pod očima, na které fakt hodně trpím, tak raději zůstanu u Astoru a Rimmelu a jejich tekutých korektorů:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Astoru mám zkušenost s tekutým korektorem Perfect Stay, ale ani ten mi kruhy pod očima nedokáže zakrýt, ale oba je zvládnou alespoň dostatečně zmírnit, no nejlépe mi je zakryje asi klasický Camouflage cream v kelímku od Catrice :)

      Vymazat
  2. Nevím proč, ale od té doby co mám korektor od Catrice, nějak nemám potřebu zkoušet jiný :D Ale na tento jsem se jednu dobu dlouho dívala, tak je možné, že ho někdy vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catrice u mě aktuálně také vede, ale tenhle mám i tak moc ráda :)

      Vymazat
  3. celá rada fit me je tak chválená, že mám chuť vyskúšať hádam všetko :) len u nás v drogériách nie je a cez net naslepo vyberať odtienie nič moc no :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také bych ráda vyzkoušela i zbylé produkty :) Je škoda, že není ve vašich drogeriích, to jsem ani nevěděla. Přes internet také nerada vybírám odstíny, i když poslední dobou to tak dělám čím dál častěji a zatím to docela vychází :)

      Vymazat
  4. Z řady Fit me jsem ještě nic nezkoušela ale dle tvé recenze mám názor že není v drogerii korektor který by zakryl kruhy pod oky, já jsem se s ním zatím tedy nesetkala. Za mě vede Camouflage od Catrice v kelímku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korektorů jsem zatím nezkoušela zase tolik, ale ty tekuté mi přijdou v krytí trochu slabší, to je pravda a Catrice u mě také jednoznačně vede, ale tento mám raději zase kvůli tomu, že je na pleti lehký a hezky ji projasní :)

      Vymazat
  5. Také jsem ještě nic z této řady nevyzkoušela, ale spíše bych chtěla vyzkoušet makeup, korektor já moc nepoužívám :) Ale vypadá dobře, jen bych vážně chtěla zakryt kruhy pod ocima, takže asi nic pro mě.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Makeup mě taky dost láká, jen se bojím, aby si rozuměl s mou suchou pletí :)

      Vymazat
  6. Vypadá moc dobře a docela mě zaujal, asi se po něm podívám :)
    Catamount

    OdpovědětVymazat
  7. koukám po něm dlouho, tak po něm asi už konečně sáhnu:) - je smutné, jak často tuhle větu používá, ale musím vše mít a každý produkt potřebuji, ale ještě mít peníze :D
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme na tom úplně stejně, můj seznam produktů, které mě kde zaujaly se stále rozrůstá, ale to odškrtávání pořízených položek bohužel už tak rychle nejde :)

      Vymazat
  8. Po této řadě jsem koukala už dlouho, ale nikdy jsem nic nezkusila :) moc díky za názor :)
    eL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když po něčem dlouho koukám a stále nevím, tak pro mě nejlepším podnětem ke koupi bývá nějaká akce, když na ní náhodou narazím :)

      Vymazat
  9. Niekedy som mala FITme púder, bol super :) možno skúisim aj korektor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pudr bych také chtěla vyzkoušet, celkově se mi moc líbí i design této řady :)

      Vymazat
  10. Á, teď jsi mě na to úplně navnadila! :D Podle mě to vypadá na ideální korektor - osm hodin je právě tak akorát, kruhy pod očima nijak často netrpím, takže to bude chtít další výlet do obchodu :D :) Skvělá recenze! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, věřím, že s ním budeš také spokojená :)

      Vymazat
  11. Tohle je můj nejoblíbenější korektor spolu s Catrice :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý článek, tekutým korektorům moc nefandím, ale možná že ho po tvé recenzi zkusím:)
    http://praguestyle1.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý máme jiné preference, já mám tekuté naopak moc ráda :)

      Vymazat
  13. Bohužiaľ u nás tento nepredávajú, ale už veľmi dlho by som ho chcela vyskúšať. Ja používam korektor od Catrice a ten je tiež skvelý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catrice je super, alespoň tedy ten v kelímku, s tekutou verzí zkušenost ještě nemám :)

      Vymazat
  14. Super článek. Tento korektor si chci pořídit, ale pořád jsem váhala, protože mě zajímalo, jak vypadá odstín, který máš. Teď to vím, díky tobě a můžu si ho s klidem koupit :)

    Weleda | Mandlová tělová péče

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Myslím si, že ta fotka odstínu poměrně odpovídá, tak snad ti bude korektor také vyhovovat! :)

      Vymazat
  15. Já mám od Maybelline korektor Affinitone a jsem s ním moc spokojená, krytí má super, ale ty kruhy pod očima mi taky nezakryje. Už přemýšlím o nějakém rozjasňovači, nejspíš ještě rok a půl počkám do první výplaty a pak si koupím rozjasňovač od YSL, sice rok a půl je rok a půl, ale jak se říká – lepší pozdě než-li později! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Affinitone zkušenost nemám, ale třeba se k němu také jednou dostanu :) Jo, rozjasňující korektor Touche Eclat od YSL bych si také jednou ráda pořídila, tak snad se ho dočkáš co nejdříve a bude ti dělat radost :)

      Vymazat
  16. Zrovna jsem si tenhle korektor a zatím jsem s ním docela spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ja mam hrozne rada tekute korektory a tento vyzera uzasne!

    Pozyvam na VELKU GA o Nivea, Rimmel a ine! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám tekuté korektory ráda :) A děkuji za pozvání :)

      Vymazat
  18. Tenhle Fit Me chci už strašně dlouho zkusit. Kdybych neměla asi tak stopadesát korektorů v šuplíku.. Jakmile nějaké spotřebuji, musím si pro něj zajít, množství pozitivních recenzí mě zlomilo, takže si ho budu potřebovat zkusit na vlastní kůži. :) pěkná recenze!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Tak snad ti bude také vyhovovat :) Já mám korektorů pár a stejně většinou používám tak dva nejoblíbenější a ostatní leží zapomenuté v šuplíku :D

      Vymazat
  19. keď píšeš že nezakryje kruhy, taaak nič pre mňa :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na zakrytí kruhů pod očima se mi nejvíce osvědčil asi klasický Catrice Camouflage :)

      Vymazat
  20. Já ho mám moc ráda, je to můj asi nejoblíbenější korektor. Mám i stejný odstín, který je fakt parádní. I na kruhy mi docela postačuje ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám kruhy docela hrozné, takže mi je jen tak něco bohužel nezakryje, ale jinak ho mám také moc ráda :)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥