Moje dojmy z Tangle Teezeru + jak ušetřit při nákupech

Nakupujete rádi? Já rozhodně ano a moje peněženka by mohla vyprávět. Proto jsem ráda za každé akce nebo slevové kupony, protože každá koruna se může někdy hodit. V posledních letech se na internetu také začaly objevovat stránky, díky kterým jste mohli získat peníze zpět z nákupu a koho by něco takového nezaujalo?

Jelikož jsem si nedávno v rámci spolupráce konečně i já pořídila svůj vysněný Tangle Teezer, tak bych vám zároveň ráda řekla o svých zkušenostech s portálem PlnáPeněženka.cz, přes který jsem nákup provedla. O tomto portálu jste už jistě všichni slyšeli, ale možná ne každý věřil, že je k něčemu dobrý. Mě samotné uběhl od registrace už rok, takže nějaké zkušenosti mám.


Pokud jste o tomto portálu náhodou ještě neslyšeli, ve zkratce vám ho představím. Jedná se o stránku, na které se zaregistrujete a můžete se přes ní dostat na spoustu eshopů (Parfums, Tchibo, Mall, Douglas, Answear, Aliexpress apod.), ze kterých se vám při nákupu vrátí určitá procenta nazpět.

Pro příklad: Já jsem koupila Tangle Teezer na stránce Krasa.cz, která nabízela až 7,5% zpět z nákupu. Moje objednávka (bez poštovného) stála 229 Kč a díky Plné peněžence se mi vrátilo 17,18 Kč, což je podle mě docela super. Odměna se vám zobrazí na vašem účtu během chvilky jako registrovaná. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že jednotlivé eshopy mají až několik týdnů na to, aby odměnu potvrdily, v průměru se tato doba pohybuje okolo 30 dní. Potvrzené odměny si můžete nechat kdykoli vyplatit na svůj účet. A abych nezapomněla, ihned při registraci získáte odměnu 50 Kč, což také není k zahození :)


Za mě se tedy tento portál rozhodně vyplatí všem, kteří rádi a často nakupují na internetu. Pokud si jenom jednou za čas někde něco objednáte, tak si z toho na zadek asi nesednete, ale myslím si, že se každá koruna navíc může někdy hodit :)

A jaký je můj dojem ze samotného Tangle Teezeru?


Původně jsem měla spadeno na kompaktní zlato-černou verzi, ale nakonec jsem si vybrala verzi původní v klasické černé barvě. Tangle Teezer mě vyšel na krásných 229 Kč na eshopu Krasa.cz.


Kartáč má tvar přizpůsobený tak, aby lehce padl do ruky a snadno se používal. Jak můžete vidět na fotce, střídají se zde delší štětinky s kratšími, což usnadňuje samotné česání vlasů. Díky tomu, že jsou štětinky také dostatečně ohebné, tak bez bolesti rozčešou i silně zacuchaná místa. Kartáč by měl také usnadňovat rozčesávání mokrých vlasů.


Já jsem kartáč ocenila hned druhý den ráno, když jsem šla spát s umytými neučesanými vlasy a ráno jsem je měla na jednom místě šíleně zacuchané. Když jsem používala obyčejný kartáč, tak mě vlasy vždy hrozně tahaly a bolely, jelikož mám dost citlivé vlasové kořínky. S potěšením jsem zjistila, že s Tangle Teezerem šlo rozčesávání mnohem lépe a bez bolesti. Vlasy tolik netahá a mnohem méně jich také vypadá. Doufala jsem, že mi s ním vlasy také nebudou tolik elektrizovat, ale bohužel s tímhle si neporadil. Přesto jsem si ho však oblíbila a obyčejné kartáče už u mě nemají šanci :)


Nakupujete přes Plnou peněženku také? Jaký je váš názor na Tangle Teezer?

16 komentářů

  1. Na tú stránku sa určite poriadne pozriem :)
    A o tangle teezer som už párkrát premýšľala, avšak nie som človek, ktorý by si vlasy česal nejako veľmi často, keďže ich mám kučeravé a po učesaní vyzerám ako lev :D
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chapu, ja je mam naopak rovne a jemne, takze se bez hrebenu neobejdu :D

      Vymazat
  2. Já zase používám Refundo. Tangle teezer mám taky, ale compact styler s krytkou a nosím ho v kabelce všude sebou. S elektrizováním vlasů mívám problém naštěstí jen málokdy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Já plnou peněženkou využívám a přijde mi to jako super věc :) Tangle Teezery mám dva mám tento maličký a pak ještě větší a hrozně moc dobře se s nimy pracuje! :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  4. O plnépeněžence jsem slyšela ale nikdy o tom podrobně nic nezkoumala, až ty jsi mi dala jasno v tom oč přesně jde. Já si myslím že pro mě to není zas tolik nutná věc, přes internet nakupuji ale ne tak často. pro ty kdo nakupují často přes internet se to může hodit. Já mám Tangle Teezery tři :-) První černo-růžový kompakt který jsem pořídila kdysi před třemi-čtyřmi lety na Vinted. Další dva fialovo-černý kompakt a černý original (ten stejný co máš ty) mám z eshopu Elnino, kde mě ten černý vyšel na 216 Kč a kompakt 340 Kč. Za kus plastu jsou to sice vysoké pálky ale já jsem s kartáčkama spokojená. Černý obyč mám na doma, fialovo-černý když cestuji a ten nejstarší kompakt nosím do školy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, nutná věc to určitě není, ale můžeš ušetřit peníze a stojí to jen pár kliknutí před nákupem a v součtu za rok pak můžeš mít ušetřeno třeba stovky korun a to už není k zahození. Navíc mají solidní nabídku obchodů, takže určitě najdeš i nějaký ve kterém nakupuješ

      Vymazat
  5. Pěkný článek :) já nakupuji na internetu jenom občas a asi jsem moc líná se tam zaregistrovat, ale mohla bych to poradit mámě, když kupuje granule :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To urcite ano, jsou tam eshopy s chovatelskymi potrebami. Sama takhle nakupuji potreby pro kralicka a vyplati se to :)

      Vymazat
    2. I při nakupování občas se to vyplatí, peníze pošlou třeba od 1 Kč, takže si můžeš koupit jednu věc a nechat si poslat peníze třeba na jedno kafe:)

      Vymazat
  6. Aj ja premýšľam ,že si ho kúpim z DM drogérie :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tangle Teezer mám. Nejdříve jsem z něj byla nadšená, ale pak jsem zjistila, že mnohem lepší je klasický kartáč z kančích štětin a nedávno nastal opět update když jsem začala být neskutečně spokojená s obyč dřevěným hřebenem od Manufaktury. Přitom normálně mi vlasy rozčesávat nejdou, hřebenem bez šance, ale tento obyč dřevěný mi vyhovuje hodně, nevím jak to :). O Plné peněžence jsem už slyšela, ale já nakupuju osobně všechno co se dá a přes internet leda tak z Fleru a Aliexpressu :D, takže pro mě docela zbytečná věc.

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som si zvykla tiež poslednou dobou objednávať cez internet predtým som sa bála ale keď sa človek naučí pomíňam že hrúúza:)) tangle deezer som ešte ani neskúšala ale zatial som verná mojej kefe:))

    OdpovědětVymazat
  9. Já třeba vlasy TT nerozčešu ani kdybych se zbláznila. Potřebuju na to velký kartáč. TT mám taky, ale je to spíše takový můj pomocník do kabelky :))

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam vlasy jemne a mam jich malo, takze mi to jde, jen trosku pomaleji, prave proto, ze mi vlasy tak hrozne netaha jako velke kartace :)

      Vymazat
  10. Přes plnou peněženku jsem nakupovala ale už to nedělám. I přes tisícové objednávky se mi nevrátilo ani padesát korun a tak mi to přijde zbytečné.

    OdpovědětVymazat
  11. Slevové kódy jsou super věc. Já jsem na https://slevovykupon.net/ narazila už i na 40% slevy, a to bylo zrovna na oblečení, takže jsem si ho koupila skoro za půlku. Mohla jsem si toho tak koupit mnohem víc, než jsem původně myslela. Snažím se proto vybírat obchody, ve kterých slevový kód můžu uplatnit.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥