Dvoufázový odličovač očí od Garnier

Dlouhou dobu jsem si při odličování vystačila pouze s micelárkami. Na oční okolí se mi ale mnohem více osvědčily olejové odličovače a tak jsem se rozhodla i já nějaký vyzkoušet. Kromě mého oblíbeného od Saloos jsem jednou v drogerii také sáhla na zkoušku po odličovači dvoufázovém.


Vybrala jsem si konkrétně posilující odličovač očí 2 v 1 od značky Garnier, jelikož už jsem měla dobrou zkušenost s jejich růžovou micelárkou. Odličovač seženete snad v každé drogerii, případně na eshopech, kde se cena pohybuje cca mezi 80 až 100 Kč.

Odličovač se nachází v plastové lahvičce o objemu 125 ml. Jedná se o emulzi, kdy horní fialovou tekutinou je olejová složka. Jak už jste mohli postřehnout v názvu, jedná se o 2 v 1 a odličovač by měl tedy kromě odlíčení očí také posilovat řasy díky složce zvané arginin.


Před použitím je důležité lahvičku řádně protřepat, aby se obě složky smíchaly. Poté stačí jen nalít na tamponek a odličovat. Aplikátorem je klasická dírka, což občas trochu znesnadňuje aplikaci, jelikož se může stát, že obsahu vyteče více než byste chtěli.

Já jsem s tímto odličovačem nadmíru spokojená. Hravě zvládne odlíčit řasenku, stíny i linky a nemá problém ani s voděodolným makeupem. Oči mě z ní vůbec neštípou ani nepálí, jen můžete mít potom na chvíli lehce zamlžené vidění, což je ale u olejových odličovačů normální. Pleť po použití nijak nelepí, nepne a hlavně není vůbec vysušená. Co se týče jeho druhého slibovaného účinku, tak ten nemůžu hodnotit, jelikož tento odličovač nepoužívám pravidelně a střídám ho s jinými. Jediné mínus je to, že poměrně rychle ubývá, ale je pravda, že s ním občas odlíčím celý obličej, ale to jen když mám opravdu lehký makeup, například jenom korektor a řasenku, to si vystačím se dvěma tamponky na celý obličej.


Za mě ho tedy můžu vřele doporučit na pleť sušší, ale myslím, že sedne i ostatním typům pleti a problém by neměl dělat ani pleti citlivé.

Hodnocení: 8/10


Jaký je váš oblíbený typ odličovačů? Máte zkušenosti s těmi od Garnier?

P.S. Vyhlášení soutěže proběhne o víkendu, nějak to teď nestíhám :)

16 komentářů

  1. Od Garnier jsem dvoufázový odličovač měla, ale ten byl modrý :). ODličoval hezky, taky jsem si ho koupila 2x
    Momentálně na odlíčení používám produkty od YR

    OdpovědětVymazat
  2. Dvoufazové odličovače, které jsem zatím zkusila mi nevyhovovaly. Asi zkusím tento

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám dvoufázáky moc ráda, ale jinak se odličuji poměrně složitým systémem a momentálně hlavně sonickým Foreo Funa. Zrovna jsem o něm psala. :-)

    Fairychain

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám pliť citlivou a jakákoliv věc na pleť od Garnieru mě hrozně pálí :( Já používám nejraději micelární vodu od Mixy :) Super recenze!

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  5. Chci ho vyzkoušet a teď si mě přesvědčila, že ho prostě musím zkusit! :D
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám dvoufázák od Dermacolu a jsem spokojená :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Od Garnieru jsem už jednou odličovač měla a byla jsem s ním spokojená :) Teď používám právě ten odličovací olej od Saloosu a zatím je to pro mě jednička v odličování! -L

    OdpovědětVymazat
  8. Od Garnier jsem ještě odličovač neměla, ale tuto značku mám moc ráda. Chtěla bych od nich vyzkoušet micelární vodu. Já teď na odličování používám olej od Saloosu a jsem zatím spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. V obchodě jsem na něj koukala ale nekoupila. Možná po něm někdy sáhnu, já mám nejradši olejové odličování, protože to jde lehce.

    OdpovědětVymazat
  10. Najradsej sa odlicujem biodermou :) ta je skvela pre moju plet :)

    OdpovědětVymazat
  11. Můj nejoblíbenější odličovač je právě od Garnieru a je to ten dvoufázový modrý Essentials Sensitive. Je naprosto perfektní, takže už mám několikáté balení! :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám pleť docela mastnější, takže mě moc nesedí :(
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Mam ten obycejny a jsem s nim celkem spokojena.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  14. Dvoufázový jsem ještě od Garnieru nezkoušela, ale teď mi ten můj dochází, tak se po něm v drogerce podívám. :) Jinak já teď od této značky zkouším micelární vodu pro citlivou pleť (ta růžová) a trošku mě vysušuje, bohužel. :/
    Katarina

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥