Milva šampon Hair Repair + sada přípravků proti vypadávání vlasů

Možná jste zaznamenali, že vlasové produkty od značky Milva u mě v minulém článku sklidili celkem úspěch. Abychom si to připomněli, tak mě po nich konkrétně začaly hrozně rychle růst vlasy, ale stále jsem trpěla tím hlavním problémem, a to vypadáváním vlasů. Dnes se podíváme na zbylé produkty, které jsem poctivě testovala a řekneme si, zda mě pomohly.


Jako první bych vám ráda představila šampon Hair Repair, který by měl poskytovat skvělou péči vyčerpaným a zničeným vlasům, dodat jim objem, hebkost a lesk. Kombinace extraktů z aloe vera, pšeničných klíčků a chininu posiluje strukturu slabých a tenkých vlasů, rychle obnovuje jejich životaschopnost.

Šampon se nachází v plastové lahvičce o objemu 200 ml. Dávkování je klasické na dírku, ale když je šamponu už na dně, tak jde lehce odšroubovat i celé víčko, abyste dostali ven i poslední zbytky. Konzistence šamponu je poměrně dost tekutá a gelovitá čiré barvy. Vůně je velmi jemná a pro můj nos spíše nespecifická, nedokážu říct, zda z ní cítím něco určitého.


Co se týče účinků, tak mi šampon nepřijde v ničem výjimečný. Vlasy umyje dobře, i bez kondicionéru nejsou hrubé a jdou poměrně dobře rozčesat. Moje jemné vlasy byly po umytí tímto šamponem jemné a hebké, nezatížené, ale objem se žádný nedostavil. Nevšimla jsem si ani žádného zlepšení struktury vlasů. Co mě ale nejvíce vadilo je to, že mi s ním začaly vlasy vypadávat snad ještě víc než předtím. Nevím, zda je to přímo tímto šamponem nebo tím, že jsem přestala používat ten předchozí, ale byla jsem ráda, že jsem ho spotřebovala poměrně rychle a znovu bych si ho už asi nepořídila. Tento šampon seženete zde za cenu 170 Kč.



O dost lépe ale dopadl chininový šampon, který je na stránkách Milvy takovým bestsellerem mezi jejich výrobky. Šampon by měl redukovat až zastavovat vypadávání vlasů a urychlovat jejich růst. Stimuluje krevní oběh pokožky hlavy, zlepšuje mikrocirkulaci, upevňuje vlasové folikuly. To samé v podstatě slibuje i voda, o kterém se zmíním hned za chvíli.

Šampon se taktéž nachází v plastové lahvičce o objemu 200 ml. Konzistence je opět tekutější a gelovitá, ale tentokrát růžové barvy. Z vůně cítím šeřík, ale o něco méně než u jeho verze Forte.


U tohoto šamponu jsem, co se týče účinků, přímo nadšená. Už po několika umytí jsem si všimla výrazného zlepšení - vlasy mi vypadávaly stále méně a méně. Všimla jsem si toho jak při samotném mytí, kdy mi ve vaně dřív vždy zůstalo opravdu dost vlasů, tak například při česání, kdy jsem nenacházela vlasy po oblečení. Samozřejmě je normální, že vlasy vypadávají, ale myslím si, že u mě se to už pomalu ale jistě blíží k takové té normální hranici. Jediné čeho se trochu bojím je, zda tento efekt vydrží i po vypotřebování šamponu. Určitě si plánuji v budoucnu koupit i další balení, ale ráda bych vyzkoušela i další šampony, takže doufám, že se to po dopotřebování hned zase nezhorší.


Dále jsem testovala ze stejné řady také chininovou vlasovou vodu, která má už mnohem praktičtější dávkování než její nešťastná předchůdkyně. Voda obsahuje 200 ml a aplikuje se rozstřikovačem. Je čiré barvy a bez parfemace. Aplikuje se na umyté vlhké umyté vlasy ke kořínkům a následně jemně vmasíruje do pokožky bez oplachování. Vlasy nijak nezatíží, neurychlí interval mytí a podpoří funkci šamponu.


Posledním kouskem je chininová maska, která je pro bohužel tak trochu nešťastnou. Maska slibuje hloubkovou regeneraci problematických vlasů, efektivně hydratuje a vyživuje, reguluje sekreci mazu. Vytváří také ochranu před chemickou a tepelnou úpravou. Vlasům by měla dodat objem, pružnost a lesk a udělat je dobře rozčesatelnými.

Maska se nachází v plastové dóze o objemu 250 ml. Vlastně mě trochu zarazila už jen ta její konzistence, která je taková zvláštní a ne příliš vábná na pohled. Je dost tekutá a parfemace je opět spíše nespecifická, ale není nepříjemná. Já se přiznám, že jsem tuhle masku použila pouze jednou a to proto, že jsem po ní měla vlasy zplihlé, mastné, jako bych je vůbec nemyla. Od té doby jsem se nějak nepřinutila jí dát druhou šanci. Možná by na suchých vlasech takovou pohromu udělat nemusela, ale moje mají sklon k rychlému maštění a tato maska si s nimi vůbec nesedla.



Z této řady můžu tedy jednoznačně všemi deseti doporučit šampon, který seženete zde za cenu 149 Kč. Vlasovou vodu taktéž můžu doporučit, i když mi přijde, že ten hlavní úděl má šampon, tak voda efekt ještě vylepší a to není nikdy na škodu. Vodu seženete zde za cenu 165 Kč. Masku za sebe tedy doporučit nemůžu, ale pokud byste se přece jen ji rozhodli vyzkoušet, protože každý máme vlasy jiné, tak ji najdete zde za cenu 299 Kč.

Děkuji zastoupení Milva za poskytnutí produktů k recenzi.


Máte problém s vypadáváním vlasů? Jaký přípravek vám proti tomuto problému pomohl? Zaujala vás značka Milva?

16 komentářů

  1. Od značky Milva som ešte nič nemala, ale tieto produkty ma veľmi zaujali:)
    Pozývam ťa na moju giveaway o super ceny:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  2. Značku Milva jsem poznala až teď u tebe na blogu :) Zaujal mě ten chininový šampon,vlasy mi vypadávají celkem dost a to hlavně na jaře a na podzim,zkoušela jsem různé produkty od různých značek,ale žádný extra dobrý produkt jsem nenašla,spíše mi pomáhaly masky,které se dají vyrobit doma,ty byly super :)


    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  3. Túto značku som ešte neskúšala a ani ju popravde nikde nevidela, ale určite je super :-)

    OdpovědětVymazat
  4. O chinínovom šampóne som už počula, no tvoje kladné názory ma povzbudili, aby som mu i ja dala šancu, takže snáď sa k nemu čo najskôr dostanem ❤
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
  5. Šampon proti vypadávání vlasů vypadá opravdu dobře, protože s tím mám relativně dost problémy, takže nad ním asi pouvažuju :) Díky za recenzi -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za me ho muzu urcite doporucit, me pomohl viditelne uz behem nekolika pouziti :)

      Vymazat
  6. Nikdy jsem o této značce neslyšela, díky za její představení :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud můžu doporučit šampon proti padání vlasů, tak mě hodně pomohl kofeinový PLANTUR. Stojí okolo 300,- a je opravdu šikovný.

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  8. škoda, že šampon nezabral, ba pohoršil :( skús šampón Plantur, ten by mal podporiť rast vlasov, mám aj ich sérum a to je tiež super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sampon prave pomohl, ale ten modry, ne oranzovy :) Ale i tak dekuji za tip, mozna take vyzkousim :)

      Vymazat
  9. Ja používam žihľavový šampón už nejaký ten týždeň, pretože kvôli kožnej chorobe musím, ale som celkovo spokojná. Plus používam aj kondicionér na končeky vlasov a po umytí si na vlasy striekam ešte keratín a myslím, že je to celkom fajn. Čo sa týka tých produktov od značky Milva, ten šampón vyzerá super, škoda, že aj keby som ho chcela vyskúšať, pravdepodobne by mi to kožná nedoporučila, keď ten žihľavový je tak akurát.

    Caroline

    OdpovědětVymazat
  10. Poslední dobou na tuto značku čtu chválihodné recenze, až jsem si sama začala pohrávat s myšlenkou, pořídit si ten jejich šampónový bestseller, ale ještě jsem nestihla omrknout složení, tak uvidím, jestli do toho nakonec půjdu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Značku Milva vůbec neznám, zaujal mě především šampon proti vypadávání vlasů a podle tvé recenze by mohl být fajn, takže pokud na produkty někde narazím, zkusím něco vyzkoušet: :)

    Katarina

    OdpovědětVymazat
  12. Tak ten sampon musim vyskusat, lebo mi teraz tiez padaju vlasy trosku viac ako obvykle.

    OdpovědětVymazat
  13. Taky mam problem s vypadavanim vlasu takze diky za tip.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥