Spotřebováno #2

Po dlouhé době jsem tu opět s krabicí plnou spotřebovaných produktů. Bohužel tento typ článků u mě není k vidění každý měsíc, protože produkty spotřebovávám jakýmsi způsobem vždy celkem dlouho. Teď se mi toho ale nashromáždilo opět poměrně dost, takže se na to můžeme vrhnout :)

Celkem tu mám rovnou 16 prázdných obalů, což je čistě náhodou stejný počet, jaký byl i v prvním spotřebováno.


Dove Oxygen Moisture šampon + kondicionér (cca 120 Kč) - Tyhle dva produkty už mám doma opravdu dlouho, nebyly špatné, ale ani mě nijak extrémně neoslovily. Celá recenze.
Koupila bych znovu? Spíše NE

Milva šampon chinin forte (cca 170 Kč) - Tenhle šampon jsem naopak spotřebovala nedávno a můj názor na něj byl celkem kladný, i když s mým největším problémem mi bohužel moc nepomohl. Celá recenze.
Koupila bych znovu? MOŽNÁ


I love... sprchový gel Coconut & Cream (cca 50 Kč) - Tuhle cestovní verzi sprchového gelu jsem si naprosto zamilovala a hrozně se těším, až vyzkouším i další produkty od téhle značky, které by na mě snad měly čekat pod vánočním stromečkem :) Celá recenze.
Koupila bych znovu? ANO

Dove sprchový gel Deeply nourishing + Purely pampering (cca 50-80 Kč) - Tyhle sprchové gely, nebo spíše krémy, obzvlášť v zimním období naprosto miluji. Celá recenze.
Koupila bych znovu? ANO


Spa Salt ovocná sůl do koupele (cca 40 Kč) - Tuhle sůl mám z Tesca už podruhé, krásně voní, hezky zabarví vodu a za tu cenu je jí opravdu hodně.
Koupila bych znovu? ANO

Radox pěna do koupele Muscle therapy (cca 100 Kč) - Sice je trochu dražší, ale ta vůně je absolutně nádherná, provoní celou koupelnu a lehce zabarví vodu na růžovou. A pěny udělá taky dost, co víc si přát.
Koupila bych znovu? ANO

Balea antibakteriální gel (cca 30 Kč) - Klasika a nutnost mít vždy při sobě. Domů kupujeme i verzi ve velkém balení, které jsem asi omylem vyhodila, takže ve spotřebováno chybí.
Koupila bych znovu? ANO


Dontodent ústní voda Pink grapefruit (cca 50 Kč) - Snad první ústní voda, která mi chutnala a neštípala mě v puse. Sice limitovaná edice, ale v nabídce je už celkem dlouho, ještě se zubní pastou a vůbec by mi nevadilo, kdyby ji zařadili do stálého sortimentu.
Koupila bych znovu? ANO

Elmex zubní pasta (cca 80 Kč) - Klasika, ke které nemám co vytknout. Zubní pasty dost střídám, většinou kupuji spíše ty trochu dražší, ale zatím jsem mezi nimi neobjevila žádný významný rozdíl.
Koupila bych znovu? ANO

Balea osvěžující čistící ubrousky (cca 40 Kč) - Nemůžu posoudit odličování, tenhle typ ubrousků používám primárně na utírání rukou od swatchů při focení nebo od makeupu po líčení a na to fungují skvěle. V balení je 20 kusů a nevysychají, pokud je dobře zalepíte.
Koupila bych znovu? ANO

Cien odličovací tamponky (cca 25 Kč) - Tyhle odličovací tamponky kupuji ráda, jsou z Lidlu, dobře se s nimi odličuje, nepouštějí vlákna a nerozdělávají se od sebe. V balení jich je 140.
Koupila bych znovu? ANO


Essence matující kompaktní pudr (cca 80 Kč) - Nebyl špatný, nezalézal do vrásek, akorát bylo potřeba pleť po pár hodinách znovu přepudrovat. Měla jsem ho celkem dlouho, a když jsem si pořídila nový, tak jsem ho nosila na přepudrování v kabelce, ale bohužel se mi rozbil.
Koupila bych znovu? MOŽNÁ

Rimmel makeup Match Perfection (cca 200 Kč) - Jeden z mých nejoblíbenějších makeupů. Ještě jeho starší verze, tak doufám, že mi dobře sedne i ta inovovaná. Celá recenze.
Koupila bych znovu? ANO

Avon hydratační denní krém Nutra effects (cca 100 Kč) - S tímto krémem jsem byla moc spokojená, rychle se vstřebával, poměrně dobře hydratoval a skvěle se hodil ráno pod makeup. Celá recenze.
Koupila bych znovu? ANO



Co jste naposledy spotřebovali vy? Máte s některým z mých produktů zkušenost?

P.S.: Úplně jsem zapomněla přidat článek s podzimními oblíbenci, měli byste o něj ještě zájem trochu se zpožděním?

15 komentářů

  1. Pěkné spotřebováno.Já toho mám nastřádáno poměrně dost, jen musím najít čas abych vše vyfotila. Z tvých produktů jsem vyzkoušelauž několikáté balení Balea ubrousků a přijdou mi taky fajn ale též se s nimi moc neodličuji spíš na utírání rukou nebo když máznu řasenkou vedle a tak podobně. Elmex pastu mám nejraději ze všech past. Make up Rimmel Match perfection mám též starší verzi a je to produkt kterému se nedá nic vytknout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že když se stmívá tak brzo, tak je docela těžké najít čas a nafotit produkty. Nejhorší to je, když potřebuji nafotit recenze, kde fotím produkty vždy ještě předtím, než je začnu používat, to pak někdy týden smutně koukám na rtěnku, kterou chci tak moc vyzkoušet, ale ještě jsem ji nestihla nafotit :D

      Vymazat
  2. Já zrovna tento týden dopotřebuju intimní mýdlo a tělové mléko :).
    Dove krémové sprcháče mám ráda :). Mně zase ty tamponky z Lidlu nevyhovovaly vůbec, přišly mi strašně tvrdý, oko mi dřely.
    O článek s podzimníma oblíbencema zájem určitě mám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tamponky od Cien kupuju pravidelně a jsou opravdu nejlepší! Rimmel jsem si koupila o prázdninách a ještě ho pořád mám, takže jsem taky zvědavá, jestli mi pak sedne i nová verze :) -L

    OdpovědětVymazat
  4. Mám posledné balenie toho make-upu, este odtien na leto a mam ho celkom rada. Dufam ze bude aj ta nova verzia taka dobra.

    OdpovědětVymazat
  5. Sprchové gely od Dove mám hodně ráda. A jinak jsem si oblíbila i make-up od Rimmelu a ústní voda Dontodent taky není vůbec špatná:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Vždy, keď vidím tento typ článku, tak sa pri pohľade na všetky spotrebované produkty na chvíľu zaseknem s tým, koľko toho je :D Ale keď sa nad tým tak zamyslím... Zdá sa mi to veľa iba preto, že ja nepočítam, koľko toho za mesiac spotrebujem :D
    A určite zverejni aj novembrových obľúbencov :)
    beelievin.blogspot.com
    Pozývam ťa na mojou vianočnú giveaway!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky vždycky koukám, kolik toho kdo spotřebuje. Já tenhle článek vydávám cca jednou za půl roku, kdybych měla každý měsíc, tak tam budou tak 3 věci :D

      Vymazat
  7. Mňa ta značka I love už dávno zaujíma len akosi sa neviem k nej nikde dostať:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Značka I love... je k dostání v Douglasu, já ho poblíž nikde nemám, takže nakupuji přes internet :)

      Vymazat
  8. Zubní pastu Elmex používáme i my a šampon od Milvy bych taky ráda někdy vyzkoušela.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Tu ústní vodu z DM bych také ráda zkusila, pořád na ni slyším plno chvály :)

    OdpovědětVymazat
  10. Odličovacie tampóny Cien sú asi najlepšie, aké existujú. Používam ich najradšej, pretože sa neoddeľujú, sú dobre savé a skrátka úžasné.

    OdpovědětVymazat
  11. Dove sprchace ja mam moc rada. Elmex taky kupuji pravidelne. Rimmel makeup miluji jeho starou i novou verzi.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat
  12. Tolik super produktů :) ten makeup od Rimmelu jsem taky skoro spotřebovala, tak teď zkouším tu novou verzi :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥