Nákupy a novinky #9 Říjen 2015

S mírným zpožděním vám opět přináším nákupy a novinky, tentokrát za měsíc říjen. Ten už je v nákupech trochu umírněnější, tak se pojďme podívat, co nového mi přibylo do kosmetického stolku a do šatníku :)


Jako obvykle začneme právě u kosmetiky. Už delší dobu jsem měla zálusk na nějakou paletku matných očních stínů. Původně jsem si chtěla pořídit tu od Catrice, ale nakonec vyhrála tato Essential Mattes od Makeup Revolution [Rossmann, 199 Kč]. Ze stejné drogerie jsem si také odnesla antiperspirant Dove [cca 50 Kč], matný šedý lak na nehty od Miss Sporty [cca 40 Kč], lesk na rty Oh my gloss! od Rimmelu [cca 130 Kč] a dvoufázový odličovač Garnier [cca 90 Kč]. Chladnou mě nenechaly ani nové produkty Dove z řady DermaSpa, které jsou sice trochu dražší, ale získaly si mě hned na první pohled svým krásným designem. Pořídila jsem si tedy alespoň krém na ruce [DM, cca 120 Kč] a rozhodla jsem se také konečně vyzkoušet chválený olejový fluid Balea [cca 70 Kč]. Na Carmex [Primark, 2£] jsem narazila nečekaně a udělal mi velikou radost, protože jsem ho chtěla už dlouho vyzkoušet. Z londýnského Primarku mám i kartáč na vlasy v rose gold barvě [cca 1,50£].


Dorazil mi taky balíček vlasových produktů od zastoupení firmy Milva, o které jste si již mohli přečíst zde a co nevidět se tu snad objeví i první recenze.


Z oblečení tu mám tentokrát jen dva kousky, a to modrou parku [Vinted, 350 Kč] a šedé podzimní šaty [Lidl, cca 250 Kč]. 


V Primarku jsem neodolala krásnému old school batůžku [5£] a velké plátěné tašce přes rameno [cca 1,50£], kterou teď nosím skoro pořád, i když tam všechno hledám snad hodinu.


S příchodem podzimu jsem si začala dělat také zásoby svíček. Tyhle z F&F mám moc ráda - krásně voní a jsou levné [25 Kč/kus]. Odtud mám také fialovou deku [cca 70 Kč] a ještě hnědý polštářek [cca 50 Kč], který jsem ale zapomněla vyfotit.


Nakonec tu mám ještě ukázku mých největších anglických nákupů - sladkostí. Kdybych věděla, že si v Primarku nakonec nic moc nepořídím, tak bych v Poundlandu udělala mnohem větší nákup. Je tam všechno za jednu libru, třeba takové obří Toblerone... :)

To je pro tyto nákupy už vše, jen bych chtěla ještě připomenout právě probíhající giveaway, ve které můžete vyhrát právě nějaké ty maličkosti, které jsem vám dovezla z Anglie, tak se nezapomeňte zapojit :)


Co jste si naposledy koupili vy?

33 komentářů

  1. Modrá parka je moc hezká, já modrou snad na nikom ani neviděla. Nejčastěji vídávám černou a khaki. Zrovna včera jsem byla v Tescu a dívala jsem se po těch svíčkách, ale už je u nás mají asi vyprodané. To je ale zásoba věci od Milvy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, khaki parky vídám skoro všude, mě se hodně líbí vínová, ale když jsem narazila na tuhle, tak jsem ji za tu cenu brala hned :) A ty svíčky snad tedy brzy dodají, za tu cenu jsou opravdu super :)

      Vymazat
  2. Krááásne nákupy :) Ja som sa zamilovala do vecí z prvej fotky ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny věci se mi moc líbí, ten olejovy fluid bych měla vyzkoušet. Značku Milva vůbec neznám, oblečení super, v lidlu se dají najít občas fakt pěkné věci. Batůžek je pěkný, já jsem minulý týden sehnala batůžek se sovičkami za 5 eur., a sladosti bych snedla hlavně věci od Kinder

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kinder je nejlepší, už jsem dala přítelovi nenápadný tip na dáreček k svátku - balíček sladkostí od Kinder, to by byl ráj :D

      Vymazat
  4. Ty svíčky vypadají skvěle a za takovou cenu si taky musím nějakou sehnat, akorát nemám nikde po ruce Tesco :(
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
  5. Wau, boží nákup! Ta taška s tou číčou je skvělá! Miluji stíny od Revolution! Řekla bych, že se vyrovnávají i těm drahým paletkám.
    Meet My Lovely World_Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je tohle první zkušenost se stíny od MUR, ale zatím jsem s nimi spokojená :)

      Vymazat
  6. Ta plátěná taška s kočkou je boží ! :D Zítra jedu do Primarku do Vídně třeba tam něco podobného bude... já lovím i v kabelce hodinu :D jsem jak Hermiona s tou její kabelkou, co tam má i stan :)
    Nicole
    Soulmates.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že sis ve Vídni něco hezkého pořídila, taky bych tam ještě ráda, v Londýně jsme neměli na nákupy moc času :)

      Vymazat
    2. Pořídila, ale tu tašku tam bohužel neměli :(
      :)

      Vymazat
  7. Posilující odličovač očí od Garnier mám moc ráda. A když vidím tu hromádku sladkostí, tak se mi sbíhají sliny:-D

    OdpovědětVymazat
  8. Tu paletku si chci pořídit, přesně tu samou, takže pokud bude recenze, budu ráda :) Jinak tu svíčku vanilkovou mám taky, ale na mě není příliš parfemovaná - radši mám takovéty svíčky z Rossmannu, které opravdu nádherně voní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze na paletku určitě bude :) V Rossmannu jsem na svíčky nekoukala, díky za tip :)

      Vymazat
  9. Krásné věci! Nejvíce se mi asi líbí hřeben a ty tašky z Primarku!!!! :-)

    Pája

    OdpovědětVymazat
  10. Kartáč z Primarku je fakt nádherný! A tu zásobu jídla bych taky brala haha -L

    OdpovědětVymazat
  11. To oblečení je moc hezký :) Carmex taky plánuji koupit :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  12. Ja miluji poundland alias librak :D chodim do nej docela casto je fajn a na sladkosti je jako delany. Ta parka se mi moc libi. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby to šlo, tak bych v něm taky byla každou chvilku, tolik sladkostí, co jsem nestihla vyzkoušet a hlavně ty multi packy, z toho jsem byla nadšená :D

      Vymazat
  13. Má ten krém na ruce z Dm nějakou parfemaci? Takhle na fotce vypadá krásně, to balení je fakt luxusní, dost mě zaujalo :) A ta taška s kočkou, ta je! :) A mňaaaaam ty dobroty z Anglie, ty bych si dala, mňaaam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má jen takovou jemnou vůni, přijde mi pro Dove docela typická a je příjemná, ale nedokážu ji nějak konkrétně specifikovat :)

      Vymazat
  14. wuaa, najviac som sa pozerala na fotku sladkostí :D :D som žrút! Inak som zvedavá na recenzie na produkty od Milva :)

    OdpovědětVymazat
  15. nádherný blog, davam sledovať :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ten baťúžek je super ! Navíc krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ta modrá parka je perfektní... Škoda že jsem takovou podobnou neobjevila já při lovu! :D

    Miška

    OdpovědětVymazat
  18. No ty svíčky z F&F jsou nádherné!:) Asi si je budu muset taky běžet koupit :D:) Jinak máš bezvadnej blog, stala jsem se pravidelnou čtenářkou, moc se mi tu líbí :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  19. Ta plátěná taška je skvěle provedená :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tento ružový dove antiperspirant mám tiež zo začiatku mi niako nevoňal ale zvykla som si inak kupujem IBA antiperspiranty od dove lebo vydržia voňať velmi dlho a hlavne cez leto:) Tie tašky su take peknučkee

    OdpovědětVymazat
  21. Páni, to je věciček! Věř nebo ne, ale nejdéle jsem koukala na ty sladkosti. :)))

    Ela

    OdpovědětVymazat
  22. Perfektný nákup a mňa tiež uchvátila tvoja nová taška :-) Michaela
    www.imperfect-woman.com

    OdpovědětVymazat
  23. Úžasné úlovky, jak z kosmetiky, tak z oblečení (a samozřejmě to jííídlo! :D), ale právě teď mě dost lákají ty svíčky, jsem na ně celkem ulítlá, takže určitě musím zkusit! :))

    OdpovědětVymazat
  24. Ten kartáč na vlasy je uplně úžasní :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥