100% bambucké máslo aneb univerzální pomocník

Taky necháváte vše na poslední chvíli? Já ano a díky tomu poslední cca dva týdny jaksi nestíhám, hlavně co se týče školy, ale jak se znám, tak se stejně nepolepším. Naštěstí mám už pár věcí hotových a tak tu pro vás dnes mám předposlední recenzi na produkt od značky Saloos, který jsem pro vás testovala.


Jedná se o balzám Bio Karité, který jsem si vybrala ve verzi 100% bambucké máslo. Produkt se nachází v kvalitním plastovém kelímku o objemu 50 ml. Designu produktu nemám co vytknout, přijde mi hezký a jednoduchý. Líbí se mi, že pod samotným šroubovacím víčkem se nachází ještě jedno ochranné víčko. Podobné bývají i u jiných produktů, kde jsou ale většinou jenom celofánová, tady je plastové, které se dá používat opakovaně.

Samotný obsah je opravdu máslovité konzistence, ještě o něco tužší než bývají tělová másla. Parfemace je téměř neznatelná, takže by neměla nikomu překážet. Díky tuhé konzistenci se balzám hůře nabírá a roztírá, když ale chvilku počkáte, tak teplotou těla po chvilce změkne a jde rozetřít mnohem lépe. Jelikož jde o máslo, musíte počítat s tím, že po aplikaci budete mít pokožku dost umaštěnou a vstřebávání bude trvat trochu déle, takže je nejlepší ho používat na noc nebo když se zrovna nikam nechystáte. Stačí ho použít jen trošku, takže takový kelímek vydrží poměrně dlouho.



Tento balzám je opravdu univerzální pomocník - můžete ho mazat na jakoukoli část těla, kterou potřebujete pořádně hydratovat. Ať už se jedná o obličej, rty, lokty, ruce, nohy,... Pomůže všude. Mě se osvědčil především když jsem měla extrémně vysušenou pleť nebo rty, ale mazala jsem ho také na nohy, které krásně zjemnil. Měl by regenerovat i pokožku po opalování nebo po zhojených spáleninách, což jsem však zatím neměla možnost vyzkoušet.

Složení: Butyrospermum parkii butter bio



Za mě tedy můžu rozhodně doporučit, hlavně pokud trpíte na suchá místa kdekoli na těle :) Seženete ho na příklad na eshopu prozdravi.cz za příjemných 104 Kč.

Děkuji zastoupení Saloos.cz za poskytnutí produktu k recenzi.


Jaký je váš zaručený pomocník na suchá místa? Máte zkušenost s některým z balzámů Saloos?

P.S.: Zjistila jsem, že za tento měsíc nebudu psát nákupy a novinky, protože jsem si koupila všehovšudy jen makeup, pěnu do koupele a přišly mi novinky od Weledy. Naproti tomu se ale můžete těšit na nové spotřebováno :)

12 komentářů

  1. Já jsem si objednala bambucké máslo z Ekokozy v celkem dost syrovém stavu, takže se maže hodně špatně, ale musím říct, že je fakt skvělé. Na ty spáleniny ho musím vyzkoušet. :)
    A ano, taky vůbec nic poslední dobou nestíhám. :/
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Balzám od Saloos jsem ještě neměla, jen tělový olej, který byl super :) V jedné zdravé výživě (Naturálek) kam chodím mají produkty Saloos za skvělé ceny, zdají se mi tam levnější než např. v DM

    OdpovědětVymazat
  3. Od Saloos už jsem taky něco vyzkoušela a byla jsem moc spokojená:) takže to bambucké máslo asi taky ozkouším:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  4. Já tedy musím říci jak kdy, někdy se vše snažím dělat s předstihem a jindy vše nechávám na poslední chvíli :D A bambucké máslo od Saloos je boží, já ho používám každý den a nedala bych na něj nikdy dopustit. Bez něj bych byla úplně ztracená :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě celkem trápí suché lokty, takže tam bych ho určitě využila. Super článek :) -L

    OdpovědětVymazat
  6. Môže byť skvelé hlavne počas zimných mesiacov :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je pravda, že kolikrát normální krémy na tělo jsou naprosto k ničemu... Já mívám šíleně suché lokty, které potom vypadají příšerně a to samé mám na kolenou... Myslím že zainvestuji do tohoto másla:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som si nedavno tiez kupila masielko ale smrdi mi. Tak si ho rozpustam a davam si tam vonne olejceky a je to skveleee!

    OdpovědětVymazat
  9. Já ho měla na rty a byla jsem moc spokojená, jen mě ted napadá, že jsem ho dlouhou dobu neviděla :(

    OdpovědětVymazat
  10. tieto od salosu sa mi vždy páčili lenakosi som sa k ním nikdy nedostala hádam sa mi niekedy podarí lebo teraz mám aj dosť zásob:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ešte som neskúšala, ale vyzerá super :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥