Zaručená koupelnová klasika na zimní období

Babí léto se u nás sice drželo poměrně dlouho, nicméně v posledních dnech je ve vzduchu už cítit opravdový podzim a já tak pomalu vyměňuji kosmetiku a najíždím na silně hydratační režim. Tělová mléka nahrazují hutná másla, lehké krémy ustoupily pleťovým olejům a svěží sprchové gely zase vytěsnily vyživující sprchové krémy. A o mých oblíbencích právě z řad sprchových pomocníků bych vám dnes ráda pověděla.


Tentokrát se nejedná o žádnou nově objevenou značku, ale naopak právě o klasiku, jejíž produkty valné většině z vás stojí na poličce v koupelně. A jak už možná tušíte, jedná se o kosmetiku z dílny Dove. Sama se přiznám, že tuhle značku mám hrozně ráda a sprchové gely (lépe řečeno krémy) jsou prostě parádní.

Dnes bych vám ráda představila dva zástupce, kteří přišli na trh začátkem tohoto roku (jsem trochu pozadu, ale ta správná doba na ně prostě přišla až teď!) s inovovaným složením. Konkrétně šlo o klasickou variantu Deeply Nourishing, dále Purely Pampering s vanilkou a bambuckým máslem a nakonec okurkový Go Fresh, který by se určitě hodil i na léto.



Já měla možnost vyzkoušet Deeply Nourishing, který má čistou krémovou vůni, kterou u Dove miluju. Purely Pampering je naopak sladší vůně, ze které je hodně cítit právě vanilka. Oba sprchové krémy se mi kromě vůně zdály naprosto stejné, takže mé následující dojmy sedí na oba produkty. Konzistence je u obou produktů krásně krémová a hutnější, takže vám krém hned nesteče, což mi často vadí právě u gelovitých konzistencí. Pěnivost je skvělá, na celé tělo vystačí opravdu jen málo produktu. Vůně je spíše jemnější (i když ten vanilkový ji má přece jenom trochu výraznější) a na těle se tak po vykoupání neudrží. Pokožka je po umytí jemná a není vysušená. Přijde mi i vyživenější a jemnější než po sprchových gelech, ale samozřejmě nemůžete čekat od takového produktu nějakou super hydrataci, já se i tak po umytí vždycky mažu (pokud nejsem hodně moc líná).


Ráda je používám během podzimu a zimy právě kvůli jejich hutnější a výživnější konzistenci a jemnější vůni, která mi tyto období evokuje.


Jaké jsou vaše oblíbené sprchové gely/krémy během zimního období?

20 komentářů

  1. Super článek a recenze :) Mám ráda sprchové krémy od Dove :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle jsou přesně moji oblíbenci! :) V poslední době jsem si oblíbila právě sprchové krémy od Dove více než ty barevné, gelové a sladké sprchové gely většiny značek. Je pro mě mnohem příjemnější se tím mýt. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  3. Pekný článok, krásne fotky :) Ja sa priznám, že som Dove sprcháče veľmi nemusela, no nedávno som jeden dostala a veľmi pekne voňal, tak som si povedala, že keď si ma našiel, tak mu dám šancu a naozaj neľutujem a chystám sa na ďalšie :)
    Candy Grant

    OdpovědětVymazat
  4. Krásně jsi je nafotila! Já mám moc ráda sprchové krémy od Dove s vůní pistácie :))

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  5. Dove mám taky ráda a zrovna jeden sprcháč v koupelně mám, teď si nevybavím tu vůni :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle dove sprchace ja velice miluji.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. mám rada Dove, no teraz používam Radox:) Inak krásne fotky!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ešte som ich neskúšala (takže som viac pozadu ako ty :D), ale ten vanilkový mi hneď padol do oka - a myslím, že na zimné až vianočné obdobie bude priam dokonalý!
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. vanilka mi niekedy vadi ale pokial je skombinovana s bambuckym maslom alebo niečim podobným tak je to celkom užasna vôňa a purely určite krasne vonia dove maju celkovo vybrone produkty:)

    OdpovědětVymazat
  10. Sprcháče od Dove jsou má dlouhodobá závislost :-), jednou za čas je vyměním za jiný, ovšem po čase se k nim vždy s oblibou vracím.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  11. Tohle skvělá klasika, kterou si zkrátka musí zamilovat každý :)) Hlavně vanilkovou verzi, ta je boží :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Dove je klasika, ale nedám na něj dopustit. :) Hlavně sprcháče miluji.
    Hezké fotky. ;)

    http://dashasoliman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám doma od Dove ten medový, voní krásně :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Jé. To já taky dost často začnu používat nějakou novinku o půl roku později :D
    Miluju takové konzistence a mít to ve sprcháči je bomba. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Miluji produkty od Dove, já momentálně na péči o tělo používám olej od Nivei a jsem moc spokojená.

    Dendy - lifestyle Líbí se mi tvůj blog, proto ti dávám odběr před GFC, budu ráda, když i ty navštívíš můj beaty, lifestyle blog, případně dáš odběr i ty mě. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Skvelá recenzia :) kedysi som mala od Dove šampón a príšerne mi mastil vlasy, no tieto sprcháče som mala celkom rada. Momentálne používam limitku od alverde a ten je nádherne hydratačný <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥