Milva - zázrak přírody ve vlasové péči

Po dlouhé době jsem zase zpět (více jsem oznámila na mém FB) a mám tu několik restů, které potřebuji dohnat, než se pustím do obvyklých článků. Jedním z nich je právě tento článek, kde bych vám ráda představila značku, kterou již jistě spousta z vás zná, a to kosmetiku Milva.

Zdroj

Tato společnost pochází z Bulharska, kde se její produkty prodávají již desítky let, zatímco u nás je to poměrně novinka. Značka nabízí především vlasovou kosmetiku, jako jsou šampony, vlasové vody nebo masky na vlasy. Najdete tu ale také pleťové vody, mastě nebo vazelíny.

Kosmetické přípravky Milva nejsou testovány na zvířatech a neobsahují parabeny ani silikony. Přírodní složky jsou zde zastoupeny v 89-99%.

Mezi jejich nejprodávanější produkty patří chininová řada, jejíž produkty by vám měly pomoci, pokud trpíte na vypadávání nebo pomalý růst vlasů.

Jejich novinky můžete sledovat například na jejich webovém blogu.

To všechno zní samozřejmě moc hezky, ale opravdu to funguje?

Po shlédnutí příspěvků od zákazníků na FB a přečtení několika článků na blozích mě tato značka velmi zaujala a rozhodla jsem se zastoupení společnosti v ČR napsat e-mail s nabídkou spolupráce, kterou k mé radosti přijali. Paní, která se mnou spolupráci domlouvala byla moc příjemná, pomohla mi s výběrem produktů a napsala mi k nim spoustu informací o účincích a použití. Další překvapení mě čekalo, když mi dorazil balíček a v něm bylo dokonce až 7 produktů k vyzkoušení.


Některé přípravky jsem už začala testovat, ale výsledky se nedají očekávat ze dne na den, takže si na recenzi budete muset ještě nějakou dobu počkat :-)


Znáte značku Milva? Zkoušely jste už některé její produkty?

9 komentářů

  1. Tuhle značku neznám, ale určitě se podívám na stránky :) Je super, že si dostala 7 produktů, taková milá spolupráce se jentak nevidí! -L

    OdpovědětVymazat
  2. Dík za tip na značku, něco podobného hledám pro přítele, kouknu na eshop.

    OdpovědětVymazat
  3. značku neznám ,ale těším se na recenze :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Vubec tuhle znacku neznam, jsem zvedava na recenzi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Značku vůbec neznám, ale těším se na tvé recenze a na to, že ji díky tobě poznám :)

    Evolution of smooth

    OdpovědětVymazat
  6. Značku poznám, sleduji je také na FB a všichni si ji chválí. Tak snad budeš spokojená i ty. Těším se na recenze. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Mne táto značka vôbec nič nehovorí, ale produkty vyuerajú naozaj účinne :)

    OdpovědětVymazat
  8. o téhle značce jsem až do dnes neslyšela, každopádně vypadá zajímavě a klidně bych ji v budoucnu i zkusila:)

    OdpovědětVymazat
  9. WOW, nemůžu se dočkat, zrovna hodně tápu ve všech možných přípravcích na vlasy a hledám zázrak, zrovna včera jsem narazila i na tohleto, a dost mě to zaujalo.. takže se opravdu hrozně moc moc těším na recenzi!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥