Nákupy a novinky #6 Teta, DM, Rossmann, Lekarna.cz, F&F, Vinted, Lidl

Sice to není moc dlouho od posledních nákupů, ale vzhledem k tomu, že mi před několika dny přišla výplata, hned jsem samozřejmě něco utratila (a co teprve až mi přijde těch 20 balíčků z Aliexpress) a o některé věci bych se s vámi ráda podělila a ukázala vám je.


Takže bez zbytečných řečí jdeme na to :-)

Mixa micelární voda proti vysoušení pleti (DM, cca 160 Kč) • Balea krém na nohy s ureou (DM, cca 40 Kč) • Balea borůvkový gel na holení (DM, cca 80 Kč) • Sun Dance opalovací sprej (DM, cca 120 Kč)

V Tetě obvykle moc nenakupuji, jelikož mi přijde, že mi prodavačky stále stojí za zády a není mi tam moc příjemně. Ale super je, že pokud máte Teta kartu, tak máte možnost mít několika procentní slevy vždy na určitý sortiment, občas si toho ani nevšimnu a až u pokladny zjistím, že mám nějakou slevu na nákup :-) A kromě toho tu často ve výprodeji seženu skvělé věci za pár korun, jako například másla na rty od Astor, z těch jsem byla nadšená!

Curaprox kartáčky ultra soft (Teta, cca 220 Kč) • Labello Sun Protect SPF 30 (Teta, cca 40 Kč) • Helios Herb regenerační balzám na rty (Teta, cca 40 Kč) • Essence krémová tvářenka Come to town (Teta, 20 Kč) • Astor másla na rty (Teta, 50 Kč/kus)

Ani na internetu jsem nezahálela a jelikož si přítel chtěl něco objednat, přihodila jsem k nákupu pro sebe nějaké doplňky stravy, které se hodí vždycky :-) Hlavně Biosil na zlepšení vlasů a nehtů se hodí, tak snad pocítím nějakou změnu.

Generica B-komplex forte doplněk stravy (Lekarna.cz, 99 Kč) • Naturvita Biosil Plus doplněk stravy (Lekarna.cz, 62 Kč)

Nakonec tu mám největší nákupy, které začaly tím, když jsem zjistila, že v drogeriích DM a Rossmann právě probíhá výprodej některých produktů Essence jen za 34,90 Kč. Několik kousků jsem vzala i pro vás do giveaway, na kterou se můžete těšit nejspíše na začátku školního roku :-)

Ebelin houbička na make-up (DM, 129 Kč) • Makeup Revolution rozjasňující konturovací sada (Rossmann, 169 Kč) • Essence set korektorů (Rossmann, 35 Kč) • Essence konturovací tužka na rty (DM, 30 Kč) • Essence paletky očních stínů (Rossmann, 35 Kč/kus) • Essence lak na nehty (DM, 45 Kč) • Maybelline řasenka (DM, 149 Kč) • Dermacol tekuté oční linky (DM, 150 Kč)

Jako obvykle se tu najde něco málo i z oblečení. Tentokrát toho nebylo moc, ale ze všech věcí mám obrovskou radost :-)

domácí balerínky (Lidl, 80 Kč) • jeggins (F&F, cca 360 Kč)

kardigan (Vinted, 150 Kč)

To je pro dnešek všechno :-) Určitě mi dejte vědět, zda vás takové nákupní články baví a na který produkt by vás třeba zajímala recenze nebo s čím máte zkušenost. Mějte se krásně!


Podlehli jste výprodeji Essence? Čím jste si v poslední době udělali radost vy?

P.S. Prozradím vám, že při focení paletek od Essence jsem byla nadšená z krásné pigmentace, za tu cenu se určitě vyplatí!

36 komentářů

  1. krém na nohy balea je najlepší, a veľmi túžim po Astor masielkach, no stále som si ich zatiaľ nekúpila :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem je chtěla vyzkoušet už hrozně dlouho, ale stále jsem se k tomu neměla, no když byly jen za pár korun, tak už jsem je tam nechat nemohla :-)

      Vymazat
  2. Užasne nákupy! :) Tie linky od Dermacolu, mám aj ja a musím povedať že som s nimi na 100% spokojná! :)
    lifestylebyLenka

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne nákupy :) Hlavne tá kozmetika vyzerá super ;)
    MORE than FASHION
    SUMMER GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Bez biosilu a curaproxu nedám ani ránu! :)Jinak musím říci, že já do Tety teda nechodím vůbec... nějak se mi tam nelíbí :D A ty bačkůrky z Lidlu jsou boží <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se tam taky moc nelíbí, ale kvůli těm výprodejům nebo slevám tam občas zajdu :-)

      Vymazat
  5. Másla na rty od Astoru jsou super, stejně tak i krém na nohy od Balea, ten je můj nejoblíbenější. :) Konturovací sada od MUR je fajn co se týče pigmentace, ale bohužel na mě moc nedrží. :( No a na výprodej se musím jít podívat, ten mě zaujal!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pigmentace je super, to je pravda, ale jinak jsem ji zatím nezkoušela, tak uvidím :-) A na výprodej určitě mrkni, doporučuji ty paletky, mají skvělou pigmentaci, jen výdrž jsem zatím netestovala :-)

      Vymazat
  6. Samé užitečné věci! :) Biosil používám už několik měsíců a za mě super, tak snad s ním budeš spokojená i ty :)

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, předtím jsem zkoušela tabletky z DM, ale nějak jsem je nevydržela používat pravidelně, takže teď si na to už dávám víc pozor :-D

      Vymazat
  7. Jé, to jsou úžasný nákupy :) Jak domácí papučky, oblečení, tak ta kosmetika. Já curaprox kartáčky kupuju v Rossmanu, protože tam je mají nejlevnější pořád, bez akce za 199

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je tam viděla taky asi nejlevnější, i když u nás je teď zrovna měli za 209 Kč, pořád lepší než v DM, kde je mají nějak přes 280 Kč :-)

      Vymazat
  8. Tu konturovací sadu ti vážně hodně závidím! Musím si ji už objednat jinak to nevydržím:D

    Daydreamer Natty
    Zapoj se do GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji vyzkoušej nebo se podívej v Rossmannu, pokud ho máš někde poblíž :-) Já později taky plánuji i objednávku na eshopu, hlavně si chci konečně pořídit srdíčkovou tvářenku :-)

      Vymazat
  9. Tyjo, super nákupy! Já teď na drogerii Teta změnila názor a mám ji celkem ráda. Někdy tam mají fakt super výprodeje jako teď v červnu - astor másla za 50,-
    Můžu se zeptat jaká je podle tebe ta krémová tvářenka od Essence? Taky jsem na ni koukala, ale nevzala jsem si ji. Vlastně nechápu proč.. Asi jsem se bála. :D

    Gold Tattoos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, pro tohle ji mám ráda, ty Astor másla mi udělaly velkou radost za takovou super cenu :-) A ta krémová tvářenka na první dojem popravdě nic moc. Pigmentace je docela slabá, což by mi ani tak nevadilo, aspoň se nemusím tak bát, že to přeženu, ale moc se mi nezdá ta konzistence, je taková zvláštní, trochu jako modelína mi to přijde :-D Každopádně na tvář jsem ji zatím nezkoušela, tak uvidím jestli změním názor :-)

      Vymazat
  10. Sehnala jsi moc pěkné úlovky.. Líbí se mi dekorativka a ten poslední kardigan..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, z toho kardiganu mám velkou radost, už dlouho jsem si chtěla takový pořídit :-)

      Vymazat
  11. Ja som velmi zvedava na tie tabletky biosilk.... Este som ich neskusala tak mi potom prosim napis ci fungovali :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se o nich potom zmíním, tohle balení je na dva měsíce, tak snad uvidím nějaké zlepšení :-)

      Vymazat
  12. Ten kardigan je dokonalý! Přesně takový podobný bych potřebovala nutně sehnat! A jedno máslo na rty od Astoru mám také a naprosto ho miluji. :) Skvělé nákupy!
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥ Tyhle cardigany jsou k sehnání na čínských eshopech jako Dresslink, Newdress apod. :-)

      Vymazat
  13. Super nákupy ;) Ve výprodejích Essence jsem ulovila jen jednu tu paletku a pak jedno quatro stínů. Moc se mi líbí i ty balerínky a kardigan, co sis pořídila ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Já jsem z těch paletek nadšená, vůbec jsem nečekala, že budou mít tak skvělou pigmentaci :-)

      Vymazat
  14. Samé užitočné veci :-) A tie topánočky sú krásne :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc hezké věci, hlavně po té konturovací paletce od MUR už nějakou dobu pokukuju :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, můj první dojem z ní je moc dobrý, tak se moc těším až ji pořádně vyzkouším :-)

      Vymazat
  16. Boží :) jen to vidím a mám chuť jít taky nakupovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mívám to podobně, když u někoho čtu článek o nákupech :-D

      Vymazat
  17. Tak ja budem asi iná, ale ja mám Tetu fakt rada hlavne kvôli tomu že je najlacnejšia :) kúpila si si skvelé veci daj potom vedieť aký je ten maxi balzam na pery :) a sveter je top :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě vadí jen to, že mi prodavačky pořád stojí za zády :-D Jinak je Teta fajn, hlavně jak říkáš cenově, oproti třeba DMku :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥