Extra černé linky s Dermacolem

Ozývám se po trochu delší době než jsem na prázdniny původně plánovala. Bohužel jsem zjistila, že během odpoledních směn jsem dopoledne naprosto nepoužitelná, takže jsem nebyla schopná napsat ani žádný článek. Snad to bude při ranních příští týden lepší :-)

Dnes bych vám chtěla představit linky, které jsem si oblíbila hned při prvním použití. Jedná se o tekuté linky Ultra Black Dipliner od Dermacolu. Do této doby jsem používala jenom linky ve fixu od Essence, no pigmentace nebyla tak dobrá a hrot se vždy brzy začal třepit. Rozhodla jsem se tedy vyzkoušet něco jiného a jelikož na gelové linky si zatím netroufám, sáhla jsem právě po tekutých. A určitě nelituji!


Linky se nachází v malinkém černém balení se zebřím vzorem, které má 2,8 ml. Aplikátor má takový malý zúžený hrot, který není příliš tvrdý ani měkký a barva se s ním dobře nanáší. Po nanesení je nutné pár vteřin počkat, aby linky dobře zaschly a neobtiskly se. Když ale zaschnou, tak drží jak přibité celý den, nerozmazávají se a ani neztrácí na intenzitě :-) Pigmentaci taky moc chválím, barva je krásně sytě černá. Odlíčit jdou dobře, akorát se mi občas stává, že se z nich při odličování stanou takové maličké "cucky" (asi jako kdybyste si nehtem loupali nalepovací tetování), které zůstávají raději na obličeji než na tamponku, ale není to nic hrozného, nakonec na něm stejně skončí :-)




Linky jsou také oftalmologicky testovány a měly by být vhodné i pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček. Cena těchto linek je 149 Kč a seženete je kromě drogerií například na oficiálních stránkách Dermacol. Já jsem s nimi moc spokojená a k fixům se určitě jen tak nevrátím :-)

Hodnocení: 5/5


Jaký druh a značka linek je vaše oblíbená? Máte zkušenosti s linkami od Dermacol?

16 komentářů

  1. Pořád na tyhle linky slýchám samou chválu. :)
    Jsem čím dál více rozhodnutá je taky koupit a vyzkoušet. Asi je zkusím, když je tak chválíš.

    http://gatetoneverland.blogspot.cz/2015/06/2-narozeniny-blogu-velka-narozeninova.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej, já jsem s nimi moc spokojená a za tu cenu se určitě vyplatí :-)

      Vymazat
  2. Linky jsou skvěle černé, taky teď sháním, ale možná bych radši ve verzi fixu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, že mají tyhle linky i ve fixech, ale bohužel nevím jaké jsou :-)

      Vymazat
  3. Tieto linky som si pred nedávnom kúpila, a musím z tebou len a len súhlasiť! :) Sú proste skvelé.
    lifestylebyLenka

    OdpovědětVymazat
  4. Ja moc linky nepoužívam, keď tak fixové :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je používám spíše výjimečně, i fixové můžou být fajn, já zkoušela jenom ty od Essence, takže nemůžu moc hodnotit :-)

      Vymazat
  5. Podle tvého popisu vypadají jako ideální linky! ..bohužel já jsem na linky strašný nešika, takže nic pro mě ;)

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě, mě taky vůbec nejdou linky kreslit. Používám je jen když mám na líčení dostatek času, je pro mě skoro nemožné nakreslit je tak, aby byly víceméně stejné :-)

      Vymazat
  6. Tekuté linky jsem taky zkoušela, ale stejně u mě vždy vede ten fix. Nedokážu to prostě tak hezky vykreslit, ale koukala jsem na fix právě taky od Dermacolu a věřím, že bude stejně dobrý :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, že mají tyhle linky i v jiných verzích včetně tlustého a tenkého fixu, ale nezkoušela jsem je, tak nevím :-)

      Vymazat
  7. Měla bych se naučit používat linky. Jsem na tohle opravdu antitalent a strašně mě to štve... ale pokaždé, když se o to snažím, mám to téměř po celém obličeji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to taky vůbec nejde, linky si kreslím jednou za čas, když mám na líčení dostatek času, běžně třeba do práce používám akorát make-up, pudr a řasenku :-)

      Vymazat
  8. Hodně jsem nad nimi přemýšlela ale nakonec jsem se rozhodla pro gelové od Rimmel... Třeba je příště vyzkouším:)

    Daydreamer Natty
    Zapoj se do GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gelové od Rimmel mě taky lákají, akorát s linkami neumím tak dobře pracovat a s gelovými by to bylo asi ještě náročnější. Dá se pracovat i s tím přibaleným štětečkem? :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥