S Pantene Pro-V na oslabené a poškozené vlasy

Značka Pantene Pro-V nedávno uvedla na trh novou řadu šamponů s antioxidanty, které pomáhají zabraňovat poškození vlasů způsobeném oxidačními minerály obsaženými ve vodě, jako je hlavně měď. Kvůli těmto vlivům časem struktura vlasů slábne a vlasy jsou náchylnější k poškození, třepení konečků, lámání a krepatosti. Nové složení v šamponech Pantene Pro-V by mělo tyto složky ve vodě vyhledávat a neutralizovat, a tím předcházet poškození vlasů.


Já jsem měla možnost vyzkoušet šampon a balzám z řady Intensive Repair, která je určena na slabé a poškozené vlasy. V této řadě mimo těchto dvou přípravků naleznete také obnovující masku na vlasy, sprej pro okamžitou obnovu vlasů a ošetřující sérum na roztřepené konečky. Nebo si můžete pořídit i variantu 2v1, kde budete mít v jedné lahvičce dohromady šampon i balzám. Kromě řady Intensive Repair je dostupná ještě kolekce Color Protect & Shine na barvené a matné vlasy, Aqua Light na jemné vlasy se sklonem mastit se, Sheer Volume pro objem jemných vlasů a Moisture Renewal na suché a poškozené vlasy. Výběr je tedy opravdu veliký :-)

Šampon na oslabené a poškozené vlasy
Balení výrobku je celkem pěkné, bytelné a s pevným víčkem. Objem je 250 ml, ale dá se sehnat i ve 400 ml verzi. Vůně produktu je moc příjemná, sladší, ale nevtíravá. Šampon má bílou barvu a tekutější konzistenci. Líbí se mi, že ve vlasech dobře pění i v menším množství. Po použití jsou vlasy lesklejší a vypadají trochu zdravěji, i když já jsem po několikatýdenním používání jinak žádné velké změny nezaznamenala. Naproti tomu se mi vlasy nijak nezhoršily a interval mytí zůstal stále stejný, takže sice žádný zázrak, ale problém s ním nemám a používám ho docela ráda.

Hodnocení: 3,5/5



Balzám na oslabené a poškozené vlasy
Balzám má vůni stejně příjemnou a sladkou jako šampon, jen mi připadá možná ještě o něco méně výrazná. Konzistence je naproti šamponu naopak hutnější, za což jsem ráda. Balzám vlasy nádherně zjemní a připraví je na rozčesávání, které jde potom skoro samo. Vlasy jsou po použití jemné a lesklé, takže za mě velká spokojenost.

Hodnocení: 5/5



Celkově jsem tedy s touto řadou docela spokojená, i když příště bych ráda vyzkoušela spíše produkty z řady Aqua Light, které by měly více sedět na můj typ vlasů :-)


Máte zkušenosti s těmito šampony? Pomohl vám Aqua Light na mastné vlasy?

11 komentářů

  1. S touhle řadou zatím žádné zkušenosti nemám, ale do budoucna bych jí ráda vyzkoušela, protože jsem na ní četla samé kladné ohlasy :)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  2. Já už po této řadě nějakou dobu pokoukávám a uvažuji o její koupi moc ráda bych totiž Pantene šampon popř. i balzám vyzkoušela, ještě s těmito výrobky nemám zkušenosti :-)
    LuxureGirl

    OdpovědětVymazat
  3. Já už po této řadě nějakou dobu pokoukávám a uvažuji o její koupi moc ráda bych totiž Pantene šampon popř. i balzám vyzkoušela, ještě s těmito výrobky nemám zkušenosti :-)
    LuxureGirl

    OdpovědětVymazat
  4. Já od Pantene nezkoušela ještě zatím vůbec nic :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pantene je super značka sama o sobě, jejich produkty mám moc ráda, hlavně séra a olejíčky na vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skúsim sa po ňom poobzerať, vyzerá fakt dobre :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Kamarátka má Aqua light šampón a vraj je skvelý :) ja som od tejto značky zatiaľ nič nemala ešte :)

    OdpovědětVymazat
  8. S touhle řadou zkušenosti nemám, ale vypadá dobře :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  9. Snad nikdy jsem žádný produkt od Pantene neměla...ale je fakt, že po Aqua Light celkem pokukuju, tak uvidíme :) -L

    OdpovědětVymazat
  10. Ja mám od Pantene rada hlavne rad pre farbené vlasy, šampón dodáva farbe lesk a po kondicionéri sa vlasy rozčesávajú strašne jednoducho.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥