Giveaway #2 Letní soutěž o paletku Sleek - UKONČENA

Po delší době jsem tu pro vás s dalším článkem a doufám, že vás potěším, jelikož se jedná o novou giveaway, na mém blogu už druhou a určitě ne poslední :-) Tato soutěž je i poděkování za překročení hranice 100 odběratelů, čehož si vážím a moc vám děkuji, jste skvělí! :-)

Tentokrát jsem měla možnost díky spolupráci s e-shopem Dekorativka.cz (o které můžete brzy očekávat seznamovací článek) poskytnout jeden jejich produkt do giveaway. Kromě toho jsem do soutěže přidala další tři věci ode mě, takže věřím, že se vám konečná odměna bude líbit a rádi si zasoutěžíte! :-)


Jelikož chci odměnit zejména pravidelné čtenáře, rozhodla jsem se pro pravidla taková, která můžete vidět níže. Myslím, že jsou opravdu jednoduchá a ti, co mě sledují pravidelně, nebudou mít s jejich dodržením problém. Předem upozorňuji, čtěte pozorně, při vyhlašování určitě zkontroluji, zda splňujete podmínky, takže si na to dávejte pozor :-)

A co že se v balíčku bude skrývat?

  • Paletka očních stínů Sleek Vintage Romance
  • Hydratační krém se zmatňujícím efektem Garnier Pure
  • Olejíček na výživu nehtové kůžičky The Garden of Colour s vůní manga a pomeranče
  • Oční pigment L'Oreal Color Infaillible v odstínu 031 Innocent Turquoise



Pravidla Giveaway:
  • Být pravidelným čtenářem prostřednictvím Google Friend Connect (GFC, naleznete vpravo v menu)
  • Udělat radost likem FB Dekorativka.cz
  • Napsat mi komentář, co plánujete dělat o prázdninách, zda máte zkušenost se značkou Sleek nebo cokoli vás napadne :-)
  • Email mi nepište, výherce se bude muset ozvat sám
  • Soutěž platí pro CZ a SK čtenáře

Nepovinné:
  • Budu moc ráda pokud mě budete sledovat na FB, Bloglovinu nebo Instagramu, ale není to podmínkou soutěže :-)

Soutěž bude trvat přesně tři týdny, čili od 8.6.2015 do 29.6.2015. Každý soutěžící může přidat pouze jeden komentář. Vyhlášení proběhne následující den na mém Facebooku a zde na blogu. Výherce bude mít 3 dny na to, aby se mi ozval, jinak vylosuji náhradního vítěze.

Doufám, že se vás zapojí co nejvíce a výhra udělá někomu z vás radost! ♥


P.S. Pokud se nechcete do GA zapojit, nekomentujte prosím pod tímto článkem, ať v tom nemám zmatek. Děkuji!

Výhercem giveaway se stává Lucitta Růžičková, které moc gratuluji a prosím ji, aby se mi do pěti dnů (do 5.6.2015) ozvala na můj e-mail zakov77@seznam.cz! :-)


61 komentářů

  1. GFC: Už tě sleduji nějakou tu dobu jako Tereza Hájková
    Like jsem stránce dala ale zatím jsem si ještě od nich nic nekoupila, třeba někdy ano
    Sleduji tě na Fb, instagram sice mám ale tak často na něj nechodím.
    O prázdninách budu chodit celý červenec na brigádu a to každý den a volna budu mít opravdu minimálně. Za to srpen tady všemu řeknu adios a odlétám do Španělska na celý měsíc. Se značkou Sleek nemám vůbec žádnou zkušenost. Už párkrát jsem přemýšlela o nějaké paletce a nakonec vše odložila a k nákupu se neodhodlala. I kdybych nevyhrála, někdy v budoucnu bych si ji stejně pořídila.

    OdpovědětVymazat
  2. GFC Caroline
    Fb Kajuš Zámečníková
    Bohužel s touto značkou zatím žádné zkušeností nemám,ale chtěla bych to napravit :) Letos o prázdninách asi nebudu dělat nic zajímavého,snad se poštěstí nějaká brigáda a jinak asi budu hodně odpočívat a válet se u vody :)

    OdpovědětVymazat
  3. cez GFC sledujem ako Ľúbezná, tak isto aj na FB :) a teraz som začala sledovať aj cez insta ;)
    Od Sleeku mám kontúrku a rúž, nie je to síce úplne moja farba, ale na leto super. A práve som si objednala paletku s dvomi tvárenkami a 4 očnými tieňmi a neskutočne sa už na ňu teším.
    Ja už mám po skúškach, takže prázdniny už mám. Brigádujem, potom sa snažím cvičiť, bicyklovať, čítať knižky. Na dovolenku sa chystám asi len do Prahy na pár dní s priateľmi, tak dúfam, že sa to podarí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sleek paletky sledujem už dlhší čas a čím ďalej tým viac ma lákajú. Táto je rovnako ako aj ostatné paletky veľmi vydarená, no zaujímavé sú aj ostatné ceny, niektoré produkty vidím prvýkrát, takže som celá zvedavá aké asi môžu byť. Pokiaľ ide o plány na leto, tak najbližšie mesiace, vlastne rovno celý polrok strávim v Chorvátsku na stáži pri koňoch, takže sa náramne teším na kopec zážitkov a skúseností. Myslím, že to bude jedno z najlepších období môjho života.. :-)

    Sledovanie na GFC aj FB mám už dávno, ale menila som si meno, takže na GFC ma nájdeš ako Sue Diamond a na FB som ako Zuzka SueDiamond Čečundová. Dávam ale nový odber na bloglovin, tam som ako Sue Diamond - Sue and colours. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. GFC - Diary of a Girly Things
    Like na FB už mám dlouho. :)
    V létě chci hlavně vydělávat a nakupovat, jinak zatím žádné plány nemám. :)
    A s touto značkou zatím žádné zkušenosti nemám, ale už dlouho mám vyhlídnuté nějaké produkty, akorát jsem se ještě nedostala ke koupi. :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. GFC, FB Markéta Králová
    No hlavně se těším na konci června až vyrazím s mužíčkem a dětičkama do Chorvatska. A pak tradičně jen sami jednou za rok bez dětí za kamarády na Moravu.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne ceny :) Sledujem cez GFC, Insta a FB + like na dekorativka.cz :)
    Sleek zbožňujem a túto paletku chcem veľmi vyskúšať, no na slov. e-shopoch som ju zatiaľ videla len vypredanú vždy, keď som ju hľadala :(

    OdpovědětVymazat
  8. Gfc: Zuzana Zelienková
    Fb: Suesanqa
    Toto leto budem mať pracovné. Aj keď budem mať aspoň týždeň dovolenky a to by sme s manželom pravdepodobne prišli na Slovensko ešte po nejaké veci. My si dovolenku plánujem skôr na zimu ako cez leto :-)
    Sleek paletky mám a sú super. Tu si môžeš pozrieť aj moju recenziu :-) http://suesanqa7.blogspot.cz/2015/03/sleek.html
    Inak super súťaž :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Přes GFC sleduji - Veronika Pařízková
    FB like splněn (Veru Pařízková)
    Já věřím, že si na prázdniny najdu brigádu, takže prázdniny budou spíše pracovní, ale taky jsme si s přítelem koupili zájezd do Londýna teď na červenec, takže to už se těším moc a pak se uvidí, jaké výlety ještě ve volném čase podnikneme :)
    Od Sleek jsem ještě nic neměla, ale vyzkoušela bych moc ráda, takže by mě výhra mooc potěšila :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, sledujem cez GFC ako Nat, fb - Natália Prekopová.
    Cez prázdniny plánujem ísť na mesiac a pol do Nórska, pracovať, ale tak snáď sa nájde nejaký ten čas aj na spoznávanie pár miest :-) A od Sleeku som nemala žiadny produkt, ale počúvam na ne len samá chvály, takže by som rada vyskúšala. Naozaj pekná givka. Maj sa krásne :-)

    OdpovědětVymazat
  11. gfc tento ucet
    sleek mam velmi rada , mam tri paletky a urcite to pri nich nekonci :)
    a cez prazdniny budem oracovat a uzivam si predcasnu dovolenku uz teraz v londyne , plannujem ist ale aj do prahy a kosic a do budapeste

    OdpovědětVymazat
  12. GFC- Tess Šmajsová
    e-mail: teria@hotmail.cz
    Lajkuju dekorativka.cz jako Tess Šmajsová :)
    Já mám od Sleeku akorát to tvářenkové trio, mají krásné barvy, ale moc mi nevydrží. Já mám dost mastnou pleť, takže ten krém by se hodil! :D
    A ta paletka je naprosto úchvatná!

    OdpovědětVymazat
  13. Jéé, tak to se musím přidat :). se značkou vůbec zkušenosti nemám a proto bych ji velice ráda vyzkoušela :). Na léto plánuji vyzkoušet všechny recepty z mých tří nových kuchařek a hlavně převážně různé francouzské dobroty. A taky se těším na to, až Budu v lese sbírat houby a borůvky :)

    OdpovědětVymazat
  14. GFC: Terka Černá
    FB: Teruš Černá
    Zkušenost nemám. :) Brigáda, snad autoškola, odpočívat a být s přítelem. :)

    OdpovědětVymazat
  15. sledujem pod týmto menom už dlho, ostatné tiež splnené :)
    so značkou Sleek skúsenosť nemám, ale páčia sa mi ich paletky a rúže :)
    cez leto asi nič zaujímavé, ale dúfam, že sa aspoň dostanem do Poľska :)

    OdpovědětVymazat
  16. No to je parádní giveaway :-) Sleduji FB i GFC přes pod jménem Klára Komrsová. Léto pro mě bude pracovní a první, které nestrávím pod názvem prazdniny :-( i přesto se těším na dovolenou a budu si držet palce, abych tam zazářila se sleek paletkou :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Sledujem ako bee. už dlho-predlho :D A sledujem oba FB :)
    Na paletku som už mnohokrát "hodila očkom", lebo vyzerá veľmi dobre :D A čo sa leta týka... Určite poradne spať :D Ale ideme s rodičmi do Chorvátska, do Čiech za rodinou a chceme ísť so spolužiakmi do Viedne a stanovať :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Žanet, se Sleek produkty nemám zatím žádné zkušenosti, a proto bych byla z balíčku opravdu nadšená! :) Jinak v létě plánuji dovolenou u moře s přítelem a rodinou, také budu dělat 3 týdny vedoucí na příměstském letním táboře, takže se budu domů vracet úplně mrtvá, ale i tak se na léto moc těším! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, sleduju jako CottonLatte :) o prázdninách se hodlám věnovat tanci a prostě si jen užívat, nic nehrotit)) jinak super ceny! -L

    OdpovědětVymazat
  20. GFC: Barborka
    FB: Barbora Bačíková
    Od Sleeku zatiaľ nemám nič, takže by som rada vyskúšala túto paletku :) a cez leto sa chystám tráviť čas s priateľom, chodiť na výlety, čítať knihy, opaľovať sa, jednoducho robiť všetko to, na čo počas školy nemám čas :)

    OdpovědětVymazat
  21. Gfc - Alex B
    Fb - Alexandra Bednárová
    Plány na leto okrem brigády zatiaľ nemám žiadne :-) A od Sleeku ešte nemám nič :-/7

    OdpovědětVymazat
  22. GFC: Lucie Mrluzínová
    FB: Lufi Meluzínová
    Přes léto budu chodit na brigádu a budu dělat řidičák, to bude dobrodružné xD Ráda bych i trochu cestovala, tak snad mi to výjde x)
    Od Sleeku jsem bohužel ještě nic nezkoušela, ale mají hodně zajímavých produktů, např. zrovna na tuhle paletku jsem už milionkrát koukala xD

    OdpovědětVymazat
  23. GFC Simona J.
    FB Simona Jeřábková
    Přes léto mám v plánu hlavně odpočívat, spát a bavit se :D Od Sleeku jsem zatím nic nevyzkoušela, ale často čtu velmi pozitivní recenze, tak uvidíme třeba budu mít zrovna štěstí :D

    OdpovědětVymazat
  24. GFC: Markéta Štefková
    FB: Markéta Štefková
    O prázdninách chci hlavně chodit na brigádu, abych měla nějaké peníze a mohla se rozmazlovat :D Sleek jsem ještě nezkoušela, ale když koukám na jejich produkty, tak bych tuhle značku chtěla mooooc vyzkoušet :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  25. GFC:Barbora Benešová
    FB:Bára Benešová
    Přes léto bych se podívala do Itálie a jela na tábor :)Ještě jsem nic nezkoušela,ale ráda bych vyzkoušela... Zrovna sháním olejíček na nehty

    OdpovědětVymazat
  26. Přes GFC sleduju jako Iveta Skutková a pod stejným jménem mám taky like na fb :)
    V létě mám v plánu jet na dovolenou do Řecka, kam se moc těším, na týden k tetě, kam se už nemůžu dočkat, taky teď plánuju jet na Utubering a spoustu dalšího programu na cleý prázdniny, který letos budou fakt nabitý :) A jinak se Sleekem bohužel zatím nemám žádnou zkušenost, ale už snad sto let toužím po koupi nějakého Sleek produktu, tak snad se už brzy konečně odhodlám :)

    OdpovědětVymazat
  27. V létě mám v plánu hlavně brigádu a festivaly, pak sklípek na Moravě, sjet Sázavu a co nejvíc si ho užít :-) Sleek mám moc ráda, vlastním od něj paletku Garden of eden a ta je úžasná, pak tvářenku, která i na mojí mastné pleti zvládne celý den :-)

    Přes GFC sleduji jako Dagmar Horáková, na FB jako Dáša Horáková

    OdpovědětVymazat
  28. Vááu! Krásná Ga. Paletku od Sleeku už chci dlouho vyzkoušet, ale ještě jsem se k tomu nedokopala.
    Vše sleduji jako Anežka Füzéková. Mé plány na léto jsou- Tábor, dále dovolená v Chorvatsku kam se strašně těším..Konečně moře!:) A možná ještě jet na Utubering a ještě za týden narozeniny. :)

    OdpovědětVymazat
  29. GFC - Kristýna Košuličová
    FB - Kikina Kristýna Košuličová
    Krásná giveaway ! ♥ Já si je chci užít s kamarády a taky se těším jak pojedeme na chatu :3 a ze značkou sleek nemám žádné zkušenosti :/

    OdpovědětVymazat
  30. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  31. GFC: Julie Kročová, FB: Julča Kročová
    juliekrocova@seznam.cz
    Bohužel se značkou Sleek nemám zkušenosti - zatím :) Ale jejich paletky se mi hodně líbí.. A v létě plánuju hlavně brigádovat.. Jinak ti přeju krásné léto :)

    OdpovědětVymazat
  32. FB a GFC: Veronika Pospíchalová
    Letos toho na léto moc nechystám, ale co už naplánované mám je, že pojedeme na vodu s pár kamarády. Letos budeme sjíždět Otavu :)

    OdpovědětVymazat
  33. GFC Nikola Guzmicka
    FB Nikolka Guzmická
    Bloglovin Nikola
    Toto leto neplánujem nič extra....klasika práca, grilovačky a bazén :)

    OdpovědětVymazat
  34. Sledujem :)
    like som dala pod menom Lenka Lenuška Merková
    V lete idem do Talianska a veľmi sa na to teším! Zvyšok leta budem tráviť doma alebo u babky, budem sa opalovať kúpať a relaxovať :)
    lifestylebyLenka

    OdpovědětVymazat

  35. GFC i FB Kamila Ligasová
    Od sleeku nemám nic a moc toužím po paletce stínů.
    V Řecko a čundr s holkama na Slovensko.

    OdpovědětVymazat
  36. GFC: Adéél
    Od Sleeku mám trio tvářenek, které je strašně moc pigmentované
    Chystáme se s přítelem a půlroční dcerou na slovensko.

    OdpovědětVymazat
  37. GFC verun
    Nějaké extra plány na léto bohužel nemám. Tak trochu se mi už rýsuje brigáda na léto, tak uvidíme, jestli to vyjde... Jinak bych se chtěla naplno věnovat focení a čtení, což jsem přes školní rok vůbec nestíhala... Snad bude hezké teplé počasí :)

    OdpovědětVymazat
  38. GFC: Mycakestyle1
    FB: Pavla Kostková

    Ráda bych se podívala do Německa, toť můj jediný plán na léto. :)

    OdpovědětVymazat
  39. Sleduji :-) Já bych letos chtěla poznat některé evropská města, a zajet si na nějaký cyklotrip ;-) Snad se to povede ;-)

    OdpovědětVymazat
  40. Sleduji :). O prázdninách máme s rodinou a s přítelem v plánu cestovat karavanem po Evropě, už se moc těším :).

    OdpovědětVymazat
  41. GFC a FB Nela Rcihterová
    V létě pojedu na Slovensko.
    Se značkou Sleek nemám žádné zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
  42. Nikol Čapková obojí ;)
    FESŤÁKY mm (air festival, mácháč, zábavy, utubering ;)) ) vlastním dvě paletky garden of eden a V7 nebo tak nějak :) obě jsou suprové, jsou krásně pigmentované a syté barvičky ;) Chtěla bych od sleeku ještě zkusit rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  43. GFC Kateřina Výmolová

    Mám v plánu projet s přítelem spoustu krásných míst :)

    OdpovědětVymazat
  44. GFC Kath Zarubanová, Dekorativce jsem like dala :)
    O prázdninách si budu dělat řidičák a snad si najdu nějakou brigádu :)
    Od Sleeku mám jednu paletku očních stínů Storm a je skvělá, úžasně pigmentovaná, nepráší, takže jsem s ní moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  45. GFC i fb pod jménem Jijinka Horáková
    Na léto plánuji brigádu, protože si chci vydělat peníze na kurz na vysokou školu :) Od sleeku ještě nic nemám :(

    OdpovědětVymazat
  46. tak v létě bude hlavně brigáda ale pláju i nějaký odpočinek a oslavu narozenin

    OdpovědětVymazat
  47. GFC: Zuzana Jochová
    FB: Zuzana Jochová
    Na léto plánuji brigádu a dovču buď u moře nebo někde tady v česku s přítelem, k tomu moři bychom chtěli vychytat nějaký super last minute ;) a se Sleekem zatím nemám žádné zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
  48. GFC: Patrícia Klimentová
    FB: Paťka Čau
    Sleek je môj malý sen, ešte som nevyskúšala ale veľmi chcem :) ja budem mať letnú prax a zvyšok leta budem oddychovať doma :)

    OdpovědětVymazat
  49. GFC - Zuzka Miková
    Fb - Zuzka Miková
    Od Sleeku jsem ještě zatím nic neměla, ale chtěla bych vyzkoušet právě nějakou z jejich paletek, už kvůli tomu, že se o ní hodně mluví. V létě jedu na dva týdny do Anglie na jazykový kurz a taky určitě někam vyrazíme s kamarádama na něco dobrodružného. Třeba pod stan :D

    OdpovědětVymazat
  50. GFC: ZdeňkaM
    FB: Denika Abomination
    Se značkou Sleek zkušenost ještě nemám, ale mám v plánu si něco pořídit, když na ni čtu chválu. :) Na prázdniny velice nic velkého neplánuji spíš taková pohoda opalovat se, číst a být s přáteli. :)

    OdpovědětVymazat
  51. sledujem cez GFC: L
    FB: Szegfű Laura
    Jednu Sleek paletku už mám, Oh so special a mám ju rada, rada by som vyskúšala aj iné a tieto farby sa mi veľmi páčia :)

    OdpovědětVymazat
  52. Plánek na toto léto je navštívit Prahu :) Se Sleekem zatím nemám zkušenosti, ale už jsem o něm monoho slyšela :)

    OdpovědětVymazat
  53. gfc i fb Teri Vopatová :)
    od sleeku mám tvářenky které jsou krásně pigmentované:)

    OdpovědětVymazat
  54. Se značkou Sleek boužel žádnou zkušenost nemám. Ale už delší dobu se mi líbí jejich tvářenky.
    A o prázdninách?? Asi navštívím Paříž, pojedeme na Pálavu a na tábor.

    OdpovědětVymazat
  55. GFC: Marwi H
    FB: Marwi Holíková
    hodně dlouho již plánuji si od Sleeku něco koupit, ale ještě jsem se k tomu nedostala - a tak si přeji k vánocům rtěnku cherry a exxxaggerate + nějakou tu paletku stínů :D jinak na prázdniny mám hodně plánů - za prvé běžecký závod, za druhé jet za babi do Vídně a tam běhat, jezdit na kole, jíst a spát :D

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj! :) Sledujem cez GFC ako Dany Čuks a na FB ako Daniela Čukylová :)
    Cez prázdniny si asi budem musieť napísať bakalárku :/ Ale samozrejme chystáme s frajerom aj výlet do Prahy a do Znojma, na čo sa už veľmi teším :))
    So značkou Sleek skúsenosti ešte nemám ale dúfam, že výhrám a skúsenosti budem mať! :D

    OdpovědětVymazat
  57. GFC Denisa Březinová
    Od Sleeku mám pouze konturovací paletku Face Form se kterou jsem moc spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj,
    Dneska jsem náhodou narazila na tvůj blog na FB a strašně moc mě to potěšilo. Jsem na blogy hodně náročná, ne všechno mě baví číst. Hodně blogerů neumí tak správně čtenáře nalákat a podobně. U tvého blogu jsem strávila skoro hodinu a pořád mě to baví číst - což se mi moc nestává! :D
    Každopádně, o prázdninách plánuju kempování a Beats for Love. Možná bych se chtěla zúčastnit pár nějakých kosmetických akcí a tak. O značce Sleek teď slyším poprvé (za což ti moc děkuju, protože mě fakt zaujala) a asi bych ji chtěla v budoucnu vyzkoušet! :)
    Takže jen tak dál, jsi moc fajn! :)

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj :)
    sleduji přes GFC pod tímhle účtem
    Přes léto plánuju pracovat a snad nachytám i nějaký ten bronz. Už se nemůžu dočkat, až si aspoň trochu odpočinu.

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj,

    GFC a FB: Anežka Koroze

    Přes léto plánuju hodně pracovat, abych se nějak zlepšila ve věcech, kde mám mezery.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥