Voňavé potěšení se sprchovým gelem I love...

Po dlouhé době jsem se konečně dostala k tomu, abych vám napsala článek. Původně jsem ho chtěla sepsat už o víkendu, ale nakonec jsem si ještě počkala na nový design. O tom jsem se ale už dosyta rozpovídala na Facebooku, takže přejdeme rovnou k podstatě článku.

Dnes si něco řekneme o jednom produkty od značky I love..., která se prodává v parfumeriích Douglas, ale nakupovat můžete i přes jejich webové stránky. Já jsem měla možnost vyzkoušet cestovní balení sprchového gelu ve verzi Coconut & Cream. Kokosovým vůním sice teprve přicházím na chuť, no do téhle jsem se zamilovala na první přičichnutí! Úžasná intenzivní krémově kokosová vůně vás nutí čichat k lahvičce stále dokola.


Balení se mi moc líbí, klasická plastová 100 ml lahvička s roztomilou etiketou v koupelně žádnou ostudu neudělá. Konzistence sprchového gelu je krémová a krásně pění. Barva je taková poloprůhledná, něco mezi šedou a bílou. Vůně je opravdu intenzivní a provoní celou koupelnu, i když po umytí už ji na sobě bohužel za chvíli moc necítím. Pokožku však vůbec nevysušuje, což je asi hlavní.

Oficiálně je to bubble bath and shower crème. Jednou jsem tedy byla ochotná trochu ukápnout i do vany, abych vyzkoušela jakou nadělá pěnu, ale ve vodě to nic moc neudělalo, takže jsem raději zůstala u umývání těla. Co bych tomuto gelu vytkla je to, že se hrozně špatně otevírá. S mokrými prsty to vůbec nejde a nehty já nerada něco otevírám, většinou si je akorát ještě víc zničím, takže jsem to nakonec vzdala a raději si odšroubuji celý uzávěr než abych se půl hodiny snažila otevřít vrchní víčko. No a když nahlédneme do složení, tak to taky žádná sláva není, ale tak žádná přírodní kosmetika to být nemá a problémy jsem neměla, takže to moc neřeším.


Tento sprchový gel seženete i ve spoustě dalších lákavých vůních jako Juicy Watermelon, Strawberry & Cream, Raspberry & Blackberry, Choca Mocha Lala a spoustě dalších, které naleznete zde. Oceňuji také, že si můžete vybrat ze tří různých velikostí balení, a to 100 ml za 49 Kč, 250 ml za 109 Kč nebo 500 ml za 159 Kč.

Výhody:
  • krásná intenzivní vůně
  • 3 různé velikosti balení
  • spousta nejrůznějších vůní
  • krásné obaly
  • na těle hezky pění
  • nevysušuje pokožku

Nevýhody:
  • špatné otvírání
  • ve vodě moc dobře nepění
  • složení (hned na druhém místě SLS)
  • vyšší cena
  • horší dostupnost


Já osobně jsem do sprchových gelů nikdy moc peněz neinvestovala, no tenhle je pro mě velkou výjimkou a rozhodně ještě plánuji nějaké jejich produkty vyzkoušet. Kromě sprchových gelů značka totiž nabízí i tělové mléka, spreje, peelingy, lesky na rty a spoustu dalšího.

Hodnocení: 4,5/5


Jste ochotni investovat do sprchových gelů? Jaký je váš oblíbený?

18 komentářů

  1. Abych pravdu řekla, tak sprchové gely jsem taky nikdy moc neřešila :D. Miluju sprcháče od Balei, takže si kupuji jen ty. Taky většina z nich tak krásně voní ♥.


    http://esveronica94.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. O značce ani produktu jsem dosud neslyšela, takže při příští návštěvě Douglasu jdu hned hledat, protože mě ten sprcháč fakt zaujal :) -L

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, koukám, že jsi si zase změnila design. :D Na tyhle sprchové gely mám zálusk už poměrně dlouho, ale momentálně mám moc výdajů, takže sprcháč dokud nedojde, musí počkat :D
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  4. To balenie ma zaujalo hneď :) Mám rada kokosovú vôňu, ak sa k nemu nejako dostanem, tak ho možno vyskúšam :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Taktiež mám sprchový gélik tejto značky, avšak mangovú vôňu. Zatiaľ si ju šetrím na leto a teraz používam iný sprcháč. Ale po tejto recenzii sa už neviem dočkať na teplé letné dni a môj sprcháčik :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja značku I love milujem! (I love I love!) Mám od nich raspberry sprchový gél, síce je drahší, ale zase vydrží večnosť.. A mala som aj telové mlieko/maslo malinové a môžem len chváliť! Ja kupujem v Rakúsku, v drogériách, tam to majú bežne v buď Bipe alebo DM, ale nie všetky vône.. :-)

    www.papi-lapi.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Kokos miluju, to by bylo něco pro mě!:)

    OdpovědětVymazat
  8. u nas tuto kozmetiku asi nepredavaju ale musi pekne voniať:))

    OdpovědětVymazat
  9. Musí to vonět dokonale :) :) Já mám jen hroznou smůlu v tom, že se po takových voňavých věcech osypávám, takže teď jedu na mýdle pro citlivou pokožku a radost teda nemám :(

    OdpovědětVymazat
  10. Celkem mě láká ho vyukoušet ,ale v poslední době se snažím používat spíše přírodní kosmetiku.

    http://we-live-healthily.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Kokos miluju, ale přece jen v poslední době dávám přednost přírodní kosmetice, takže si asi nechám zajít chuť...

    Ela

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá fakt roztomile, :) kokosové vůně jsou jedny z mých nejoblíbenějších, ale kromě těchto dvou věcí mě dál už ničím bohužel moc nezaujala, takže bych ji asi sama nevyzkoušela. Vzhled fakt pěkný, ale i v souvislosti s cenou bych možná čekala něco navíc. Ale možná pokud najdu mezi tím výběrem nějakou zajímavější vůni, možná bych i zkusila. :)

    OdpovědětVymazat
  13. mě voněl nádherně, miluji totiž kokos, ale vím, že většině lidem byl nepříjemný :D

    OdpovědětVymazat
  14. Musím říct, že jejich kokosová vůně mi vůbec nevoní jako kokos, ale měla jsem od nich kokosový tělový krém a voněl skvěle. Ale nejlepší je jejich tělový sprej s vůní Peachy Passionfruit *__*

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥