Essence Hello Autumn barva na rty

Tahle recenze bude nejspíš trochu k ničemu, jelikož tuhle limitku seženete maximálně někde ve výprodejích (tak jako já). Přesto mě tahle barvička na rty natolik okouzlila, že jsem si nemohla odpustit se o ní nezmínit.


Jedná se o dlouhotrvající barvu na rty s polomatným efektem v odstínu C01 beauti-FALL red. Tento lesk společně ještě s jeho růžovým kolegou (který bych taky moc chtěla!) patří do podzimní limitky Hello Autumn od značky Essence, kterou mám moc ráda.

Tento lesk jsem získala čistě náhodou, když jsem šla v Rossmanu k pokladně a zahlédla ho ve výprodeji za 15,- Kč. To jsem ho tam prostě nemohla nechat! Původní cena se pohybovala totiž kolem 60,- Kč za 4 ml.

Obal vypadá hezky podzimně (a já si opravdu začínám připadat blbě, když o něm píšu v lednu) a ta nádherná barva vás zaujme na první pohled. Lesk je malý a sám se určitě neotevře, takže do kabelky ideální.


Víčko je klasicky šroubovací s aplikátorem, který je u lesků běžný. Barva se s ním hezky nanáší a dobře se mi s ním pracuje, i když dodělávám detaily.

Lesk příjemně voní, vůně není výrazná a opravdu mi připomíná podzim. Barva není úplně tekutá, spíše taková krémová. Dobře se mi nanáší, nezalézá do vrásek ani nezvýrazňuje suchá místa. Je poměrně výrazná, takže jí používám spíše na večerní líčení.


Co mě opravdu překvapilo byla jeho výdrž. Většina lesků (i těch, co by měly být dlouhotrvající) mi na rtech nikdy nevydržely víc jak hodinu. Nebo se stačilo napít a lesk zůstal obtisknutý na skleničce. Ale s tímhle leskem se mi nic z toho nestalo. Stačí po nanesení chvíli počkat až barva zaschne a potom vám vydrží na rtech i několik hodin. Sice je po pár hodinách o něco bledší, ale stále tam je a kromě toho můžu v klidu jíst i pít a ani nezanechám obtisk na skleničce.

Barvu jsem se pokusila vyfotit i na rtech (vypadám tady jak cvalík), i když mi na fotce přijde o něco méně výraznější než je doopravdy.


Výhody
  • dobře se nanáší
  • nezalézá do vrásek, nezvýrazňuje suchá místa
  • výdrž několik hodin
  • po zaschnutí nedělá obtisky

Nevýhody
  • jestli se vám zalíbil, tak ho seženete maximálně někde ve výprodejích

S leskem jsem tedy naprosto spokojená a úplně jsem si ho zamilovala. Mrzí mě, že jsem nesehnala už druhou růžovou verzi, protože ta by byla určitě taky dokonalá. A omlouvám se, jestli článek byl k ničemu, jen jsem z něj měla takovou radost, že jsem vám o něm musela napsat.

Hodnocení: 5/5


Máte rádi lesky od Essence nebo vlastníte něco z limitky Hello Autumn? 

12 komentářů

  1. Ta farba je naozaj krasna a za cenu za ktoru si to zohnala fakt luxus.. :) si nepamatam kedy naposledy som si kupila nieco kozmeticke za 15 korun, resp 50 centov :D :( .. Ja osobne vsak namalovane pery na sebe rada nemam, nesvedci mi to, som skor balzamovy clovek :)
    Btw. mam doma kakaove maslo od Balei a skusala som ho..som jediny clovek ktoremu po naneseni na telo vonia ako med ? O.o pritom v obale mi vonia ako si ty v clanku spominala ako kakaovy puding :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já miluju na rtech barvy, ale teprve si musím pořídit nějakou zásobu rtěnek :) Jinak já v něm med necítila, ale ta vůně je taková sladká, že se tomu docela blíží :)

      Vymazat
  2. Za tu cenu bych ho brala i kdyby měl vydržet jen půl hodiny:D:)

    DaydreamerNatty

    OdpovědětVymazat
  3. Barvička je moc pěkná! Takové produkty mám na rtech moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Essence má vždy skvelé limitky ♥
    Naozaj sa mi páči jeho farba, bohužiaľ na Slovensku všetky limitky nemáme :/

    OdpovědětVymazat
  5. krásna farba :3 a ešte tá super cena, za ktorú si ho zohnala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pekný odtieň, no bohužiaľ mne by asi veľmi nešiel;D

    OdpovědětVymazat
  7. Krasna farba ale lesky nepouzivam lebo mam vysusene pery

    Pls visit to my blog:
    maddestfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Barva je to moc hezká, navíc za tu cenu bych si ji koupila asi taky :)! Občas se ve výprodejích dají najít super věci, já si tam jednou koupila skvělé gelové linky.

    OdpovědětVymazat
  9. A týchto leskoch som už počula :) A iba dobre takže musia byť super :) Bohužiaľ ja nie som leskový tip takže ma nejako nelákajú Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  10. Pri pohľade na ten odtieň ma hneď napadol môj obľúbený lesk od Alverde. A teraz nadávam, že neviem kam som ho zase zastrčila. Tak či onak je to krásna farba a prekvapuje ma, že vydrží na perách tak dlho. Myslela som, že Essence nemá tak kvalitné lesky na pery, preto som sa im doposiaľ vyhýbala. Hold, asi sa budem musieť prehrabať v regáloch s výpredajovým tovarom. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥