Balea tělové máslo s kakaem

Také tolik milujete vůni kakaa v kosmetice? Já totiž rozhodně ano a když jsem v DM uviděla takové tělové máslo, rozhodně jsem ho tam nemohla nechat.

Balea, jakožto vlastní značka drogerie DM, je velice známá a já jí mám ráda jednak díky velkému výběru nejrůznějších přípravků, ale také díky cenové dostupnosti. Samozřejmě, že ne vždy se mi každý jejich produkt trefí do vkusu, ale 60-ti korun za krém mi bude líto rozhodně méně, než když mi nesedne krém za 500 korun.

Abych pravdu řekla, tak opravdu nevím, zda tenhle krém v drogeriích ještě seženete. Já si ho kupovala už před delší dobou, ale teprve nedávno jsem se konečně donutila pravidelně promazávat celé tělo a neodbývat to jenom obličejem a rukama. Cena byla velmi příjemná, pohybovala se okolo 70,- Kč za 200 ml.


Co říkají výrobci: Balea tělové máslo s 20% bambuckého másla dodá Vaší pokožce elasticitu, hebkost a jemně o ni pečuje. Bohatá receptura s kokosovým olejem a bambuckým máslem pokožku zklidňuje, vyhlazuje a podporuje její regeneraci. Rychle se vstřebává, nemastí.

Co říkám já: Máslo je v praktickém plastovém balení se šroubovacím uzávěrem. Růžový obal i etiketa se mi moc líbí. Pod víčkem se nachází ještě hliníková folie, takže se nemusíte bát, že by vám do toho předtím někdo lezl. I když má to zase tu nevýhodu, že si nemůžete v obchodě předem očuchat, jak to voní.

Máslo má ale opravdu překrásnou vůni, která mi trochu připomíná kakaový puding. Je sladká a poměrně výrazná, ale to mi u tohoto produktu vůbec nepřekáží. Konzistence je opravdu tuhá. Když otočíte balení dnem vzhůru, obsah se ani nehne.


Při mazání je vůně krásně cítit a překvapilo mě, že i po několika hodinách jsem ji na kůži pořád krásně vnímala. Mazání samotné pro mě však bylo trochu horší. Hutná konzistence mi na kůži nechtěla tát a hůře se mi rozmazávala. Naproti tomu se však máslo poměrně rychle vstřebalo a pokožku zanechalo hedvábně jemnou a krásně voňavou. Máslo je určeno především pro suchou pokožku a kůže se mi po aplikaci másla zdála být i více hydratovaná.


Výhody
  • cena
  • dostupnost
  • velikost a praktičnost balení
  • krásná a dlouhotrvající vůně
  • rychle se vstřebává
  • hydratuje pokožku

Nevýhody
  • horší rozmazávání

S máslem jsem tedy víceméně spokojená. Myslím, že vzhledem k ceně je máslo opravdu dobré a 200 ml vydrží i dlouhou dobu.

Hodnocení: 4/5


Jaká je vaše oblíbená vůně v kosmetice?

14 komentářů

  1. Tyto masla jsem jeste nemela sanci shlednout. Ale nejsem priznivcem kakaove vune, je mi neprijemn. Mam rada napr. Kokos, vanilku, jahodu ...

    OdpovědětVymazat
  2. Kakaovou vůni mám ráda, takže by tohle tělové máslo bylo pro mě ideální, jen kdybych nebyla tak strašně líná a používalo ho.. už mám doma několik produktů telových mlík/másel a vždycky to skončím tím, že mi jen stojí na poličce a maximálně k nim jen čichám ;)

    dominikasart.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to měla úplně stejně :) Pomohlo mi, že jsem si všechny tyhle mazací produkty dala do nočního stolku, protože s mojí pohodlností se mnohem více donutím namazat se, když u toho jsem v posteli :)

      Vymazat
  3. Toto maslo si chystám kúpiť k narodeninám, hoci mám doma kakaový krém na ruky od avonu a mám objednaný aj telový krém od avonu, ktorý je takisto kakaový :) veľmi som naň zvedavá, skúsenosť s balea výrobkami ešte nemám, ale chcem to v blízkej dobe napraviť :) ale podľa tvojej recenzie je naozaj super a teším sa na to, keď si ho kúpim, hoci sa mi asi nebude tiež páčiť, že sa ťažšie rozotiera :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle máslo mám také doma a je pravda, že neskutečně krásně voní ;) Jen je škoda, že já jsem na své tělo takový lajdák a moc se s ním nemažu :(. Musím se podle novoročního předsevzetí zlepšit ;)!
    Jinak pokud se mi to nezdá, tak máš nový design blogu? Je krásný <3
    Zdraví tě - www.lucieruzickova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelá recenzia :) Musím povedať, že ja moc práveže čokoládové maslá, vône a krémy a takéto veci nemusím lebo nikdy mi to nevonia ako kakao ale ako nejaká chemická hnusná lacná napodobenina :D Ja som skôr na tie ovocné a takéto arómy :P Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  6. Toto maslo mám tiež doma a je naozaj úžasné a tá vôňa je úplne dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja by som ho urcite vyskusala, keby som ho videla :)
    Pozyvam na sviatnocnu giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovědětVymazat
  8. obzerala som ho už par krat v drogerii ale ešte som si ho nekupila počkam kym miniem zasoby:)) ale láka ma, momentalne mam z lídla cien tiež kakao a je to pecka

    OdpovědětVymazat
  9. Aj tak keď budem najbližšie v drogérii, skúsim sa po ňom poobzerať - milujem vôňu kakaa :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Nemůžu si pomoct, ale mě nikdy nic ''čokoládového'' nebo ''kakaového'' nevonělo:D Ale kdyby toto máslo bylo s jinou vůní, mrkla bych se na něj:)

    DaydreamerNatty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jsem prohlizela a cuchala tak Balea ma spoustu levnych a krasne vonicich masel a kremu na telo, treba ovocne nebo kvetinove vune :)

      Vymazat
  11. Toto maslo chcem vyskúšať, pretože všetky produkty voňajúce kakaovo milujem.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  12. Kakaovú vôňu priam milujem, no väčšinou uprednostňujem telové mlieka pred maslami a to práve kvôli horšiemu rozotieraniu niektorých masiel. Ak máš skutočne rada kakaovú vôňu, určite niekedy vyskúšaj telové mlieko Ziaja kakao.. Je úplne senzačné a tá vôňa je ako z rozprávky.. Je to moje najobľúbenejšie telové mliečko :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥