Kosmetické balíčky pro ni

Kosmetické balíčky bývají skvělým dárkem pro někoho, koho příliš neznáte, když kupujete dárek na poslední chvíli nebo vás prostě nic lepšího nenapadá. Na druhou stranu, když vyberete ten správný balíček, můžete jím udělat opravdu velkou radost, obzvlášť ženám jako jsem já, které kosmetiku milují.

Ráda bych vám tu dnes dala tip na několik kosmetických balíčků, které mě opravdu zaujaly a mě samotné by pod stromečkem určitě udělaly velkou radost. Všechny sady jsou ze stránky notino.cz, kde jich najdete ještě mnohem více. I pro mě bylo těžké vybrat jen několik a selektováním jsem strávila víc jak hodinu. Snad se vám můj výběr bude líbit a třeba vás něco zaujme nebo inspiruje.

I samotné Notino má tento rok v nabídce své vlastní dárkové sady s nejrůznější kosmetikou na celé tělo, ať už pečující nebo dekorativní. Sortiment je docela široký, takže věřím, že by si dokázal vybrat každý ten svůj. Kromě toho je mají v krásných dárkových krabičkách.


Notino Dokonale odpočatá relaxační balíček, 849 Kč (plátýnková maska s osvěžujícím účinkem Missha Pure Source 21 g + sprchový olej pro všechny typy pokožky Collistar Special Perfect Body 400 ml + vonná svíčka Classic malá Yankee Candle Clean Cotton 104 g + přírodní mýdlo s olivovým olejem Make Me BIO Soaps 100 g)

Notino Hydratace na míru hydratační péče pro normální pleť, 839 Kč (lehký hydratační gelový krém pro normální až smíšenou citlivou pleť Bioderma Hydrabio Gel-Créme 40 ml + osvěžující voda ve spreji pro citlivou pleť Hydrabio Brume 50 ml + micelární čisticí voda pro dehydratovanou pleť Hydrabio H2O 250 ml)


Vichy Normaderm kosmetická sada, 399 Kč (zkrášlující hydratační fluid pro dospělé se sklonem k nedokonalostem pleti 24 h 50 ml + hloubkově čisticí gel pro mastnou a problematickou pleť 15 ml + micelární čisticí voda pro citlivou pleť 3 v 1 Pureté Thermale 30 ml)

Vichy Idéalia kosmetická sada, 599 Kč (vyhlazující a rozjasňující péče pro normální až smíšenou pleť 50 ml + rozjasňující sérum pro všechny typy pleti + micelární čisticí voda pro citlivou pleť 3 v 1 Pureté Thermale 30 ml)


Farmona Tutti Frutti Papaya & Tamarillo kosmetická sada, 199 Kč (koupelový a sprchový olej 500 ml + tělové máslo 275 ml)


La Roche-Posay Lipikar kosmetická sada, 484 Kč (relipidační balzám proti podráždění a svědění pokožky Lipikar AP+ 400 ml + sprchový olej pro obnovu kožní bariéry Lipikar 100 ml)


Weleda Winter kosmetická sada, 339 Kč (ochranný balzám na rty Evron 1 ks + ochranný pleťový krém proti povětrnostním vlivům Coldcream 30 ml)


Clinique Twice a Day Essentials kosmetická sada, 1 299 Kč (hydratační emulze 50 ml + oční krém 15 ml + čisticí tonikum 60 ml + odličovač make-upu 50 ml + tekuté čisticí mýdlo 30 ml)


EOS Xmass kosmetická sada, 343 Kč (balzám na rty Winterberry 7 g + Vanilla Bean 7 g)


Marc Jacobs Daisy Dream dárková sada, 1 219 Kč (toaletní voda 50 ml + tělové mléko 75 ml + sprchový gel 75 ml)


Nuxe Huile Prodigieuse OR kosmetická sada, 799 Kč (multifunkční suchý olej se třpytkami Huile Prodigieuse Or 100 ml + multifunkční suchý olej Huile Prodigieuse 10 ml + svíčka Prodigieuse 70 g)


Payot Nutricia kosmetická sada, 1 109 Kč (vyživující tělový krém Le Corps 25 ml + krém pro suchou až velmi suchou pleť Les Hydro-Nutritives 50 ml + krém na ruce Douceur Des Mains 50 ml + hydratační esence pro normální a suchou pleť Elixir D'Eau 5 ml + kosmetická taštička)


Heathcote & Ivory Wild English Lavender kosmetická sada, 519 Kč (luxusní krém na ruce a nehty 100 ml + krém na nehtovou kůžičku 35 ml + pilník na nehty + plechová dóza)

Le Chatelard 1802 Lavender from Provence kosmetická sada, 169 Kč (luxusní francouzské přírodní mýdlo 100 g + 2x sušené květy levandule a levandinu 36 g)

Těchto levandulových balíčků mají taky opravdu široký sortiment a všechny vypadají naprosto dokonale, nejradši bych je měla všechny!


Kupujete dárkové kosmetické balíčky? Udělaly by radost vám? Jak se vám líbí můj výběr?

11 komentářů

  1. Já kosmetické balíčky nekupuju, i když se mi líbí moc :) ale sama je ráda dostávám (mám ráda, když je tam něco zajímavějšího než sprcháč a šampon :D)

    OdpovědětVymazat
  2. Balíčky moc nekupuji, ale ráda je dostávám. Ale spíš takové, které si sama sestavím podle svých představ, většinou je v sadě nějaký produkt, který nevyužiji, tak abych se tomu vyvarovala :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Tu Weleda dárkovou kazetu jsem chtěla koupit kamarádce, nakonec jsem se rozhodla jen pro jeden weleda krém a zbytek dovybrala zvlášť a hold si to zabalím sama :) :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za pěknou inspiraci :) Zalíbil se mi balíček od Nuxe, ten vypadá nádherně :)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
  5. Já takové balíčky mám velice ráda. :) Někdy je kupuji, ale tento rok je hlavně kupuji babičkám a dědům, není co vymýšlet tak je to super :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Dárkové balíčky kupuji, když nevím co koupit a nebo, když se mi nějaký opravdu zalíbí a je za příjemnou cenu.:) Sama jich dost také dostanu jako dárek navíc, či větší překvápko a jelikož je to většinou kosmetika a tu já můžu, potěší mě to. :) jsou dárky, z ktrých jsem šťastnější, ale balíčky jsou fajn:) Líbí se mi Daisy dream:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Ak ma nejaka kozmeticka sada zaujme, a viem, ze by sa dotycnej pacila, tak beriem. Dobry vyber si spravila, idem sa na stranky pozriet, pretoze si ma dost navnadila :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  8. Vůbec by mi nevadilo, kdybych některý z těchto balíčků dostala :) Vybrala jsi skvělý :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Skvelý nápad na darček! Sady vyzerajú skvelo :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. Najvaic sa mi páči ten od Vichy - Normaderm :) Podľa mňa skvelý spôsob ako vyskúšať, či mi daná rada sadne! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tyhle sady jsou úplně boží! Všechny bych brala :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥