Spotřebováno #3

Ahoj! Snad po sto letech vám přináším nový článek do rubriky spotřebovaných produktů, která za ty měsíce už asi pěkně zapadla prachem. Já se konečně překonala a jala se focení těch dvou tašek plných prázdných obalů, abych se toho mohla konečně zbavit. A jelikož těch produktů bylo opravdu celkem dost, rozhodla jsem se to rozdělit do dvou článků, takže někdy v blízké budoucnosti se tu ještě jedno spotřebováno určitě objeví.


Teď už ale k samotných produktům - v této části naleznete spotřebované produkty především co se týče pleti a dekorativní kosmetiky, a celkem se nasbíralo 18 produktů. Některou kosmetiku, kterou nestíhám spotřebovat nebo mi nevyhovuje posílám dál, takže tady vidíte opravdu jen spotřebovance, případně produkty, na které jsem zapomněla a mezitím mi prošly expirační dobou.


Alverde ústní voda s mátou, Dontodent ústní voda růžový grapefruit, Dentalux ústní voda sensitive, Dentalux ústní voda halitosis. Normálně bych vám sem ústní vody asi necpala, ale třeba někdo z vás stejně jako já nesnese kdejakou ústní vodu ve smyslu, že většina z nich mě v puse neuvěřitelně pálí a štípe, takže používat něco jako Listerine u mě nepřipadá v úvahu. Všechny zde zmiňované mám moc ráda, protože v ústech neštípou, ale zároveň i tak máte po jejich použití svěží pocit. A růžový grapefruit je prostě láska, stejně jako jejich zubní pasta v téhle variantě.
Koupila bych znovu? ANO


Bioderma pleťový krém Hydrabio Riche (recenze) byl tuším vůbec můj první produkt od této značky. Byl skvělý jako denní krém pod makeup a nakonec jsem ho měla vlastně dost ráda, i když zpočátku mě trochu zklamal, jelikož jsem od něj čekala nějakou bomba hydrataci a ona je to spíše taková průměrná hydratace. I tak mi ale ke konci používání bylo nakonec líto, že mi už dochází.
Koupila bych znovu? MOŽNÁ

Weleda mandlový hydratační krém (recenze) byl skvělý, krásně hydratoval a opět mi nejvíce vyhovoval v ranní péči, i jako podklad po makeup. Příjemně voněl, nebyl mastný a k tomu má krásné složení, no prostě paráda.
Koupila bych znovu? ANO

Nivea univerzální krém mi v šuplíku už ležel pěkně dlouho, takže musel pryč, ale stejně byl už v podstatě spotřebovaný. Tady snad nemusím ani nic dodávat, tuhle klasiku každý z nás jistě zná. Skvělý krém na všechno, od obličeje až po suché lokty nebo kolena. 
Koupila bych znovu? ANO

Saloos Bio Argan Revital pleťový olej (recenze) jsem měla také moc ráda, tady ale naopak zase ve večerní péči, jelikož byl samozřejmě celkem mastný a déle se vstřebával. Pleť ale krásně vyživil a zhydratoval, takže jsem z něj byla nadšená.
Koupila bych znovu? ANO


Mixa micelární voda pro citlivou a suchou pleť (recenze) patří k mým oblíbeným. Pleť bez problémů odlíčí, v očích neštípe, pleť nepne ani není vysušená. Víc ani nepožaduji.
Koupila bych znovu? ANO

Oligodermie dvoufázový odličovač očí (recenze) byl skvělý, krásně a rychle odlíčil, v očích nedráždil. Jediné mínus je jeho vyšší cena, kvůli které bych uvažovala nad koupí dalšího balení.
Koupila bych znovu? MOŽNÁ

Garnier dvoufázový odličovač očí (recenze) má stejně super vlastnosti jako ten předchozí a ještě k tomu je i za příjemnou cenu.
Koupila bych znovu? ANO

Yves Rocher vyhlazující čistící tonikum jsem si koupila díky tomu, že bylo jako dárek u nějakého časopisu a musím říct, že jsem ho měla opravdu ráda. Mělo příjemnou vůni a pleť po odlíčení nebo ráno po probuzení hezky dočistilo a projasnilo.
Koupila bych znovu? ANO


Freeman meruňkový pleťový peeling (recenze) byl celkem fajn, i když časem mě trochu omrzel a nebavilo mě ho používat, takže teď ho už vyhazuji, i když není úplně spotřebovaný. Jeho vlastnosti ale nebyly vůbec tak špatné, zrníčka byla tak akorát hrubá a pleť po použití byla pěkně vyčištěná a hebká. Akorát mě trošku vysušoval.
Koupila bych znovu? MOŽNÁ

Kivvi pleťová emulze s kdoulí (recenze) byla skvělá, pleť krásně vyčistila a zanechala ji hebkou a rozzářenou. K pleti je velice jemná, nijak ji nedráždí ani nevysušuje. Kosmetika Kivvi je také přírodní, takže má i krásné složení.
Koupila bych znovu? ANO

Oriflame hydratační pleťová maska šla do koše z většiny nevypotřebovaná, protože mi někam zapadla a úplně jsem na ní zapomněla. Stačila jsem ji použít asi dvakrát nebo třikrát a nebyla špatná. Na pleti byla její gelovitá konzistence moc příjemná, krásně voněla a po použití byla pleť hezky jemná a lehce hydratovaná, ale nečekejte žádnou hydratační bombu.
Koupila bych znovu? MOŽNÁ

Iseree odličovací ubrousky kupuji v Lidlu ráda, ale jak odličují vám tedy neřeknu, protože je používám výhradně na swatche při focení nebo na utření rukou od makeupu apod. Stojí pár korun a svou funkci plní skvěle, tak jsem vám na ně chtěla dát tip.
Koupila bych znovu? ANO


Ebelin houbička na makeup (recenze) byla mou první houbičkou a velmi jsem si jí oblíbila. Byla krásně měkká a makeup se s ní nanášel jedna radost, skvěle splynul s pletí a nedělal žádné šmouhy jako se mi to občas stávalo se štětci.
Koupila bych znovu? ANO

Essence Make Me Brow gel na obočí mám už v dalším balení protože je prostě super a určitě se tu na něj ještě objeví i plnohodnotná recenze. Obočí skvěle zafixuje, obarví a lehce vyplní. Večer ho odličujete tak, jak jste si ho ráno nanesly, takže jednoznačně mé must-have.
Koupila bych znovu? ANO


Co jste naposledy spotřebovali vy? Máte s některým z produktů zkušenost?

18 komentářů

  1. Ja som naposledy spotrebovala make-up a riasenku. Nivea krém patrí medzi moje najobľúbenejšie ;) A taktiež aj špirálu na obocie TOP ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Veľa zo spomenutých produktov by som rada vyskúšala, takže mi tvoja recenzia padla vhod :)

    OdpovědětVymazat
  3. Make me brow je můj oblíbený gel na obočí, mám ho ale v té světlé variantě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna včera mi došel sprchovej gel a vlhčený ubrousky Balea, který jsem používala po posilovně :).
    Masku od Oriflame mám taky a zatím jsem ji zkoušela jednou a byla fajn a mám k ní i krém, kterej krásně voní stejně jako maska :). Ústní vodu dentalux jsem měla v cestovním balení a určitě si ji koupím ve větším, až dopotřebuju teď 2 verze z DM, které mi v puse hodně vadí, ta chuť :D

    OdpovědětVymazat
  5. Bioderma krémy si chválím ty jsou velice dobré :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Essence gel mám taky ráda, též jsem si nedávno pořídila další balení:)

    OdpovědětVymazat
  7. Alverde ústnu vodu tiež zvyknem kupovať a používam ju veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hodně těch věcí mám taky doma, ale za největší objev považuju tu ústní vodu od Alverde, jelikož je prostě úžasná a stejně jako ty nesnesu Listerine atd.
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  9. Micelární vodu od Mixy mam strašně rada :) doma mam hned v šuplíku další nové balení :)

    OdpovědětVymazat
  10. Miceralku od garnier mam aj ja velmi rada a taktiez ustna vody od dentalaxu avšak ja znejsiem aj tie palive :D
    Ebelin hubicku som mala aj ja, ibaze sa mi rozpadla a to doslova, takze by som si ju urcite nekupila.

    OdpovědětVymazat
  11. S výrobky nemám žádnou zkušenost, ale ráda bych vyzkoušela ten gel na obočí od Essence. Momentálně používám od nich tužku a jsem s ní taky velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  12. Já chci taky někdy spotřebovat tolik produktů! Vůbec si nedokážu představit, že máš v záloze ještě jednu část :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  13. Nejaký peeling na pleť by som chcela aj ja, ale mám pocit, že na našom slovenskom trhu značku Freeman nedostanem, teda aspoň ja som ju u nás nevidela. niekedy ju mali v Teta drogéria, ale už ju ani tam nevídam.
    A tú masku z Oriflame som si aj ja objednala, ale nedošla :/
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  14. Grepový Dontodent je nejlepší :) A jinak nemám zkušenost s ničím, jen ta micelárka Mixa na mě čeká, akorát trochu jiná verze :)

    OdpovědětVymazat
  15. Z týchto produktov som vyskúšala len Ebelin hubičku, ktorá je skvelá a Freeman peeling, ktorý bol taký nič moc a tiež ma potom už nebavilo ho používať. A najviac ma zaujala Kivvi emulzia. Po tejto značke pokukujem už dlho :)).

    OdpovědětVymazat
  16. Gel na obočí je taky můj must-have :).
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ja akurát zháňam na zimu nejaký podkladový krém pod make-up, mám však mastnú pleť, takže neviem, či by tento od Weledy vyhovoval aj mne. Teraz používam od Biodermy Hydrabio Legere, no ten mi príde strašne ľahký a zdá sa mi, že pleť ani nejako nehydratuje, je to skôr taká voda, možno na leto, no na zimu si musím niečo nájsť.

    OdpovědětVymazat
  18. Emulziu od Kivvi som mala tiež a tiež som bola spokojná, dosť mi vyhovuje aj ich Vitamínový koktejl :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥