Svěží chodidla s peppermintovým deodorantem Bodyfarm

Ahoj! Léto se se sice pomalu blíží ke konci, ale počasí jako by si teprve teď uvědomila nedostatek teplých dní během prázdnin a rychle se to snaží dohnat. Většině z nás ale už nezbývá nic jiného než ze školy toužebně koukat ven a čekat až vyučování skončí, abychom si ty poslední horké dny mohli ještě jaksepatří užít.


A protože se léto ještě nevzdává (a já ještě nemám tu pravou podzimní náladu, i když už jsem si koupila první svetr), mám tu pro vás jeden (nejen) letní tip na deodorant na chodidla s vůní peppermintu od řecké značky Bodyfarm, o které jste u mě mohli již slyšet v tomto článku.



Deodorant se nachází v plastové lahvičce s rozprašovačem a svěžím zeleným designem. Samotný obsah lahvičky je samozřejmě tekuté konzistence, má nazelenalou barvu a krásnou, nasládlou peppermintovou vůni, která je moc příjemná, ale zároveň není natolik silná, že by vám přičichnutí zároveň protáhlo nosní dutiny.



Deodorant se používá na nohy před obutím nebo kdykoli máte chuť a potřebu nohy trochu osvěžit. Díky peppermintu se dočkáte nejen krásně voňavých chodidel ale také příjemného lehce chladivého efektu. Můžete ho klidně použít i do bot. Díky deodorantu nohy po vyzutí nepříjemně nepáchnou, i když samotnou vůni deodorantu už také cítit zrovna není. Pro mě, jako pro člověka, kterému se nohy potí celkem dost a s tím souvisí i to, že potom nejsou zrovna nejvoňavější, je tohle naprosto nezbytný pomocník, kterého nedám z ruky.

Produkt má také antibakteriální a protizánětlivé účinky díky extraktu z kanadské vrbovky a indického kaštanu, tyto výtažky také zmírňují svědění a poskytují okamžitou úlevu pro unavené nohy. Obsah panthenolu napomáhá k udržení hydratace. Výrobek neobsahuje minerální oleje, propylene glycol, silikony ani parabeny a není testován na zvířatech, ostatně jako všechny produkty této značky.


Pokud vás tento voňavý pomocník zaujal, seženete ho na stránkách notino.cz za příjemných 169 Kč. V nabídce je také jeho pudrová varianta.

Hodnocení: 9/10


Používáte deodoranty na chodidla nebo do bot? Jaké jsou vaše oblíbené?


P.S. Byla bych vám moc vděčná, pokud byste mě a mou třídu podpořili likem fotku na Facebooku v soutěži maturantů. Každému předem moc děkuji za váš čas a ochotu ♥

10 komentářů

  1. Já deodoranty ani spreje nepoužívám :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám balzám na nohy od Weledy :) Ale tento produkt mě zaujal! Určitě musí být fajn, u mě by využití určitě našel :D

    Bomb Cosmetics | Tělový scrub Limetka & Brusinka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balzám na nohy od Weledy používám také, ten je moc fajn :)

      Vymazat
  3. Já zrovna dodělala Baleu a ještě mám Alverde. Balea voněla výrazně, ale sprej byl poměrně suchý, šíleně dusivý a efekt na nohách vydržel tak deset minut. Alverde je vodovější, víc osvěží, nedusí, ale zas voní hodně jemně, takže taky nevydrží. Asi potřebuju silnější kalibr :D U tohohle spreje mě hodně zaujala vůně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vôňa musí byť skvelá, deodoranty na chodidlá sa vždy zídu. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Nějaký deodorant na chodidla by se hodil i mně, bohužel s tím, že mi chodidla po celém dni v botách zrovna nevoní, mám problém i já, takže děkuju za tip, jak proti tomu bojovat! :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač, já na tohle trpím bohužel dost i co se týče bot, takže různé spreje jsou u mě nutností.

      Vymazat
  6. Já žádné deodoranty na nohy nepoužívám, takže děkuju za tip :) Musí krásně vonět!

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  7. Jednoznačne must-have na letné dni! Hneď objednávam! ♥ Krásna recenzia :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já žádné deodoranty na nohy nepoužívám, nikdy jsem nějak neměla potřebu (naštěstí), protože se mi nohy nějak moc ani nepotí. Jedině když jdu běhat a je fakt horko, nebo když jsem nemocná a mám teplotu, nebo když jsem celý den na nějakém výšlapu v horách, ale to jsou ty situace, kdy už stejně pomůže jedině sprcha a mýdlo :D

    fellienm.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥