Péče o nohy s balzámem od Weledy

Ahoj! Péče o nohy je důležitou součástí starosti o naše tělo, s tím se mnou budete jistě souhlasit. Po namáhavém dni v práci nebo ve škole si nohy potřebují odpočinout a zaslouží si nějaké to rozmazlování.


Já tu pro vás mám tip na jeden skvělý produkt od mé oblíbené značky Weleda, a to konkrétně na balzám na nohy.



Krém se nachází v kovové tubě o objemu 75 ml s plastovým šroubovacím uzávěrem. Moc se mi líbí jednoduchý modrobílý design produkt. Samotný balzám má lehce nahnědlou barvu, je lehčí konzistence a okouzlí vás svěží, nasládlou a trochu bylinkovou vůní.


Balzám nanáším na čerstvě umyté nohy. Stačí ho poměrně málo, i když já na nohách krémy většinou moc nešetřím, a krásně se roztírá. Jeho velkou předností je to, že se téměř okamžitě vstřebává, takže pokud nemáte rádi krémy, po kterých vám nohy zůstanou delší dobu mastné, tohle je něco pro vás. Ze začátku mi přišlo, že je balzám spíše takový průměrný, udrží nohy v dobrém stavu, ale na suchou a tvrdou kůži je už potřeba něco výživnějšího. Častějším používáním jsem ale zjistila, že chodidla jsou mnohem jemnější a netvoří se mi tolik tvrdá kůže, takže balzám působí hlavně preventivně. Kromě hladké pokožky se mi ale moc líbí i svěží pocit, který těsně po použití na nohách mám. Balzám by totiž měl mít i deodorační účinky a předcházet pocení, na které já ale trpím poměrně dost a balzám používám hlavně večer, takže ráno se u mě tyhle účinky už tolik neprojeví. Často mě ale z některých, hlavně plochých, bot bolí nohy a tento krém je dokáže příjemně zklidnit.



Já si balzám každopádně zamilovala už jen díky tomu, že mám po něm chodidla mnohem hezčí a jemnější než po jiných krémech a nemusím hodinu čekat, než se produkt vstřebá. Pokud mám chodidla v opravdu špatném stavu a potřebují okamžitou pomoc, sáhnu zase po Skinfood krému, který se sice vstřebává déle, ale dopřeje nohám opravdu pořádnou výživu. 

Pokud vás balzám zaujal, na stránkách weleda.cz ho seženete za celkem příjemných 229 Kč.

Hodnocení: 9/10


Jak pečujete o svá chodidla vy? Máte svůj oblíbený krém?

8 komentářů

  1. žádný svůj krém na chodidla nemám, ale tento vypadá dobře :)
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Já na nohy používám baleu s ureou a také super :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea krém s ureou mám doma taky a souhlasím, že je také skvělý :-)

      Vymazat
  3. Ja som si pred pár dňami kúpila krém na nôžky od značky Mylo a pochvaľujem si :) Ale aj tento od Weledy vyzerá super :)

    Girl Goes Bio

    OdpovědětVymazat
  4. Mam ho a hoci nie je zlý, mne nestačí :) na leto bol fajn, ale na zimu sa vrátim k balei a cien pene s ureou :)

    OdpovědětVymazat
  5. balzám je úžasný a teď na podzim se na něj těším ještě více :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  6. Já na nohy používám většinou máslo Balea. Přes léto přímo to určené na nohy, v zimě většinou oříškové, které je výživnější. Ale pořád hledám něco "dokonalého". A bohužel jsem ještě nenašla sprej, který by vydržel vonět déle jak půl hodiny :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ja používam na nohy citrusové maslo, ale aj balzam z článku vyzerá lákavo :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥