Kallos Sense pleťová tonizační voda a denní krém

Ahoj! Jsem si jistá, že spousta z vás značku Kallos dobře zná nebo jste o ní už alespoň slyšeli ve spojitosti s vlasovou péčí, konkrétně hlavně masky na vlasy bývají oblíbené a často recenzované. Mě ale spíše zaujala jejich řada produktů na pleť, jelikož jsem vůbec netušila, že něco takového Kallos také nabízí.


K vyzkoušení jsem si nakonec objednala tonizační pleťovou vodu a denní krém pro všechny typy pleti. Jak je u Kallos už zvykem, oba tyto produkty pocházejí z velmi nízké cenové kategorie.

Tonizační pleťová voda (100 ml, 71 Kč)


Tonikum se nachází bytelné plastové lahvičce s praktickou pumpičkou. Design produktu je jednoduchý a působí na mě celkem elegantně, podle vzhledu bych si řekla, že se jedná spíše o nějakou dražší kosmetiku, ale zdání klame. Samotný obsah lahvičky je průhledné konzistence a celkem výrazné parfemace, řekla bych takové těžší květinové. Já bych vůni ocenila určitě nějakou trochu mírnější a lehčí, nicméně není to nic, co by se nedalo snést a po nanesení na pleť už prakticky není nic cítit.



Tonikum jsem používala především ráno na suchou pleť, kterou jsem si nejdřív omyla vodou. Tonikum je na pleti příjemné, přestože je trochu výrazněji parfemováno, tak mě na pleti nijak nepálilo ani nedráždilo v oblasti očí. Během chvilky tonikum zaschne a pleť je po použití příjemně svěží, vyčištěná a lehce hydratovaná. Občas jsem tonikum použila také po odlíčení na dočištění pleti, kde opět fungovalo skvěle a dokázalo pleť dostatečně dočistit od zbytků nečistot a makeupu, ale přímo na oči jsem ho právě kvůli parfemaci nepoužívala. Dávkování je jinak díky pumpičce velmi pohodlné a dá se i uzamknout, takže se nemusíte bát, že by se vám obsah vylil, pokud byste se s ním rozhodli třeba cestovat.


Jelikož jsem od produktů omylem vyhodila krabičky, tak byl trochu oříšek najít na internetu složení těchto produktů a popravdě jsem neočekávala nic moc dobrého, no musím uznat, že nakonec to složení není zase tak špatné a pokud vás zajímá, podívejte se sem, u každé složky je dokonce puntík, který vám prozradí, zda je daná ingredience pro organismus nějak závadná či ne. Tonikum obsahuje například extrakty z mořských řas, které posilují, vyživují a zpevňují pleť, výtažky z květin, které ji osvěžují a hydratují, a výtažky z citrusů, které pleť chrání, osvěžují, tonizují a hydratují do hloubky.




Krém se nachází v plastovém balení opět s pumpičkou, což velmi oceňuji. Design produktu je podobný jako u tonika, akorát ve žlutém provedení. Samotný krém má bílou barvu, lehkou nemastnou konzistenci a opět trochu těžší květinovou vůni, kterou bych také ocenila trochu mírnější, ale není to nic, co by mi vyloženě překáželo a odrazovalo od používání.



Krém jsem používala každé ráno na pleť vyčištěnou tonikem. Stačí ho jen málo, jelikož se velmi dobře roztírá. U pumpičky je třeba trochu opatrnosti, protože když ji zmáčknete moc, tak vám krému vyteče zbytečně moc, musíte ji stlačovat opatrně. Krém na pleti není vůbec mastný a rychle se vstřebává, takže pod makeup je ideálním společníkem. Díky nemastné konzistenci by si ho tedy podle mě mohli oblíbit i jedinci s pletí smíšenou či mastnou, ale to je jen moje domněnka, já zkoušela na pleti suché. A na té obstál na jedničku, pleť byla na dotek lehce vyhlazená, jemná a hydratovaná. Při následném nanášení báze a makeupu se krém z pleti nijak nedrolil ani nedělal žádné podobné neplechy, takže jsem velmi spokojená.


Pokud vás zajímá složení, opět mrkněte sem a ani tady to není vůbec tak hrozné, jako bych u krému za takovou cenu klidně i čekala. V krému najdete například kolagenový komplex, kyselinu hyaluronovou, arganový olej, kokosový olej, avokádový olej, extrakt z mořských řas, vitamín E nebo květinové extrakty


Za mě tedy produkty obstály opravdu dobře a překvapily mě nejen svými dobrými vlastnostmi, ale také složením. Ne vždy znamená, že to, co je levné musí být špatné a naopak. Tady se to opravdu skvěle potvrdilo. Pokud by vás produkty zaujaly, seženete je na notino.cz, kde mimo jiné můžete vyzkoušet z této řady i oční krém, noční krém nebo čistící gel, vše za ceny nepřesahující 90 Kč.


Znáte kosmetiku Kallos? Máte zkušenost s některými jejich produkty?

17 komentářů

  1. Ty jo ani jsem nevěděla, že má tato značka i pleťovou kosmetiku! Až díky tobě jsem to zjistila, děkuju!

    Juvelora | Nekonečná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, já na to narazila náhodou při prohlížení eshopu a taky mě to docela překvapilo :)

      Vymazat
  2. Teda to složení opravdu není nejhorší! Čekala jsem to samý silikon a nakonec to vážně není nijak špatné. Rozhodně se musím na jejich pečující kosmetiku ještě podívat. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě produkty alespoň za povšimnutí stojí, to složení mě také milo překvapilo, čekala jsem to samé co ty :)

      Vymazat
  3. zrovna dnes som to objavila a dosť ma to prekvapilo :) tvoja recenzia prišla vhod, možno to tonikum vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem netušila, že má Kallos i pleťovou kosmetiku, ale musí být super, protože ta vlasová je moje oblíbená.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasovou jsem ještě nezkoušela, ale už jsem o ní hodně četla. A pleťovku můžu určitě doporučit, za tu cenu jsou to moc příjemné produkty :)

      Vymazat
  5. Vůbec jsem netušila, že má i pleťovou řadu. Ale musím říct, že mě to celkemm i nalákalo si něco pořídit :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. To me ani nenapadlo, ze ma Kallos neco takoveho ve svem portfoliu😵😵😵

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  7. Zkušenost nemám, ale produkty mě zaujaly, ráda bych je vyzkoušela :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Také nemám zkušenost :/ Vypadá to ale skvěle :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  9. Super článok :) Produkty vyzerajú super :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Od tejto značky som ešte nič neskúšala, ale produkty vyzerajú zaujímavo :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  11. Ja mam Kallos strasne rada a ze ma takyto rad som si nikdy nevsimla :)
    Pozyvam na luxusnu giveaway o setrnu kulmu ROWENTA a vyrobky DOVE :) tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  12. Kallosu som sa po presilikónovanom kondicionéri a šampóne vyhýbala, no tieto produkty ma celkom zaujali :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S vlasovou péčí zkušenost nemám, ale jestli jsou to samé silikony, tak to asi ani zkoušet nebudu, dám si před koupí pozor na složení :) Ale je moc fajn, že v pleťovce žádné silikony nejsou :)

      Vymazat
  13. Se značkou Kallos mám zkušenosti pouze s produkty na vlasy. A jelikož mě tato značka vyhovuje, tak mám v plánu vyzkoušet i jiné jejich produkty. Velice se mi líbí balení této řady :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥