Úžasná citrusová vůně v přírodním deodorantu Weleda

Ahoj! Dnes tu pro vás mám tip na jeden úžasně voňavý citrusový deodorant od značky Weleda, jako dělaný do horkých letních dní. A tak, když zrovna dneska počasí dvakrát letně nevypadá, si to sluníčko a teplo alespoň tímhle trochu připomeneme.


Deodorant se nachází ve skleněné lahvičce s plastovým rozprašovačem o objemu 100 ml. Samotný obsah lahvičky má průhlednou barvu a úžasně svěže a krásně citronově voní. U citrusových vůní bývá občas těžké najít takovou, která nepřipomíná spíše vůni na toaletu, ale u téhle se toho absolutně bát nemusíte. Je to naprosto autentická a přírodní vůně, která vás probere a osvěží, což především v horkých letních dnech každý jistě ocení.


Jelikož se jedná o deodorant, nikoli antiperspirant, tento produkt se stará pouze o pohlcení zápachu, nezabraňuje pocení, což je dobře, jelikož pocení je pro tělo přirozené a zdravé a myslím si, že používání antiperspirantů pro nás není dobré. Na druhou stranu, někdo se potí víc, někdo méně a občas je jich potřeba, když zrovna opravdu nechceme mít na tričku mokré skvrny. Jen je důležité je používat opravdu minimálně a zabývat se i složením. Tento deodorant je zcela přírodní, bez hliníkových solí ani ničeho podobného.



Deodorant vydrží působit docela dlouho, ve velkých teplech jsem měla potřebu ho po několika hodinách použít znova, ale jinak jsem ho za den použila třeba jen dvakrát. Kvůli jeho skleněnému obalu je to s ním ale těžší na přenášení, člověk si musí pořád dávat pozor, aby ho v kabelce nebo tašce omylem nerozbil. Na cesty je prostě asi nejlepší si trošku odlít do nějakého menšího plastového rozprašovače. Já ho občas během dne použiju i jen tak, abych se osvěžila a mohla cítit tu krásnou vůni zase silněji. Výrazná parfemace ale trvá jen chvilku, takže se nemusíte obávat, že by se nějak tloukla s parfémem.



Já jsem z tohoto deodorantu opravdu nadšená a už nemám ani moc chuť vracet se k těm dřívějším klasickým. Pokud vás tento deodorant zaujal, seženete ho na weleda.cz za 299 Kč (později se dají dokupovat i 200 ml náplně). Najít ho můžete i v jiných variantách, jako je šalvěj nebo růže.

Hodnocení: 9/10

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji zastoupení Weledy.


Používáte přírodní deodoranty? Jaký je váš názor na antiperspiranty?

P.S. Nezapomeňte se zapojit do právě probíhající giveaway!

14 komentářů

  1. Myslím si, že tahle vůně by mi i celkem voněla :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Máš pravdu, že do kabelky musí být celkem nepraktický, ale to je asi jedné mínus, jinak zní vážně skvěle! :) Moc se mi líbí i fotky, je vidět, že sis na nich dala záležet :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Používam prírodné dezodoranty už pár rokov, skúšala som aj krémové, ale väčšinou sa vrátim k dezodorantu od Salt of the earth - Pure Aura :) Tieto od Weleda som ešte nemala, citrusový znie na leto ako stvorený :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom jsem ještě neslyšela, takže děkuju za tip :)

      Vymazat
  4. Pěkný článek i fotky, úplně na mě z nich dýchá ta citrusová vůně :) žádný přírodní deodorant jsem ještě nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc ♥ U mě byl tento první a rozhodně to stojí za to, když člověk ví, že v něm nejsou žádné špatné látky jako v těch běžných :)

      Vymazat
  5. Vyzera velmi pekne na oko avsak mne by nieco take nestacilo, potrebujem silny antiperspirant

    OdpovědětVymazat
  6. Co se týče zdraví, jsem dost úzkostlivá, takže antiperspiranty ani chemické deodoranty už hodně dlouho nepoužívám. Momentálně mám levandulový Jason, který je super, ale chystám se ještě na vyhlášené Ponio :)
    Ta vůně citrusů musí být úžasná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ponio teď zrovna zkouším a zatím jsem z něho taky nadšená :) O značce Jason jsem už slyšela, tuším, že hlavně v souvislosti se zubními pastami, ale po deodorantech určitě taky mrknu :)

      Vymazat
    2. Tak to bylo možná taky ode mě :D Pěla jsem ódy na jejich pastu Seafresh. Nějak ten Jason moc propaguju :D

      Vymazat
  7. vôňa musí byť úžasná, pretože milujem vôňu citrusov.nepoužívala som tieto prírodné deodoranty ale po tomto článku to trošku prehodnotím ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě to určitě stojí za to, už jenom pro ten pocit, že si na tělo nestříkám žádné špatné nebo nezdravé látky, ale jen čistě přírodní :)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥