Poznej novou kosmetiku #2 Leganza, Farmona, Holika Holika

Ahoj! Dnes tu pro vás mám další díl ze série Poznej novou kosmetiku. Jelikož vás první článek na toto téma docela zaujal a líbil se vám, rozhodla jsem se plynule pokračovat a dnes tu pro vás mám další tři kosmetické značky, které možná neznáte a které nejsou tolik dostupné, tak bych vám je zde ráda podrobněji představila.

Leganza


Leganza je přírodní kosmetika pocházející z Bulharska. Jejich produkty obsahují ve velké míře bulharský růžový olej, který má registrované chráněné zeměpisné označení P.G.I. Mezi další často využívané látky patří například levandule, mateří kašička, keratin a další.

Značka nabízí sortiment produktů za velmi nízké ceny (nabídka na eshopu se konkrétně pohybuje od 42 Kč do 204 Kč). Design produktů je velmi elegantní, příjemný a na první pohled na mě působí přírodně.

V pleťové péči naleznete například krémy, masky, čistící mléko a pěnu, micelární vodu, sérum nebo růžovou vodu. Na tělo značka nabízí sprchové gely, krémy na ruce a nohy, tělová mléka a peelingy. Z vlasové péče zde jsou různé masky o velkých objemech.

Co mě zaujalo: relaxační sprchový gel levandule (42 Kč), ochranný krém na ruce Royal Jelly (49 Kč), růžová voda (65 Kč), aktivní čistící maska jogurt (79 Kč), zklidňující noční krém levandule (109 Kč), osvěžující čistící pleťová pěna růže (129 Kč), tělový peeling mléko a skořice (145 Kč), krémová maska s výtažkem z kustovnice čínské (204 Kč),...


Farmona


Farmona byla založena v roce 1997 v polském Krakově. Tato společnost rovněž provozuje luxusní Business & SPA hotel. Kosmetika hojně využívá vlastnosti rostlin - obsahuje například extrakty z kaštanu, měsíčku lékařského, zeleného čaje, vanilky, olivových listů a další spousty rostlin. Výběr ingrediencí se řídí velmi přísnými kritérii. Značka obdržela již také mnoho prestižních ocenění (např. Europan Medal nebo Golden Crocus Award).

Společnost nabízí široký sortiment více než 450 produktů opět ve velmi příjemné cenové kategorii (na eshopu konkrétně od 39 Kč do 239 Kč). Produkty mají krásné obaly, především kolekce Tutti Frutti, která je už podle vzhledu veselá a svěží.

Pleťová péče nabízí masky, balzámy na rty, denní a noční krémy, oční krémy, séra, odličovací mléka, čistící gely, micelární vody, tonika, péči proti akné nebo peelingy. Z produktů na tělo zde naleznete antibakteriální gely a séra, krémy na ruce a nohy, sprchové a koupelové oleje, sorbety, peelingy, tělová mléka a balzámy, zpevňující gel, deodoranty a antiperspiranty na nohy, zásyp na nohy, séra a mycí balzámy na ruce, mýdla na ruce, emulze na intimní hygienu, tělové pěny a másla, soli do koupele, tělové mlhy a oleje ve spreji a další. Na vlasy značka nabízí šampony, kondicionery, masky, vlasová séra, kúry, bezoplachové péče nebo suché šampony. Najdete zde i produkty pro děti, muže nebo přípravky na opalování.

Co mě zaujalo: bylinné vlasové sérum s vitamíny (od 69 Kč), sprchový peeling Mojito (od 74 Kč), tělové mléko pomelo a limetka (79 Kč), krém na ruce a nehty mandle (79 Kč), krém na rozpraskané paty (89 Kč), krém na nohy proti nadměrnému pocení (89 Kč), krémová emulze na intimní hygienu (89 Kč), vyhlazující hydratační krém (99 Kč), sůl do koupele kiwi a karambola (99 Kč), tělová mlha s hydratačním účinkem hruška a brusinka (99 Kč),...


Holika Holika


Holika Holika je mladá korejská značka pečující i dekorativní kosmetiky založená v roce 2010. Značka nabízí za dostupné ceny vysoce kvalitní produkty, vyrobené z kvalitních ingrediencí zajišťující optimální péči o pokožku každé ženy.

Nabídka značky je opět bohatá a v příjemných cenových relacích, až na několik luxusnějších pečujících produktů (na eshopu od 55 Kč až do 2 019 Kč). Obaly jsou zde to, co vás na první pohled zaujme a donutí ke koupi, to korejské značky prostě umí a mířené jsou především na mladší věkovou kategorii, i když samozřejmě ne výhradně.

V péči o pleť zde naleznete masky, balzámy na rty, čistící náplasti na černé tečky, čistící gely, peelingy, pěny, balzámy, tonika, emulze, pleťové mlhy, krémy, oleje, séra nebo komplexní péče s hlemýždím extraktem či kaviárem. Z produktů na tělo značka nabízí sprchové a tělové gely a mýdla. A z dekorativní kosmetiky můžete vybírat mezi BB krémy, makeupy, podkladovými bázemi, pudry, korektory, zmatňujícími spreji, houbičkami na makeup a korekčními krémy.

Co mě zaujalo: zklidňující maska na obličej (64 Kč), sada pro krásné rty ve třech krocích (89 Kč), oční náplast pro výživu a hydrataci (119 Kč), balzám na rty (od 129 Kč), čistící pěna s aloe vera (149 Kč), čistící pěna 3v1 Dodo Cat (159 Kč), sprchový gel s aloe vera (159 Kč), podkladová báze pro zjemnění pórů (195 Kč), mýdlo pro suchou pleť (199 Kč), noční medová maska (od 213 Kč), čistící pěna pro suchou až citlivou pleť (303 Kč), zklidňující čistící olej (433 Kč),...


Dneska jsem to trochu přehnala, ale zaujalo mě tolik produktů, že jsem z nich nedokázala vybrat jen pár, tak snad vám to moc nevadí. Doufám, že vám můj výběr dal nějakou inspiraci nebo tip, co nového vyzkoušet.


Znáte některou ze značek? Zaujal vás některý produkt nebo značka?

P.S. Nezapomeňte se zapojit do právě probíhající giveaway!

24 komentářů

  1. Znám jen značku Holika Holika a z té bych něco vyzkoušet chtěla :-) Hlavně tedy kvůli holčičím obalům, které mě vždycky infantilně lákají :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě taky, jak někde narazím na korejskou kosmetiku, tak mám pocit, že potřebuju úplně všechno :D

      Vymazat
  2. Znám jen značku Holika Holika, a musím říct, že jsem si ji naprosto zamilovala.. :-)

    The Word of makeup

    OdpovědětVymazat
  3. Super tipy, první dvě značky neznám, přitom vypadají krásně.

    OdpovědětVymazat
  4. tiež mám takýto podobný štýl článkov na blogu :) ale z tejto tvojej kozmetiky počujem o každej prvýkrát :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Nepoznam ani jednu znacku, ale zaujali me vsechny, hlavne Leganza a Holika holika😻

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  6. Neznám ani jedno a líbí se mi jejich obaly :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny tři značky znám, ale pouze z jednou mám osobní zkušenosti a tou je Leganza. Používám již nějaký ten pátek Růžovou vodu a jsem s ní velmi spokojená :) S těmi dalšími dvěma značkami zatím zkušenosti nemám, ale plánuji od nich nějaké produkty určitě vyzkoušet :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta růžová voda mě hodně láká a za tu cenu? :) Tak jsem ráda, že ti vyhovuje, příště si ji určitě taky objednám :)

      Vymazat
  8. Miluji Farmonu, má úplně úžasně voňavé produkty :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu muset nějaký produkt od nich vyzkoušet, podle těch kombinací různých vůní to musí být opravdu pecka a věřím, že i samotná kvalita produktů bude super :)

      Vymazat
  9. super článok, zatial mi tieto značky nič nehovorili, ďakujem za info :)

    Izabell zo SYDNEY SLEEK

    OdpovědětVymazat
  10. Tím svým komentářem u mě na blogu jsi mě neskutečně dostala!!! ♥
    Děkuji ti nejvíce moc za tak nádherný komentář, Jeanette :) Strašně mě to těší, že se ti líbí můj blog, úplně mě to hřeje u srdce a jsem moc ráda, že to nedělám jen pro sebe :) Opravdu? Je to skvělé :) Tak třeba to budeme zrovna my, které se potkáme jako blogerky a podnikneme ty výlety do Zoo, Avon pochod a podobně :) Klidně spamuj kdykoliv, miluji dlouhé komentáře :)
    Děkuji ti, budu se snažit je všechny splnit, snad to zvládnu :) I tobě přeji, ať vše zvládneš, hlavně maturitku a pak tradááá do světa :)

    Musím říct, že z těch všech "new" kosmetik, mě nejvíce zaujala Farmona, nejenže se mi líbí vzhledově, ale sprchový peeling Mojito? No tak to musím mít, a co je (sakra) tělová mlha? :o Až na to někde narazím, musím to vyzkoušet! :)

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, nápodobně, dlouhé komentáře vždy potěší ♥ Podle mě ta tělová mlha bude něco jako tělový sprej, jen že by to mělo mít jemnější střičku, aby ty kapičky byly tak malé, že to udělá takovou mlhu :) Taky mě to láká vyzkoušet :)

      Vymazat
  11. Skvelý článok! O tejto kozmetike moc veľa neviem, niektoré kúsky som už videla, ale ešte som ich neskúšala :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  12. Super článok!! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. :) milujem typ týchto článkov vždy sa dozviem niečo o novej super kozmetike :) a dokonca je super že sa daju zohnať na parfums

    www.sweetmorningblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Znám Holika holika a Farmonu, protože jsem o některých výrobcích četla recenzi na blozích, ale vyzkoušené nemám nic :) Boží obaly ♥

    OdpovědětVymazat
  15. Akurát nedávno som obzerala Holika Holika produkty na ebayi a rozmýšľala som, čo také by som si objednala, keď som ešte ich produkty nikdy neskúšala. Už som mala aj pár vecí v košíku, tuším som tam mala aj hore zobrazený peeling Pig Nose akurát, že ten bol v tube a nie kelímku. Keď som ale zistila, že by mi veci nestihli prísť domov kým odídem naspäť do Londýna, nechala som to tak. Škoda. Hádam ale aspoň v Londýne v čínskej štvrti na niečo narazím. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím že ano, podle mě tahle značka určitě stojí za pozornost a ty roztomilé obaly člověka nalákají ještě víc :)

      Vymazat
  16. Žádnou ze značek neznám, takže děkuju za rozšíření obzorů :) Přijde mi to jako skvělý nápad nám takto představovat nové značky, skvělá inspirace, po čem třeba příště šáhnout :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  17. Pěkný článek :) žádnou ze značek neznám, ale docela mě zaujala ta Holika Holika :)

    OdpovědětVymazat
  18. Holika Holika chci už dlouho vyzkoušet, mají krásné obaly a vše mě láká! :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥