Nákupy a novinky #17 Červenec 2016

Ahoj! Nákupy a novinky jsou na mém blogu už pravidelnou měsíční rubrikou, takže ani tento měsíc nesmějí chybět. Já mám tyhle články moc ráda u ostatních, tak doufám, že baví i vás u mě :)


Z kosmetiky se mi podařilo vyhrát testovací balíček pro problematickou pleť od La Roche-Posay. Zatím přednostně testuji ještě jiné produkty, ale na tyhle se už moc těším, protože značku La Roche-Posay jsem chtěla vyzkoušet už dlouho. A jelikož mi už dochází můj milovaný lanýžový makeup, musela jsem si pořídit nový a nakonec jsem sáhla po inovovaném Match Perfection makeupu od Rimmel, jelikož dříve jsem ho měla moc ráda, tak snad je stejně super i teď. Kupovala jsem ho v Tetě kolem 250 Kč.


Na testování jsem ze stránky zdravi-krasa.cz obdržela nové produkty od značky Oligodermie, a to konkrétně čistící gel a tonikum. Zatím můžu prozradit, že jsem z obou produktů velmi přeíjemně překvapená, ale uvidíme po delším používání. Od Weledy mi přišel citrusový deodorant, který nádherně voní a arniková mast, která je super na namožené svaly, otoky, modřiny apod.


V Joy měli zrovna jako dárek zázračné kelímky od Oriflame hned ve třech variantách (originál, růže a med), takže za těch 40 Kč jsem se samozřejmě hned musela mít. Samotný časopis mě nijak moc nezaujal a i nadále si je budu kupovat asi jedině kvůli dárkům.


Náhodná cesta do Lidlu se stala osudnou a samozřejmě jsem neodešla s prázdnou. Sehnala jsem pohodlné a ultralehké šedé boty za 299 Kč a sety se spodním prádlem po dvou kusech, každý asi za 150 Kč.




Slip-on boty jsem dostala od sestry, které neseděla velikost a původně jsou od Vietnamců. Od nich mám také tenhle skvělý overal, který stál necelých 300 Kč a je hezký a pohodlný, takže super kup a jsem ráda, že jsem se tam byla po dlouhé době zase podívat. Černobílou sukni jsem vyměnila na Vinted a původně je z H&M.


Nakonec tu mám ještě nějaké drobnosti z Lidlu, které bych vám chtěla doporučit, kdybyste tam na ně třeba ještě narazili. Nabíjecí baterky odtud mám už podruhé a pokud je využíváte a nechce se vám za ně platit hodně (v elektru jsem za 2 kusy dala 250 Kč), tak tyhle můžu vřele doporučit, já je používám ve foťáku, vydrží tam poměrně dlouho a balení 4 kusů stojí jen 100 Kč. Trhací, nebo spíše lepící, papírky se hodí vždycky, ať už na nějaké poznámky nebo třeba na seznam nákupu. Na ty úplně malinké se toho moc nevejde a tyhle se určitě využijí. A stály asi 25 Kč, stejně jako eko propisky, které mám moc ráda a dobře se mi s nimi píše, takže jsem neváhala. Měli tam i další různé tužky nebo eko zvýrazňovače a vše za stejnou cenu.


Čím jste si v poslední době udělali radost vy? Nakupujete rádi v Lidlu?

13 komentářů

  1. Kalíšku z Oriflame i make-upu mám doma také a jsem docela spokojená. Také mě baví tyto druhy článku. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle články mám také moc ráda! :) Jinak makeup tento s modrým víčkem mám nehorázně ráda, dobře kryje takže za mě spokojenost. Je super, že zrovna do Joy dali takový suprový dárek! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem balíček vyhrála a nyní řádně testuji, no já s makeupy od Rimmelu jsem vcelku dost spokojená, za to od Dermacolu mě prostě nesedí.

    OdpovědětVymazat
  4. Tvoje nákupy se mi moc líbí! :) Teď strašně moc lituju toho, že jsem si Joy se zázračným kelímkem od Oriflamu nekoupila, holt příště už nesmím zaváhat :D

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. La Roche-Posay mám ako značku veľmi rada, hlavne teda ich sadu Effaclar. Myslím, že budeš spokojná.

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké tenisky, ale co se mi líbí nejvíc, jsouty pro pisky!

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezké nákupy a krásné fotky :) Propisky jsou super!

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné kousky, citrusový deodorant mám doma, a poslední dobou jsem si naprosto zamilovala. Ta vůně je dokonalá.

    OdpovědětVymazat
  9. Hojivý zázrak využiješ vždy a tie vecičky z Lidlu sú krásne. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Skvelé veci, aj produkty, veľmi sa mi páči tá pásikavá sukňa:)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky jsem si Joy koupila a zázračný kelímek mi na rty vyhovuje hodně, už jsem jich spotřebovala myslím okolo 5 :D. Do Lidlu chodím hlavně pro potraviny, ale letáky pravidelně prohlížím :D a mají pěkný výběr, když se mi něco hodně líbí, koupím to. Taky jsem vyhrála ten testovací balíček a dala jsem ho ségře, protože tu akné trápí a nemůže si výrobky vynachválit, je ráda, že je mohla takhle vyzkoušet a koupí si plný balení

    OdpovědětVymazat
  12. Jo, tyhle módní a podobný časopisy si kupuju kolikrát právě kvůli těm dárkům :D. Co se týče Lidlu, tak tam poslední dobou nakupuju celkem často, sice se jedná hlavně o jídlo, ale stejně se vždycky zastavím u těch jejich košíků s oblečením a podobnými věcmi :D A bože, v červenci jsem si udělala tolik radostí, až moje peněženka plakala a to samé už teď, na začátku srpna :D (zoot je zoot a tomu neodolám..:D )

    OdpovědětVymazat
  13. Přesně tak. Časopis Joy o ničem, ale stejně jsem ji kupovala kvůli kalíšku :D
    http://kvilla7.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥