Weleda mandlový pleťový olej

Ahoj! Konečně jsem se dostala k článku, který jsem měla v plánu už poměrně dlouho, a to recenzi na poslední kousek z mandlové péče, který se u mě doma aktuálně nachází. Pokud by vás tato mandlová řada od Weledy zajímala více, u mě na blogu už můžete najít článek o čistícím mléku, pleťovém krému nebo o produktech na tělo.

Dnes to ale bude o pleťovém oleji, který můžete použít jako výživnou regenerační péči, ale také vám skvěle poslouží při odličování očí.


Olej se nachází v krásné skleněné lahvičce o objemu 50 ml. Obal produktu se mi moc líbí, obzvlášť to modré sklo, které má na světle nádhernou barvu. Olej je lehce nažloutlé barvy a má velmi jemnou, téměř nepostřehnutelnou mandlovou parfemaci.



Jak už jsem zmiňovala, olej by měl sloužit nejen jako péče, ale také při odličování, s čímž mohu naprosto souhlasit. Pokud chcete jemně a šetrně odlíčit oční makeup, tak stačí navlhčit odličovací tamponek a nakapat 4-5 kapek oleje. Tamponek chvíli podržím na víčku a potom jemně stáhnu makeup pryč. Jde to lehce, rychle a hlavně šetrně. Nemusíte oči nijak drhnout a olej v nich není nijak dráždivý, takže ani citlivé oči by s ním neměly mít problém.

Když máte obličej odlíčený, vyčištěný a  máte chuť nebo potřebu použít něco výživného, můžete olej také využít jako noční regenerační péči. Opět stačí nanést několik málo kapek na navlhčenou pleť a nechat vstřebat. Samozřejmě budete mít obličej mastnější než při použití krému a nemůžete čekat, že se za pár minut produkt vstřebá. Ale počítám, že večer to snad nikomu nevadí. Zato vaše pleť vám poděkuje a ráno ji budete mít krásně hydratovanou, vyživenou a zdravě vypadající bez suchých míst.


Já jsem s olejíčkem moc spokojená, a i když jeho cena je trochu vyšší, tak musím podotknout, že těch 50 ml vydrží vzhledem k jeho nízké spotřebě opravdu dlouho. Velkým plusem je samozřejmě i krásné přírodní složení. Pokud vás zaujal, seženete ho na stránkách weleda.cz za 399 Kč.

Hodnocení: 10/10

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji zastoupení Weledy.


Máte rádi pleťové oleje? Vyzkoušeli jste už něco z mandlové řady od Weledy?

10 komentářů

  1. Já tento olejíček uplně miluju! Je naprosto úžasný, je to jediný produkt který snesu, když mám hodně rozdrážděnou pleť. Mandlové oleje jiných značek se mu vůbec nevyrovnají!

    OdpovědětVymazat
  2. Weleda je moje láska, jejich produkty si velmi užívám :D Z této řady jsem vyzkoušela sprchový krém a je to blaho :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. O tomto pleťovom oleji som ešte nepočula, vyzerá byť ale dobrý. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mandlová řada se mi zamlouvá,hlavně svým růžovým balením a taky to, že mě zajímavá, jak bude vonět :)

    OdpovědětVymazat
  5. Z weledy som neskúšala ešte nič zatial celkom vyzerajú dobre tie oleje, no hádam to niekedy napravím:)

    OdpovědětVymazat
  6. Už musím niečo od tej Weledy konečne vyskúšať aj ja :D Pleťové oleje mám aj napriek mastnej pleti veľmi rada, tento si určite objednám niekedy počas zimy, myslím že vtedy bude pre moju pleť ideálny :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mandlový olej je výborná věc, na odličování je ho škoda. Pro mě to je jediná věc, kterou si můžu dát po holení a nemám pupínky. Jako noční péče je také skvělý

    OdpovědětVymazat
  8. Jeho univerzální použití mě přímo fascinuje, stejně tak u kokosového oleje. :) Díky za dobrý tip.

    OdpovědětVymazat
  9. Pro mě je to naprostý miláček! Používám ho denně a už si bez něj neumím představit ani jeden den :). pro mě je to malá zázračná lahvička :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mandlovou řadu od Weledy naprosto miluju. Mám pleťový krém, čistící mléko, sprchový krém a krém na ruce a ze všeho jsem nadšená :) Tenhle olejíček mi tedy do sbírky chybí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥