"The Body Builder" aneb objemová řasenka od TheBalm

Ahoj! Tak máme konečně zařízenou dovolenou a já poprvé taky vyzkoušela Slevomat. Kolem poloviny srpna pojedeme na 3 dny do Prahy, a tak bych byla moc vděčná za každý tip, kde se levně a dobře najíst, kam se zajít podívat (jak tam nenechat celou výplatu) a podobně :)


Dnes tu pro vás mám recenzi na řasenku od TheBalm, kterou jsem si hned po pár použitích moc oblíbila a nosím ji nejčastěji ze všech. Jedná se o řasenku pro objem řas z kolekce What's Your Type, ve které se nachází ještě jedna řasenka, která je určena zase na prodloužení řas. Na originální názvy jste u TheBalm už jistě zvyklí a tato řasenka nese název "The Body Builder".



Řasenka se nachází v klasickém černém plastovém obalu s bílými nápisy. Mě se takový jednoduchý a elegantní obal moc líbí, ve stylu typickém pro TheBalm se výrobci vyřádili spíše na krabičce řasenky (a potom to je člověku líto vyhodit a skladuje miliardu krabiček pro nic). Řasenka má objem 12 ml, neobsahuje parabeny a není testována na zvířatech. Naopak by měla obsahovat vitamín E, Panthenol a bambusové výtažky, které řasy posilují.



Kartáček není (díkybohu) nic extravagantního, je poměrně úzký a má kratší štětinky, takže se s ním dají krásně nalíčit i malé oči bez toho, abyste měli řasenku obtisknutou všude kolem. Už po jedné vrstvě jsou řasy krásně černé a zahuštěné bez toho, aby se nehezky slepovaly do trsů a podobných nehezkých věcí, co řasenky občas dělávají. Líbí se mi, že řasy zároveň i prodlouží, takže pro mé řasy takové 2 v 1. Obyčejně nanáším řasenky vždy jen jednu vrstvu, zkoušela jsem nejvíc 2 a pracuje se s ní opravdu dobře, i v té druhé vrstvě se nemusíte bát slepování nebo nějakého nehezkého efektu. Během okamžiku zaschne a je hotovo. Pokud se vám ale stane, že si při líčení opravdu čárnete někam vedle, tak počítejte s tím, že jde trochu hůř odlíčit. Já obvykle na setření řasenky používám suchou vatovou štětičku, ale tady mi to moc nešlo a musela jsem ji namočit do micelárky, což by mohlo případně třeba trochu pokazit líčení. Myslím ale, že se toho nemusíte moc bát, mě se to stává málokdy a to hlavně proto, že mám spadlá víčka a obtiskává se mi tak skoro všechno.



Během dne řasenka drží, nedrolí se, neopadává ani neobtiskává, takže paráda. Na to, že není voděodolná, tak je opravdu zázrak, že na mých očích vydrží v tak skvělém stavu. Odlíčit jde dobře, jak s dvoufázovým odličovačem, tak není problém ani s klasickou micelárkou.

Já tuhle řasenku prostě zbožňuju a i když vím, že řasenky jsou hrozně individuální záležitost, tak jí můžu určitě doporučit. Pokud vás taky zaujala, tak ji seženete na notino.cz za 376 Kč, což není o moc víc než některé řasenky z drogerie, takže ani tady nemám co vytknout.

Hodnocení: 10/10


Máte zkušenosti s řasenkami od TheBalm? Jaká je vaše nejoblíbenější řasenka?

12 komentářů

  1. Na tu Prahu bych ti doporučila video od Shopaholic Nicol, kde popisovala, kde se v Praze najíst a kam chodí ona :)
    Řasenka vypadá fajn, zrovna tuhle bych chtěla vyzkoušet

    Roztomilosti ze ZOOTu

    OdpovědětVymazat
  2. Výlet do Prahy ti závidím. Řasenka vypadá dobře, já zase toužím po jejich paletce očních stínů. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Zkušenost nemám, ale rasenka teda vzpada skvele. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Žádnou řasenku od theBalm nemám, ale tahle nevypadá vůbec špatně! Někdy bych ji možná mohla vyzkoušet. :) Zatím mám nejraději Boom Eyes od Douglasu, Nuxe Glamorous Lash od Avonu a většinu řasenek od Maybelline. Jsem zvědavá, jestli by je tahle překonala. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  5. Neskutečně mě baví jejich obaly. Jsou vtipné a roztomilé. Řasenka má skvělý tvar kartáčku, tyhle tipy mám moc ráda.. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Obal je vážně skvělý! :) I samotná řasenka vypadá dobře, ale já asi stejně budu stále věrná řasenkám od Maybelline :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tá vyzerá vážne skvelo! A obal je fakt vydarený :D

    Pozývam ťa na letnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  8. Obaly mají pěkné, mě by bylo líto ho vyhodit ale jak píšeš, potom bych skladovala tisíc obalů k ničemu. Řasenka má dobrý kartáček, takový který by mohl vyhovovat kdekomu. Cena je sice vyšší ale jestli je tak skvělá, proč ne.

    OdpovědětVymazat
  9. S touto značkou zkušenosti nemám, přiznám se že se mi moc nelíbí obaly :D Ale slyšela jsem na ni samá pozitiva :). Moje nejoblíbenější řasenka je momentálně od essence Princess false lash, je fakt boží a překonala i moji oblíbenou od L'Oreál :).

    OdpovědětVymazat
  10. Ta cena mě překvapila, je super, na to že je to theBalm :) Tu značku miluju a určitě chci nějakou řasenku vyžkoušet.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  11. Moje velmi oblíbená řasenka! Cenově je na středu, ale kvalitou se vyrovná většině dražších. Moc pěkný článek a stoprocentně souhlasím.

    OdpovědětVymazat
  12. Ta vypadá výborně! Zaujalo mě, že obsahuje i pečující složky. Já mám řasy hodně jemné, chodím dokonce na tento pečující lifting řas a pečlivě si vybírám, co si na řasy nanesu. Tuto řasenku bych se tedy nebála vyzkoušet. Díky za tip! Julča

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥