I love... Mini Box of Love, Raspberry & Blackberry

Ahoj! O značce I love... jsem se tu už jednou zmiňovala, konkrétně v recenzi na kokosový sprchový gel, který jsem si zamilovala a hned mi bylo jasné, že si musím pořídit i něco dalšího. Nakonec jsem si některé jejich produkty vybrala jako dárek k Vánocům - to jste u mě na blogu mohli již vidět v unboxingu z eshopu Douglas.


Jedná se o set, asi z nějaké vánoční edice, s milým názvem Mini Box of Love ve verzi Raspberry & Blackberry, neboli malina a ostružina. Setík obsahuje cestovní balení sprchového gelu a tělového mléka + houbu na mytí.



Sprchový gel se nachází v plastovém průhledném obalu o objemu 100 ml. Design produktů I love... mám osobně moc ráda, není to nic přeplácaného, ale zároveň to působí hravě a roztomile. Samotný produkt má klasickou gelovou konzistenci, tmavě růžovou až fialovou barvu a příjemnou vůni lesních plodů, která je poměrně intenzivní.


Při použití krásně pění, takže gelu stačí poměrně málo. Pokožku hezky umyje a krásně voní, i když po umytí se vůně na těle neudrží příliš dlouho. Jde o klasický sprchový gel, takže se nedostaví žádný super pocit hydratace po použití, ale důležité je, že produkt nevysušuje ani pokožku nedráždí.

Hodnocení: 8/10


Tělové mléko je ve stejné lahvičce se stejným objemem jako sprchový gel. Na první pohled je už ale poznáte díky odlišné barvě. Tělové mléko má jemně růžovou barvu a voní více po malinách, i když trošku chemicky, ale stále poměrně příjemně. Konzistenčně není úplně tekuté, je to spíše takový lehoučký krém než mléko, ale to nemění nic na tom, že je velmi příjemné.


Produktu stačí poměrně málo, na pokožce jde lehce rozmazat a téměř okamžitě se vstřebává. Pokožka je po použití jemná, ale je to opravdu jen takové lehoučké mléko, nic na suchou pokožku. Na léto ale tím pádem asi ideální, pokud hledáte něco opravdu jen jemného a lehkého a nemáte vysoké nároky na výživu a hydrataci. Mě osobně by něco hydratačnějšího asi vyhovovalo více.

Hodnocení: 5/10



Za mě jsou produkty tedy docela povedené, hlavně sprchový gel, i když na kokosovou variantu to rozhodně nemá. Co se týče složení, tak to není nic přírodního, což já osobně aktuálně preferuji, ale chemickou kosmetiku úplně nezatracuji a ráda zkouším od všeho něco. A za ty vůně tahle značka prostě stojí, já určitě chci vyzkoušet zase nějaké další varianty a produkty z jejich sortimentu. No, vlastně v srpnu jedeme do Prahy, tak bych se mohla v Douglasu zastavit (nevíte někdo, zda tuhle kosmetiku mají i v kamenných prodejnách nebo jen na eshopu?).

Pokud by vás zajímalo jaká byla houba na mytí, tak můžu říct, že byla kvalitní, příjemná a vydržela mi dlouho, byla podobná těm, co kupuju normálně v DM, stojí myslím kolem 30 Kč a vždycky vydrží dlouho. Tuto kosmetiku seženete v síti parfumerií Douglas nebo na jejich webové stránce. Tento set stál původně 165 Kč, ale často mívají různé akce, já tam zrovna vychytala 25% slevu na sety. Jinak přímo tento set tam už neseženete, ale mají tam plno jiných nebo produkty zvlášť i ve větších baleních, určitě se doporučuji podívat.


Znáte kosmetiku I love...? Rádi byste od nich něco vyzkoušeli? Nebo co taková giveaway s touto značkou?

12 komentářů

  1. Tuto značku znám, loni jsem kupovala pář produktů neteři k Vánocům. Jejich design je takový mladistvý, hravý. Jako stvořený pro mladé slečny.
    GA by se mi líbila.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. Ježiš, to musí naprosto božsky vonět ty jo o.O

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  3. Produkty z Douglasu znám, mají lákavý obaly :) a když jsem byla v Primarku v Oxfordu, tak tam něco málo taky měli

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám tiež oveľa radšej a častejšie používam prírodné veci a produkty, ale aj tieto vyzerajú zaujímavo :)
    Caroline ~ Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádherný set. Ale pokud existuje ještě kokosová varianta, tak je pro mě ještě lepší než tato. Miluji vůni kokosu!

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  6. To je tak roztomilý! ♥ Miluju vůni lesního ovoce, tenhel setík by byl pro mě ideální :)

    Another DominikaGIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  7. Takto voňavý krém by mi vadil, ale sprcháč vůbec :) To jejich balení je vážně roztomilý!

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  8. Zbožňujem kozmetické sety, škoda že u nás Douglas nie je, ani neviem či na Slovensku niekde... Každopádne, je to hrozne roztomilé! :)
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
  9. Já tuto značku miluju a vždy, když jsem v Douglesu, nebo jak se o píše, tak si to tam musím koupit! Nádherně to voní, je toho hodně na výběr, super článek :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tady se mi líbí obaly. Už jsem ji v drogeriích v UK viděla a dívala jsem se hlavně na sprcháče :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  11. Krásny set. Veľmi sa mi páči balenie :) Už dlho sa chystám na túto kozmetiku ♥
    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  12. Znacku poznam a vone maju uzasne! :) nechcem byt zla, ale kupovala som telovy sprej cez internet na dekorativka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥