Šetrné odlíčení očí s Oligodermií

Na odličování už jsem vyzkoušela poměrně velkou škálu různých produktů, ale nejčastěji se stále vracím k těm olejovým. Proč? Jelikož odličování s nimi je rychlé, jednoduché a efektivní.


Dnes bych vám ráda představila šetrný odličovač očního okolí od značky Oligodermie. Jedná se o kosmetiku pocházející z Francie, která na mě již na první pohled působila velmi sympaticky a zařadila bych ji mezi lékárenské značky jako Vichy, La Roche-Posay a podobně.

Odličovač se nachází v plastové 100 ml lahvičce se šroubovacím uzávěrem. K aplikaci slouží malá dírka, přes kterou produkt jednoduše nakapete na tamponek. Jelikož se jedná o dvoufázový odličovač, nachází se tu dvě složky, které je před použitím nutné protřepat. Samotný produkt je bez parfemace a při nanesení na tamponek má jemně růžovou barvu.



K odlíčení stačí produktu poměrně málo, mě se nejvíce osvědčilo tamponek přitisknout na oční víčko a řasy, nechat cca 10-20 vteřin působit a potom makeup jemně stáhnout, případně ještě lehce dočistit. Líbí se mi, že oči nemusím nijak dřít a tahat, abych dostala makeup dolů. I s voděodolnou řasenkou si poradil raz dva. V očích mě vůbec neštípal ani je jinak nedráždil. Po odlíčení nezanechává na pokožce žádný nepříjemný mastný pocit, ale pleť je po něm čistá a není vysušená. Obě složky se opětovně smísí ani ne za minutku a ubývají rovnoměrně.

Jedinou nevýhodu vidím v ceně, která je poměrně vysoká a myslím si, že se dají sehnat kvalitou velmi podobné odličovače za cenu mnohem nižší. Pokud ale rádi zkoušíte nové věci nebo vám ty levnější varianty nevyhovují, odličovač od Oligodermie můžu s klidným svědomím vřele doporučit :-) Odličovač (a další produkty této značky) seženete na stránce zdravi-krasa.cz za 499 Kč.


+
jednoduchý elegantní design
praktický aplikátor
bez parfemace, nedráždí oči
rychle a šetrně odlíčí i voděodolný makeup
nezanechává mastný film
pleť zůstane čistá, není vysušená
složky ubývají rovnoměrně

-
vyšší cena

Hodnocení: 9/10

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji zastoupení zdravi-krasa.cz.


Jaký je váš oblíbený způsob odličování? Používáte dvoufázové odličovače?

21 komentářů

  1. Zrovna také používám tento a jsem moc spokojená, navíc miluju jak se krásně "třpytí" když se složky promíchají. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna před nedávnem jsem si jeden olej na odličování pořídila a asi jsem nikdy neměla nic lepšího, co by mi líp odlíčilo oči :) Tento produkt vypadá fajn, ale kvůli té ceně bych si ho nekoupila.

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Ježkovy voči, vzhledem ke složení mi tohle tedy připadá jako opravdu pořádná pálka... Osobně používám taky olejové odličovače, nejraději od Saloosu. Ale sem tam použiju ráda i micelárku od Biodermy nebo z lékárny čistící gel od Eucerinu nebo něco na ten způsob. Myslím si, že se dají najít opravdu lepší produkty za lepší cenu, ale osobní zkušenost nemám, tak to nechci soudit.

    OdpovědětVymazat
  4. Mne momentálne žiadny odličovač úplne nevyhovuje, a preto si celú tvár odličujem micelárnou vodou. S dvojfázovými odličovačmi nemám až tak strašne dobré skúsenosti, no tento ma hodne oslovil :)

    OdpovědětVymazat
  5. Značka je pro mě uplně neznámá, ale produkt vypadá v celku fajn :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá moc hezky. Já dvoufázové odličovače nepoužívám, většinou mi stačí micelární voda, ale mám i odličovací olej od Saloosu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Balení je moc pěkný, ale tolik peněz bych za něj osobně nedala, protože dvoufázových odličovačů jsem už vyzkoušela hodně a za pár korun byly skvělý a svou funkci plnily na 1 :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkný článek a krásné fotky :) žádný dvoufázový odličovač jsem zatím nezkoušela, většinou si vystačím s micelárkou :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem momentalne zamilovana do fytofontany, ale z oligodermie mam peeling a je luxusni😝
    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  10. Značku neznám ale produkt jen z recenzí. Pro mě to není Must Have! tohoto roku ale je pravda že i já mám raději olejové odličovače protože pleť tolik nedřeš a jde to lépe.

    OdpovědětVymazat
  11. Taky preferuju olejové odličovače nad jinými :) O značce Oligodermie jsem už četla a vždycky jenom samou chválu, ale mě hrozně odrazuje ta cena, tak nevím...Možná někdy v budoucnu! -L

    OdpovědětVymazat
  12. Odličovák mám taky a jsem s ním moc spokojená!

    OdpovědětVymazat
  13. Tak tento produkt som ešte nevidela, ale vyzerá super !
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  14. This looks really interesting, maybe I have to try it out. You have a wonderful blog, would you like to follow each other?

    OdpovědětVymazat
  15. Značku neznám,ale podle obalu a celkově dojmu z tvé recenze se mi moc líbí:)

    OdpovědětVymazat
  16. Tento odličovač bych ráda vyzkoušela. Na oči musí být super. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  17. Haven't tried this, but I usually like two-phase make-up remover! Seems worth trying.

    xo
    www.carinavardie.com

    OdpovědětVymazat
  18. O tomto odličováku jsem ještě neslyšela. I když je pravda, že jsem už několik let věrná odličovacímu mléku od Garnier a jsem s ním tak spokojená, že nic jiného moc nehledám.
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  19. o značke som ešte nepočula, ale naozaj to znie tak, že sa jeho kúpa oplatí :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  20. Vypadá super a má pěkné balení, ale asi bych si ho nekoupila. Znám i jiné odličovače a za lepší cenu :) Každopádně ale pěkná recenze :)
    FOXIE SIMMA

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥