Freedom oboustranná konturovací tyčinka

Doufám, že si užíváte víkend při krásném počasí. Já tu pro vás dnes mám recenzi na jeden produkt z dekorativní kosmetiky. V konturování jsem jenom začátečník a na běžné denní nošení žádný bronzer ani rozjasňovač nepoužívám, občas ale mám chuť si s líčením trochu vyhrát a učit se používat nové produkty.

Tentokrát bych vám ráda představila oboustrannou konturovací tyčinku od značky Freedom v odstínu Fair.


Tyčinka se nachází v plastovém balení s průhlednými víčky, která dobře drží a nemusíte se bát, že by se vám někde samovolně otevřela. Z každé strany se pak nachází jedna barevná tyčinka, kterou jednoduchým šroubováním dostanete ven. Jelikož tyčinky nejdou zasunout úplně pod okraj, je třeba si dávat pozor při zavírání, abyste si nezajeli okrajem víčka do produktu. Tyčinka má na každé straně cca 2,7 cm produktu krémové konzistence a je bez parfemace. Na krabičce naleznete i návod/inspiraci, kam který produkt nanášet.


Světlejší odstín je opravdu krásně bleďoučký, takže se s ním dobře rozjasní například spodní část čela, oblast po obočím, nos, okolí nosu, horní ret nebo brada. Tmavší odstín je trochu teplejší, čehož jsem se nejdřív bála, ale v konečném výsledku to na pleti vypadá hezky i na mé světlejší pokožce. Hezky vykonturuje například horní část čela okolo vlasů, nos, oblast pod lícními kostmi nebo kolem dolní čelisti. Akorát mi přijde, že je potřeba produktu použít víc (hlavně tmavšího odstínu), když udělám jen jeden tah, tak se produkt rozmaže v podstatě do ztracena, i když pigmentace obou odstínů je moc pěkná. Když ale vychytáte to množství, tak je výsledný efekt velmi přirozený, ale zároveň udělá svou práci. Barva se dá rozmazat štětcem nebo houbičkou, to už záleží na preferencích každého, ale díky krémové konzistenci to jde raz dva. Produkt se nijak neslévá, nedělá mapy ani fleky. Výdrž není úplně celodenní, během dne se po cca 8-10 hodinách začne nenápadně vytrácet a večer odličuji už jen jemné kontury. Jelikož já ale konturování využívám spíše na večerní líčení, tak mi taková výdrž bohatě stačí.



Pokud vás tato konturovací tyčinka zaujala, seženete ji ve dvou odstínech na freedommakeup.cz za 249 Kč. Aktuálně zde zrovna probíhá doprava zdarma nad 299 Kč, takže můžete i ušetřit na poštovném :-)


+
praktické pevné balení
použitelné odstíny pro světlou pleť
dobrá pigmentace
lehce a rychle se rozmaže
přirozený výsledný efekt
neslévá se, nevytváří mapy ani fleky

-
nutno použít trochu více produktu
nejlepší výdrž cca 8-10 hodin

Hodnocení: 7/10

Děkuji zastoupení Freedom makeup za poskytnutí produktu k recenzi.


Používáte při líčení produkty na konturování? Jaké jsou vaše oblíbené?


12 komentářů

  1. Tohle vypadá skvěle! Já obvykle používám jen bronzer, rozjasňovač moc nevedu, ale ráda bych vyzkoušela právě nějaký takovýto produkt :) -L

    OdpovědětVymazat
  2. Ja takove produkty nepouzivam, staci mi tvarenka.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tak čosi takéto som zatiaľ nikde nevidela! Používam iba bronzer (aby som nevyzerala ako keby som tri roky nevidela slnko, hlavne teraz po zime :D), ale čo sa týka kontúrovania - som začiatočník :D Takže sa po tomto produkte určite bližšie poobzerám ❤
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek :) zrovna tento produkt mě nedávno zaujal a hledala jsem na něj nějakou recenzi, jinak při líčení používám konturování podle nálady, poslední dobou jsem si oblíbila monostín od MUR, který jsem si na to pořídila na základě doporučení jedné mé oblíbené youtuberky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypada skvele a urcite stoji za vyzkouseni👍👍👍

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  6. To je moc šikovný! Určitě je to praktičtější než pudr, ale to je na vkusu každýho. Já bych to klidně vyzkoušela, vypadá to pěkně.
    PS: na mém blogu právě probíhá giveaway, takže budu moc ráda, když se zapojíš :)
    CATAMOUNT Giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je super věc. Já skoro stejnou viděla u NYX, ale asi sáhnu po této levnější variantě, protože bych si přála tuhle věc vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  8. Super článok, presne takýto výrobok momentálne zháňam :)

    OdpovědětVymazat
  9. Super recenze. Nad něčím takovým sem přemyslela ale porad si nejsem jista, jestli jsem na to dost "zrucna" 😄

    OdpovědětVymazat
  10. Krásna recenzia, pôsobí veľmi prakticky! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tahle konturovací tyčinka vypadá sympaticky. Já jsem zatím věrná klasickým pudrovým pudrům a tvářenkám, nicméně mě poslední dobou velice lákají podobné produkty :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥