Novinka: Weleda dárkové sety

Před pár dny mi domů dorazil jeden velmi krásný balíček. Možná jste si již stihli všimnout, že Weleda nedávno uvedla do prodeje dva nové dárkové sety, které se opravdu povedly a tak bych vám o nich ráda něco málo napsala. Jelikož je setů jenom limitované množství, nemůžu vám o nich napsat formou plnohodnotné recenze, i když časem se mých dojmů na jednotlivé produkty jistě také dočkáte. Tentokrát to ale bude spíše jen představení toho, co sety obsahují a případně mé první dojmy z nich.


Rodinný set tradičních výrobků Weleda




1, Skin Food (30 ml) - Krém je určený především na suchou a hrubou pokožku, kterou klidní a zjemňuje díky výtažkům z violky trojbarevné, květů heřmánku a měsíčku. Produkt je univerzální a vhodný na celé tělo včetně pleti.

2, Masážní olej s arnikou (100 ml) - Olej prohřívá a posiluje tkáň, odstraňuje svalové napětí a ztuhlost. Pozitivně působí na funkce pokožky i celého pohybového aparátu. Pokožce a podkožnímu svalstvu zabezpečuje pružnost a navozuje pocit příjemného tepla.

3, Balzám na nohy (75 ml) - Krém posiluje pokožku chodidel, která snáze odolává tvorbě puchýřů. Reguluje pocení a nadměrnou tvorbu zrohovatělé kůže. Chodidla osvěžuje, rychle se vstřebává a má také deodorační účinky.

4, Rozmarýnové vlasové tonikum (100 ml) - Tonikum pomáhá oživit pokožku hlavy, zlepšit její prokrvení a výživu vlasových kořínků. Vlasy udržuje hebké, navrací jim vitalitu, vzdušnost a příznivě působí proti lupům. Je určeno ke každodenní péči a při pravidelném používání normalizuje obsah tuku v pokožce a odstraňuje pocit svědění.

Set obsahuje 4 výše zmíněné výrobky, které vám přijdou v úžasně roztomilé plechové krabičce. Skin Food testuji už delší dobu a v blízké době chystám i samostatnou recenzi, ale prozradím vám, že jsem si ho oblíbila a pokud trpíte na nějaká suchá místa na těle (paty, kolena, lokty, obličej,...), tak se u vás rozhodně neztratí. Balzám na nohy jsem vyzkoušela jen jednou a zatím jsou mé dojmy dobré - opravdu rychle se vstřebal, příjemně voní a nohy jsou po něm krásně jemné. Olej ani tonikum jsem zatím nezkoušela, takže k nim můžu říct nanejvýš tak to, že mají příjemnou vůni :-)

Set seženete na Weleda.cz za 699 Kč.


Březový set na celulitidu



1, Březový olej na celulitidu (100 ml) - Olej podporuje vytvoření zdravé rovnováhy pokožky, účinně předchází vzniku celulitidy u lidí, kteří k její tvorbě mají dispozice, a výrazně zlepšuje stav stávající celulitidy i celkový vzhled pokožky. Kromě výtažků z mladého březového listí se v oleji nachází také výtažky z rozmarýnu a listnatce ostnitého, které aktivují látkovou výměnu v pokožce a hospodaření s tělními tekutinami. Dermatologické testy prokázaly účinnost přípravku - po 28 dnech jeho používání došlo ke zpevnění a vyhlazení pokožky o 21%.

2, Březový sprchový peeling (150 ml) - Jemný peeling vyhlazuje a regeneruje pokožku, voskové perly z karnaubského a včelího vosku šetrně odstraňují odumřelé buňky, zatímco vitální buňky jsou chráněné. Jemné cukerné tenzidy pokožku čistí a meruňkový olej zabraňuje vysoušení kůže. Po použití je pokožka hedvábně jemná a hladká na dotek.

+ dárek masážní kartáč

Set laděný do zelena obsahuje dva výrobky a dárek v podobě masážního kartáče. To celé vám přijde v praktické kosmetické taštičce. Trochu jsem se obávala parfemace, ale musím říct, že je nakonec příjemná. Olej jsem nezkoušela a peeling pouze jednou, konzistenčně je velmi podobný Weleda sprchovým krémům, akorát obsahuje peelingové částečky, které jsou spíše jemnější, nečekejte nic extra hrubého. Masážní kartáč je ze dřeva a určitě ho také ráda vyzkouším. Jinak bych ještě ráda podotkla, že březové listy použité v této kosmetice jsou sbírané v České republice, což je mi velmi sympatické.

Set seženete na Weleda.cz za 499 Kč.

Za poskytnutí produktů k recenzi děkuji zastoupení Weleda.


Zaujaly vás sety? Máte v plánu si některý pořídit? Máte zkušenost s některým ze zmíněných produktů?

10 komentářů

  1. Mám lištičkový set a ten design je dokonalý. Už mi jej doma několikrát pochválili. A produkty zatím zkouším, i když třeba s tonikem mám zkušenost už delší domu a mám jej velice ráda. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Sety si neplánuji koupit, ale vypadají dobře. Nejvíce mě zaujala ta první sada. S Weledou nemám žádné zkušenosti. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. "Liščí" set jsem už obdivovala na instagramu, ta krabička je jednoduše dokonalá! :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Tá krabička s líškou je rozkošná. A produkty, ktoré obsahuje tiež nie sú na zahodenie. Pokiaľ ho niekde u nás uvidím, tak asi neodolám :)

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi vydarené balíčky ♥ Najviac by som sa však vytešovala práve z dózy s líškou :P

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  6. Pozerám že Weleda sa čím ďalej tým viac zlepšuje ♥ Mne sa veľmi páči hlavne ten modrý balíček, myslím si, že nieje človek ktorého by nepotešil :)

    OdpovědětVymazat
  7. POTŘEBUJU OBA SETY :D JSOU NÁDHERNÝ A NAVÍC OBSAHUJÍ I KOSMETICKÉ PRODUKTY,KTERÉ SE MI LÍBÍ :)

    OdpovědětVymazat
  8. Sety jsou určitě fajn, ten druhý mě zaujal :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2016/04/tip-vonavy-obchod.html

    OdpovědětVymazat
  9. Jůůů, ta krabička je úžasná a i produkty v ní vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mně zrovna dneska dorazila lištička a jsem z ní moc nadšená! :)

    Rimmel The Only 1

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář ♥